14.05.2018.

U Gradskoj vijećnici upriličen prijem za rukometaše Rudara u povodu njihovog ulaska u Premijer ligu

Uspjeh je samo vaš, a ponos je i naš!

U samoborskoj gradskoj vijećnici priređen je 14. svibnja prijem za rukometaše Rukometnog kluba Rudar, koji su u minuloj sezoni ostvarili još jedan u nizu uspjeha - osvajanjem naslova prvaka Prve hrvatske lige - Sjever postali su članom elite Premijer lige.

Prijemu su prisustvovali gradonačelnik Krešo Beljak, njegova zamjenica Sanja Horvat Iveković, predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić, Marijan Kižlin iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti, predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić i tajnica saveza Marijana Radek.

Momčad Rudara, naravno, nije bila kompletna, obzirom da dečki imaju i druge obveze, ali su i oni prisutni, na čelu s potpredsjednikom kluba Hrvojem Jurićem i trenerom Hrvojem Štiboharom, ponosno reprezentirali klub.

Gradonačelnik Beljak posebno je istaknuo sportski duh i zajedništvo igrača Rudara.

- Čestitam vam na ovom velikom uspjehu. To je vaš uspjeh, nikoga drugoga, uspjeh je to vašeg trenera i vaših obitelji i nadam se da ćete nastaviti i u budućnosti svijetliti obraz Ruda, svih vas, a onda i cijelog Samobora. Mi smo tu za sve što vam treba, u skladu s našim mogućnostima, a vi nastavite tako i dalje - naglasio je Beljak.

Sportašima su se obratili i na uspjehu čestitali i zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, Marijan Kižlin i predsjednik SŠS-a Miro Kelečić.

U ime kluba Gradu su na podršci zahvalili potpredsjednik Hrvoje Jurić i trener Hrvoje Štibohar.

- Cilj nam je zadržati status premijerligaša. Sezona će biti izazovna, ali se nadamo da ćemo opstati u Premijer ligi. Čestitam igračima i mojim prijateljima koji su odradili vrhunski posao i veliko im hvala. Hvala Gradu na podršci i nadam se da će se ta suradnja nastaviti - rekao je trener Hrvoje Štibohar, posebno naglasivši da je većina igrača iz Ruda, a samo su dvojica "izvana", makar su se i oni već udomaćili i postali dio "rudarske škvadre".

Potpredsjednik kluba Jurić konstatirao je da se isplatila klupska politika ulaganja u mlade i povjerenje u mladog trenera, koji je i sam izrastao iz kluba. Osim toga, naglasio je, i mlađe kategorije kluba postižu izvrsne rezultate pa se za rukometnu budućnost Rudara ne treba bojati.

Na kraju su razmijenjena i prigodna priznanja i pokloni, a u vijećnicu je stigla i torta, poseban poklon Grada dečkima koji su njegov ponos i primjer sustavnog i upornog rada.

R.Š.

 

U Gradskoj vijećnici upriličen prijem za rukometaše Rudara u povodu njihovog ulaska u Premijer ligu

Arhiva 2018

2019

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002