17.01.2006.

Prema izboru gledatelja RTL-a naš sugrađanin nositelj je jednog od tri najseksi brka u Hrvatskoj

Plečkova izraslina među najbrkovima!

Prema izboru gledatelja RTL-a naš sugrađanin nositelj je jednog od tri najseksi brka u Hrvatskoj

Otkako je film Što je muškarac bez brkova doživio neočekivani uspjeh, kao da se mediji natječu u tome koji će više pisati o brkovima, svrstati ih u vrste i podvrste, predstaviti njihovu povijest i ulogu na seksepil današnjih muškaraca, od lučkih radnika do filmskih glumaca. Na toj je liniji emisija RTL-a Exclusiv organizirala glasovanje SMS-om za najbrk Hrvatske.

Trebalo je izabrati tri najbolja brka u Hrvata i konkurencija je bila žestoka. Uprkos tome, naš je kolumnist Drago Plečko ponio najvišu titulu i izabran je među tri najbrka Hrvatske! Treba napomenuti da su sva trojica laureata jednaka, jer nije definiran njihov redoslijed, a pri vrhu su se s Plečkovom njegovanom izraslinom našli i takvi brkovi kao što su onaj Dvornikov, Miše Kovača i slične muške dike.

Ivica Horvat

 
17.01.2006.

Bivši samoborski čelnici počinju s novim poslovima

Adamek postao odvjetnik, Lukšić u poslu s nekretninama

Bivši samoborski čelnici počinju s novim poslovima

Nakon odrađenog gradonačelničkog mandata i "postdužnosničkog staža" od 6 mjeseci, bivši je prvi čovjek Grada Samobora krenuo u novi posao. Kao što je poznato, Adamek je po struci pravnik, a za nastavak karijere odabrao je odvjetnički posao, vjerujući da na samoborskom tržištu ima mjesta za još jednu kvalitetnu odvjetničku kancelariju.

U kratkom razgovoru Adamek je naglasio da se neće specijalizirati za neko posebno područje, posebno ne za ono vezano uz nekretnine, o čemu se u Samoboru dosta pričalo. Činjenica da poslovni prostor (kod kafića Fulir) dijeli s bivšim kolegom iz Gradskog poglavarstva Marijanom Lukšićem, ne znači da su i poslovni partneri.

Kada je riječ o Marijanu Lukšiću, on se, prema njegovim riječima, vratio u posao kojim se i prije bavio - posredovanjem u prometu nekretninama. Lukšić tvrdi da je samoborsko tržište nekretninama vrlo živo i da za usluge koje on nudi - kupoprodaja, iznajmljivanje, ispitivanje tržišta i procjene, posla ima dovoljno za sve. Osim toga, Lukšić je, osim samoborskom, okrenut i tržištima Zagreba i Jaske i vjeruje u dobre poslovne rezltate.

Robert Škiljan

 
17.01.2006.

Teško je naći pristojno ime ulici

Dajte mi adresu!

Vijeću mjesnog odbora Vrhovčak obratio se početkom kolovoza Zlatko Čubelić s molbom da se pokrene postupak imenovanja novoformirane ulice u Samoboru, na Vrhovčaku, duge šezdesetak metara. On sa svojom suprugom kani živjeti u toj ulici, ali za prijavu boravka potrebno je policiji priznati i svoju adresu, koju Čubelić već pet mjeseci traži.

Mjesni odbor složio se s prijedlogom Zlatka Čubelića da se ulica nazove Pod brezom - odvojak i taj prijedlog poslao na Gradsko vijeće Samobora.

Vijeće je na svojoj posljednjoj sjednici u 2005. godini skinulo točku s dnevnog reda s obrazloženjem da nije zadovoljno imenom ulice, naglašavajući da bi moglo doći do zbrke.

No, vjerujemo da ništa manja zbrka nije i u glavi Zlatka Čubelića dok pokušava razmišljati o tome zašto je jednom gradu, ma bio on velik i kao Samobor, potrebno više od pet mjeseci da jednoj ulici da ime. Pogotovo ako se zna da nam zaslužnih vitezova svih vrsta i iz svih područja ne manjka.

Zlatko Čubelić tako će u novu 2006. ući još uvijek kao deklarirani Zagrepčanin, koji živi u Samoboru u ulici bez imena.

Nenad Kobasić

 

Prema izboru gledatelja RTL-a naš sugrađanin nositelj je jednog od tri najseksi brka u Hrvatskoj

Bivši samoborski čelnici počinju s novim poslovima

Teško je naći pristojno ime ulici

Arhiva 2006

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2005

2004

2003

2002