17.01.2006.

Prema izboru gledatelja RTL-a naš sugrađanin nositelj je jednog od tri najseksi brka u Hrvatskoj

Plečkova izraslina među najbrkovima!

Prema izboru gledatelja RTL-a naš sugrađanin nositelj je jednog od tri najseksi brka u Hrvatskoj

Otkako je film Što je muškarac bez brkova doživio neočekivani uspjeh, kao da se mediji natječu u tome koji će više pisati o brkovima, svrstati ih u vrste i podvrste, predstaviti njihovu povijest i ulogu na seksepil današnjih muškaraca, od lučkih radnika do filmskih glumaca. Na toj je liniji emisija RTL-a Exclusiv organizirala glasovanje SMS-om za najbrk Hrvatske.

Trebalo je izabrati tri najbolja brka u Hrvata i konkurencija je bila žestoka. Uprkos tome, naš je kolumnist Drago Plečko ponio najvišu titulu i izabran je među tri najbrka Hrvatske! Treba napomenuti da su sva trojica laureata jednaka, jer nije definiran njihov redoslijed, a pri vrhu su se s Plečkovom njegovanom izraslinom našli i takvi brkovi kao što su onaj Dvornikov, Miše Kovača i slične muške dike.

Ivica Horvat

 
17.01.2006.

Bivši samoborski čelnici počinju s novim poslovima

Adamek postao odvjetnik, Lukšić u poslu s nekretninama

Bivši samoborski čelnici počinju s novim poslovima

Nakon odrađenog gradonačelničkog mandata i "postdužnosničkog staža" od 6 mjeseci, bivši je prvi čovjek Grada Samobora krenuo u novi posao. Kao što je poznato, Adamek je po struci pravnik, a za nastavak karijere odabrao je odvjetnički posao, vjerujući da na samoborskom tržištu ima mjesta za još jednu kvalitetnu odvjetničku kancelariju.

U kratkom razgovoru Adamek je naglasio da se neće specijalizirati za neko posebno područje, posebno ne za ono vezano uz nekretnine, o čemu se u Samoboru dosta pričalo. Činjenica da poslovni prostor (kod kafića Fulir) dijeli s bivšim kolegom iz Gradskog poglavarstva Marijanom Lukšićem, ne znači da su i poslovni partneri.

Kada je riječ o Marijanu Lukšiću, on se, prema njegovim riječima, vratio u posao kojim se i prije bavio - posredovanjem u prometu nekretninama. Lukšić tvrdi da je samoborsko tržište nekretninama vrlo živo i da za usluge koje on nudi - kupoprodaja, iznajmljivanje, ispitivanje tržišta i procjene, posla ima dovoljno za sve. Osim toga, Lukšić je, osim samoborskom, okrenut i tržištima Zagreba i Jaske i vjeruje u dobre poslovne rezltate.

Robert Škiljan

 
17.01.2006.

Teško je naći pristojno ime ulici

Dajte mi adresu!

Vijeću mjesnog odbora Vrhovčak obratio se početkom kolovoza Zlatko Čubelić s molbom da se pokrene postupak imenovanja novoformirane ulice u Samoboru, na Vrhovčaku, duge šezdesetak metara. On sa svojom suprugom kani živjeti u toj ulici, ali za prijavu boravka potrebno je policiji priznati i svoju adresu, koju Čubelić već pet mjeseci traži.

Mjesni odbor složio se s prijedlogom Zlatka Čubelića da se ulica nazove Pod brezom - odvojak i taj prijedlog poslao na Gradsko vijeće Samobora.

Vijeće je na svojoj posljednjoj sjednici u 2005. godini skinulo točku s dnevnog reda s obrazloženjem da nije zadovoljno imenom ulice, naglašavajući da bi moglo doći do zbrke.

No, vjerujemo da ništa manja zbrka nije i u glavi Zlatka Čubelića dok pokušava razmišljati o tome zašto je jednom gradu, ma bio on velik i kao Samobor, potrebno više od pet mjeseci da jednoj ulici da ime. Pogotovo ako se zna da nam zaslužnih vitezova svih vrsta i iz svih područja ne manjka.

Zlatko Čubelić tako će u novu 2006. ući još uvijek kao deklarirani Zagrepčanin, koji živi u Samoboru u ulici bez imena.

Nenad Kobasić

 

Prema izboru gledatelja RTL-a naš sugrađanin nositelj je jednog od tri najseksi brka u Hrvatskoj

Bivši samoborski čelnici počinju s novim poslovima

Teško je naći pristojno ime ulici

Arhiva 2006

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2005

2004

2003

2002