10.10.2018.

Edukacija obrtnika i poduzetnika u Udruženju obrtnika Samobor

Steknite EBC*L ili postanite slastičar

Edukacija obrtnika i poduzetnika u Udruženju obrtnika Samobor

Udruženje obrtnika Samobor poziva sve obrtnike i poduzetnike koji imaju potrebu za edukacijom sebe i svojih zaposlenika da se jave na javni poziv udruženja kako bi svi zajednički doprinijeli razvoju poduzetničkog okruženja u Gradu Samoboru i Zagrebačkoj županiji. Na području Grada Samobora postoji zainteresirana skupina obrtnika i poduzetnika za usavršavanje obrtničkih i poslovnih vještina, stoga će projekt obuhvatiti obrtničku i poslovnu edukaciju za: EBC*L – poduzetničke vještine i slastičare.

EBC*L je međunarodno priznata edukacija iz područja poslovne administracije i poduzetništva. Kroz poslovnu edukaciju, obrađivat će se sljedeće teme: Poslovna komunikacija, Poslovno upravljanje, Pozicioniranje na tržištu putem suvremenih marketinških alata, Upravljanje vremenom i organizacijske vještine te Korištenje informatičkih alata u poslovanju. Kroz program edukacije obrtnici će steći vještine uspješnog komuniciranja, pregovaranja, planiranja, vođenja, prezentiranja i prodaje, te poboljšati vlastite sposobnosti organiziranja i upravljanja vremenom. Za provedbu navedene edukacije bit će zaduženo Obrtničko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih s dugogodišnjim iskustvom u provođenju edukacija za obrtnike. Obrtničko učilište je nacionalni predstavnik EBC*L-a u RH. Edukacija će pružiti obrtnicima znanja kako ovladati komunikacijskim vještinama, upoznati ih s osnovama računovodstva, naučiti ih kako na jednostavan i razumljiv način savladati osnove tržišnog pozicioniranja, zatim o važnosti planiranja ciljeva i zadataka te o korištenju informatičkih alata u poslovanju. Po završetku edukacije polaznici dobivaju potvrdu te će ispuniti evaluacijski upitnik kojim će se dobiti ocjena organizacije, provedbe i nastavnika u svrhu izvješćivanja Zagrebačke županije te daljnjeg napretka u provođenju budućih aktivnosti.

Udruženje će provesti pilot projekt - Usavršavanje za zanimanje slastičar u suradnji s izvođačem Suvremenim učilištem Split - Visoka škola Aspira. Nastava je osmišljena na način da se s polaznicima prođu sva osnovna tijesta, načini pripreme, sve osnovne kreme i izrada slastičarskih dekoracija uz teoretsku nadopunu. Stavljen je i poseban naglasak na način prezentiranja pripremljenih slastica u vidu individualnih deserta na tanjuru kako bi polaznici dobili osnovna znanja serviranja i posluživanja restoranskog načina prezentacije deserta. Teoretska i praktična nastava će se održati u Samoboru i u Zagrebu, u moderno opremljenoj kuhinji pod mentorstvom vrhunskih mentorica iz poznatih restorana iz Zagreba. Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja u ukupnom trajanju od 56 sati te se upisuje u e-radnu knjižicu za svakog polaznika.

Pozivamo sve zainteresirane da ispune prijavni obrazac i da se jave u udruženje na sljedeće kontakte, i to najkasnije do 1. studenoga 2018.: mail uo.samobor@hok.hr ili tel. 01/3360-129.

T.I.

 

Edukacija obrtnika i poduzetnika u Udruženju obrtnika Samobor

Arhiva 2018

2019

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002