28.10.2015.

Predizborni skup Domoljubne koalicije u samoborskoj sportskoj dvorani

Vratiti dostojanstvo Hrvatskoj

Predizborni skup Domoljubne koalicije u samoborskoj sportskoj dvorani

Članovi i simpatizeri stranaka Domoljubne koalicije, predvođene HDZ-om i njegovim predsjednikom Tomislavom Karamarkom, okupili su se u utorak, 27. listopada, u samoborskoj sportskoj dvorani, gdje su na predizbornom skupu mogli čuti glavne poruke za predstojeće parlamentarne izbore i upoznati kandidate s liste za 7. izbornu jedinicu. Skupu su nazočili brojni dužnosnici stranaka okupljenih u Domoljubnu koaliciju, među kojima su bili samoborski i svetonedeljski gradonačelnici Krešo Beljak i Drago Prahin, član Europskog parlamenta iz redova HDZ-a Davor Stier te predsjednik samoborskog HDZ-a Vjeran Štublin.

Nakon predstavljanja kandidata s liste za našu izbornu jedinicu, prisutnima su se obratili potpredsjednik HDZ-a i prvi kandidat na listi Domoljubne koalicije za 7. izbornu jedinicu Damir Jelić, potpredsjednik zagrebačkog HDZ-a Željko Fiolić, predsjednik svetonedeljskog HDZ-a i zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Damir Halužan, te HSS-ov kandidat na listi, Samoborac Milan Kolman.

Svoje glasače pozdravio je i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko, koji je u svom govoru pobrojao brojne propuste i nesposobnost sadašnje Vlade te naglasio kako će HDZ i Domoljubna koalicija vratiti dostojanstvo Hrvatskoj i njezinim građanima.

- Već 25 godina imamo svoju državu, ali imamo i one koji je uporno negiraju. Imaju cinični odmak od nje. Kad god stignu od Hrvatske prave nešto negativno. Svima koji pokušavaju relativizirati hrvatsku domovinu, političko učenje dr. Franje Tuđmana, Domovinski rat, demokraciju koju smo stvorili, reći ćemo dosta - rekao je Karamarko. Dodao je i kako je hrvatska socijaldemokracija dvaput dolazila na vlast, ali nije sazrela u nešto što bismo mogli prepoznati kao domoljubnu snagu.

Vjeru u pobjedu HDZ-a i ove ove koalicije na izborima svojim je pjesmama potkrijepio Miroslav Škoro, izazvavši opće oduševljenje prisutnih u dvorani.

M.K.

 
28.10.2015.

Milanka Opačić, nositeljica liste SDP-a u VII. izbornoj jedinici posjetila Svetu Nedelju

Ciljevi se mogu postići samo kontinuiranim i poštenim radom

Milanka Opačić, nositeljica liste SDP-a u VII. izbornoj jedinici posjetila Svetu Nedelju

Kao nositeljica liste za parlamentarne izbore u VII. izbornoj jedinici, ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić je u ponedjeljak, 26. listopada, odabrala Svetu Nedelju kao mjesto sastanka sa članovima i simpatizerima SDP-a, ali i svima onima koji su se u to vrijeme zatekli na svetonedeljskom trgu.

Kratko druženje je iskoristila kako bi razgovarala o situaciji u Gradu Svetoj Nedelji, izazovima s kojima se susreće svetonedeljski SDP te pozitivnom i kontinuiranom radu te organizacije.

Osim što je dala kratki uvid u rad Ministarstva socijalne politike i mladih kojemu je na čelu, iznijela je i planove koje priprema ako osvoji drugi mandat, jer smatra da se samo kontinuiranim i poštenim radom mogu postići ciljevi i poboljšanja u socijalnoj politici.

Pozvala je sve da izađu na izbore 8. studenoga i svojim izborom podrže dosadašnji smjer rada i rasta Hrvatske.

S.S.

 

Predizborni skup Domoljubne koalicije u samoborskoj sportskoj dvorani

Milanka Opačić, nositeljica liste SDP-a u VII. izbornoj jedinici posjetila Svetu Nedelju

Arhiva 2015

2019

2018

2017

2016

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002