21.05.2021.

Završeni radovi u Ulici Danice Ilirske u Samoboru

Još ljepši prilaz telekomunikacijama

Dovršeni su radovi na rekonstrukciji Ulice Danice Ilirske u Samoboru.

U sklopu rekonstrukcije postavljeni su kolnički rubnjaci i betonske kanalice te je asfaltiran dio nogostupa i prometnica u dužini od 100 m.

Radove je izvela tvrtka Hvar d.o.o.

A.P.

 
21.05.2021.

HSS i SDP imaju novu poruku za svoje birače

Birajući nas, znate kome ste dali svoj glas!

Drage Samoborke i Samoborci, dragi sugrađani, prijatelji, susjedi...

Približava se drugi krug izbora, koji će o odlučiti o tome tko će u narednom razdoblju voditi naš grad.

Nas poznajete: u zadnjih smo dvanaest godina, uz vašu potporu, vodili i Samobor uvrstili među najljepše i najugodnije gradove za život vas, vaše djece i unuka.

Novi vrtići, škole, kino dvorana, klupski prostor za mlade i drugi objekti društvenog standarda u naš grad privlače brojne obitelji iz drugih dijelova Hrvatske, jer Samobor nudi i pruža ono što je svima najvažnije - miran i prosperitetan život naših najbližih, najbolje škole te visokorazvijen sustav gospodarskih poticaja i sigurnih radnih mjesta.

I sve to bez prireza!

Dragi sugrađani, zapitajte se: kako može “transparentno” voditi Grad netko tko ne želi otkriti dvije ključne stvari važne za povjerenje birača: odakle plaća kampanju i s kime namjerava koalirati?

Mi smo sve to rekli i prije izbora, jer vaše povjerenje nikada nećemo iznevjeriti koaliranjem sa strankom koja je vama neprihvatljiva, a što ste i pokazali svojim glasovima.

Stanite iza nas, svojih sugrađana i susjeda.

Idemo po pobjedu i u drugom krugu, 30. svibnja!

Sanja Horvat Iveković i Željko Stanec

(sponzorirani prilog)

 
21.05.2021.

Zmajlović: bliži nam se svojevrsni referendum protiv dosadašnje vlasti u Županiji i kraj koruptivne hobotnice!

Samoborci znaju da s Kožićem nema dalje!

Mihael Zmajlović, kandidat za novog župana Zagrebačke županije, u Samoboru je zahvalio svim Samoborkama i Samoborcima na podršci koju su mu iskazali u prvom krugu lokalnih izbora. Također je naglasio važnost drugog kruga koji će biti održan 30. svibnja, a koji naziva referendumom protiv dosadašnje loše i koruptivne vlasti.

- Samoborci, svaka vam čast! Pomeli smo Kožića i HDZ, koji su ovdje dobili najmanje glasova u cijeloj županiji. Rezultati za Županijsku skupštinu jasno pokazuju da ovdje HDZ vrijedi samo 12%. No, borba za mjesto župana se nastavlja u drugom krugu! Po prvi put u 20 godina Stjepan Kožić nije pobijedio, a čini se da će u drugom krugu izgubiti vlast i zato nam je podrška svih glasača izuzetno važna. Ovo je velika šansa da svi zajedno dignemo na noge Zagrebačku županiju nakon dva troma i bezidejna desetljeća! - naglašava Mihael Zmajlović.

Da Kožiću nije nimalo svejedno govori i činjenica da je gradove županije počeo posjećivati s premijerom Andrejom Plenkovićem. Posjetili su Zaprešić nakon što je postalo jasno da će HDZ izgubiti u drugom krugu, a većinu u vijeću su izgubili već u prvom. Naime, velika čistka i atmosfera koja se ovih dana mijenja u Zagrebu direktno utječe i na Zagrebačku županiju. Po svemu sudeći drugi krug će svugdje biti zapravo referendum protiv HDZ-a. Što ne čudi, jer je po svojoj dugogodišnjoj opstojnosti na vlasti Kožić vrlo sličan Bandiću – jedan i drugi su vladali uz podršku HDZ-a.

- U Samoboru u drugom krugu imamo kandidate SDP-a i HSS-a te kandidatkinju FOKUSA, a rezultat HDZ-a je katastrofalan! Građani će u konačnici odlučiti o osobi koja će dobiti izvršnu vlast u Samoboru. Neću kriti da bih volio da to bude naša koalicija, ali birači i jedne i druge opcije ne bi trebali imati nikakve dileme da na listiću za župana zaokruže moje ime - istaknuo je Zmajlović.

Zagreb i Zagrebačka županija dva su područja koja bi trebala biti povezana, no stanovnici gradova i općina županije godinama svjedoče lošim cestama i nedostatku javnog prijevoza prema glavnom gradu. Kada javni prijevoz i postoji njegova je cijena toliko visoka da biste za iznos mjesečnog pokaza mogli proputovati pola Europe.

- Za takvo je stanje kriv Stjepan Kožić. Samo su neka mjesta Zagrebačke županije povezana ZET-om jer je Bandić ZET dogovarao većinom s HDZ-ovim gradovima i općinama, a Kožić je to promatrao prekriženih ruku. Autobusi za Veliku Goricu su prepuni i ne poštuje se vozni red. Stanovnici Klinča Sela i Zaprešića misle da kartu plaćaju 4 kune, a ustvari lokalnim proračunom krpaju dugove Holdingu. U Samoboru i Jaski ZET-a niti nema! Kao budući župan sjest ću s novim gradonačelnikom Grada Zagreba i tražiti bolja rješenja, za koja je Kožić očito preumoran - naglasio je Zmajlović.

(sponzorirani prilog)

 

Završeni radovi u Ulici Danice Ilirske u Samoboru

HSS i SDP imaju novu poruku za svoje birače

Zmajlović: bliži nam se svojevrsni referendum protiv dosadašnje vlasti u Županiji i kraj koruptivne hobotnice!

Arhiva 2021

2023

2022

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002