01.05.2021.

Svečani prijem najuspješnijih učenika u Svetoj Nedelji

Priznanja za 12 učenika i 4 zahvalnice mentorima

U petak, 30. travnja, održan je svečani prijem najuspješnijih učenika OŠ Sveta Nedelja, OŠ Vladimir Deščak i njihovih mentora te istaknute mlade glazbenice Marte Radeljak. U gradskoj vijećnici učenike, njihove mentore i ravnateljicu OŠ Sveta Nedelja dočekali su i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za uspjeh postignut u školskoj godini 2019./2020., s obzirom da su se državna natjecanja održala kasnije zbog epidemioloških razloga.

Gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima.

- U ovim izazovnim vremenima koja su pred svima nama, vi ste nastavili s iznimnim trudom i zalaganjem te postigli vrhunske uspjehe. Na tome vam od srca čestitam. Ove nagrade znak su pažnje, ali i potvrda da pratimo vaše uspjehe. Kao što uvijek ističem, budite i dalje uporni, trudite se i zalažite, a uspjeh i nagrade u tom slučaju neće izostati - rekao je gradonačelnik Zurovec. Također je istaknuo kako je s razlogom odabran ovaj dan za dodjelu priznanja, jer se obilježava 170. obljetnica osnutka i rada Osnovne škole Sveta Nedelja te je čestitao obljetnicu škole ravnateljici i svim djelatnicima.

Sukladno Odluci o dodjeli javnih priznanja Grada Svete Nedelje gradonačelnik i zamjenica uručili su 11 priznanja za najuspješnije učenike, 4 zahvalnice za njihove mentore te jedno priznanje uspješnoj glazbenici.

Priznanja su dodijeljena sljedećim učenicima OŠ Sveta Nedelja: Tomi Brkoviću za osvojeno 1. mjesto na 62. Državnom natjecanju mladih tehničara u kategoriji Graditeljstvo, Bojanu Klasanu za osvojeno 2. mjesto na istom natjecanju u kategoriji Obrada materijala, Luki Šabariću za osvojeno 2. mjesto u kategoriji Elektrotehnika, Roku Dobovičniku za osvojeno 2. mjesto u kategoriji Elektronika, Jakovu Babiću za osvojeno 3. mjesto u kategoriji Strojarske konstrukcije, Maji Karić, Viktoru Gabriši, Mateu Jajetiću, Emi Ani Essert i Katji Škunca za sudjelovanje na 22. Državnoj smotri projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja. Učenicima su uz priznanja za postignuti uspjeh dodijeljene i novčane nagrade.

Zahvalnice Grada Svete Nedelje dodijeljene su: Marjanci Hrđun, profesorici u OŠ Sveta Nedelja i mentorici učenika Tome Brkovića i Bojana Klasana, Vesni Šoić, profesorici u OŠ Sveta Nedelja i mentorici učenika Luke Šabarića, Roka Dobovičnika i Jakova Babića, Sandri Vuk, učiteljici razredne nastave – savjetnici u OŠ Sveta Nedelja i mentorici učenika 3.b razreda za sudjelovanje na 22. Državnoj smotri projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja.

Uz zahvalnice Grada Svete Nedelje mentorima je dodijeljena i novčana nagrada.

Priznanje za vrijedan uspjeh i novčana nagrada dodijeljeni su učenici OŠ Vladimir Deščak Lani Zajec za osvojeno 4. mjesto na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika za 7. razrede, a zahvalnica i novčana nagrada Mari Jularić, profesorici u OŠ Vladimir Deščak, Laninoj mentorici.

Priznanje za izvanredan uspjeh u glazbi i novčana nagrada dodijeljeni su Marti Radeljak za osvojenu 1. nagradu na 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe – Državno natjecanje komorni sastavi, u II. kategoriji, za koju je ostvarila i nagradu Oskar znanja za školsku godinu 2019./2020.

Učiteljica Sandra Vuk zahvalila je u ime nagrađenih i tom prilikom s učenicima predala gradonačelniku knjižicu Sjenica, koju su izradili učenici na prijedlog gradonačelnika, kojeg su upoznali prilikom posjeta gradskoj vijećnici.

Riječima zahvale pridružila se i ravnateljica OŠ Sveta Nedelja Anica Magdalenić, istaknuvši kako učenicima, ali i mentorima, ova priznanja puno znače.

- Drago nam je da se njihov trud prati i nagrađuje. Također, jedno veliko hvala Gradu Sveta Nedelja, koji je uvijek ovdje za nas - istaknula je ravnateljica Magdalenić.

A.B.B

 

Svečani prijem najuspješnijih učenika u Svetoj Nedelji

Arhiva 2021

2024

2023

2022

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002