22.03.2012.

Pilates Studio u Gajevoj 35 idealno je mjesto za vježbanje, koje s početkom proljeća nudi akcijske cijene svojih usluga – od Ana’s sensual fitnessa, preko raznih vrsta vježbanja, do yoge

Ugodan kutak za druženje i vježbanje

Pilates Studio u Gajevoj 35 idealno je mjesto za vježbanje, koje s početkom proljeća nudi akcijske cijene svojih usluga – od Ana’s sensual fitnessa, preko raznih vrsta vježbanja, do yoge

Pilates Studio Irene Borovečki u Gajevoj 35 (iznad ljekarne Farmacia) čvrsto se pozicionirao na karti onih mjesta u Samoboru iz kojih se već godinama šire dobre vibracije. Od samih svojih početaka, željom osnivačice, osmišljeno kao mjesto gdje će žene imati svoj siguran kutak za kvalitetno vježbanje i druženje, Pilates studio je jedna od rijetkih lokacija na kojoj su se stvarno spojili korisno i ugodno.

Od samih svojih početaka Pilates studio se isticao i pomalo nesvakidašnjom i izuzetno atraktivnom te po mnogo čemu jedinstvenom ponudom tehnika vježbanja u Samoboru. Naime, studio u Gajevoj 35 jedno je od rijetkih licenciranih mjesta gdje se može upoznati izuzetno traženi Ana’s sensual fitness, voditeljice Ane Kuhanec, licenciranang instruktora i prve S-faktor instruktorice u Europi. Ana’s sensual fitness je moderan oblik fitnessa koji kombinira jogu, pilates i ples oko šipke. Tajna popularnosti ove metode nije samo u činjenici da se njome može postići čvrsto i poželjno oblikovano tijelo, nego i u tome da se radi o vježbama koje čuvaju ženske obline, podižu samopouzdanje i vraćaju vjeru u vlastito tijelo. Pojednostavljeno rečeno, Ana’s sensual fitness pomaže ženama da prihvate svoje tijelo i u njemu se osjećaju poželjno i zadovoljno. A zadovoljna žena, znaju svi, je najljepša žena.

Kako bi svim zainteresiranim ženama omogućili da probaju Ana’s sensual fitness i uvjere se zbog čega je riječ o jednoj od najtraženijih ponuda na fitness sceni, u Pilates studiju su odlučili ponuditi jedinstvenu povoljnu cijenu u promotivnom razdoblju od samo 900 kuna za tri mjeseca treninga, i to plativo u ratama! Drugim riječima, financije nisu razlog da se ne bi poradilo na vlastitom osjećaju samopouzdanja i jačanju senzualnosti kroz Ana’s sensual fitness u Samoboru.

Pilates studio u Gajevoj 35 odnedavno nudi i novost za sve one koji žele postići ravnotežu uma, tijela i duha, i to kroz satove yoge. Satovi su prilagođeni onima koji se još nisu susreli s yogom, a žele vidjeti je li istinita priča o njenoj blagotvornosti, ali i naprednijim vježbačima. Tako će certificirana učiteljica yoge Tamara Đidara u Pilates studiju podučavati stilove Power yogu i Vinyasa flow. Riječ je o dinačimnim sljedovima pozicija, kojima se izgrađuju fleksibilnost, snaga i pokretljivost. Na nježnim, ali intenzivnim satovima usklađuje se disanje s pokretom te se na taj način poboljšava koncentracija, postiže smirenje i otklanja stres, kralježnica postaje elastična, a mišići se osnažuju i dobijaju tonus pa nakon nekog vremena polaznici primjećuju kako im tijelo postaje lakše i gipkije, a um i srce otvoreniji. Yoga se u Pilates studiju odvija utorkom i petkom u dva 75 minutna termina (od 18 i 19:30 sati) te srijedom (od 18 sati).

Jasno, ne treba zaboraviti niti ponudu "tradicionalnijih" metoda vježbanja u Pilates studiju, kao niti specifične programe zajedničkog vježbanja novih mama i njihovih beba ili za žene koje imaju potrebu obavljanja vježbi za kralježnicu, uz stručan nadzor fizioterapeuta, individualan program po dogovoru, te rad u malim grupama u ugodnom prostoru. Osim povoljnih cijena i akcijskih ponuda vrijedi napomenuti kako je dodatan bonus Pilates studija u Gajevoj 35 i mogućnost besplatnog parkinga, a sve što je potrebno je otići do lokacije o kojoj se već godinama u Samoboru priča te iz prve ruke osjetiti toplu atmosferu i radost vježbanja u ženskom društvu u Pilates studiju. Svi zainteresirani za bilo koji od spomenutih programa sve dodatne informacije mogu dobiti osobnim dolaskom ili kontaktom na 091/5391-090 te 098/324-484.

PRILOG POD POKROVITELJSTVOM

 

Pilates Studio u Gajevoj 35 idealno je mjesto za vježbanje, koje s početkom proljeća nudi akcijske cijene svojih usluga – od Ana’s sensual fitnessa, preko raznih vrsta vježbanja, do yoge

Arhiva 2012

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002