22.03.2012.

Pilates Studio u Gajevoj 35 idealno je mjesto za vježbanje, koje s početkom proljeća nudi akcijske cijene svojih usluga – od Ana’s sensual fitnessa, preko raznih vrsta vježbanja, do yoge

Ugodan kutak za druženje i vježbanje

Pilates Studio u Gajevoj 35 idealno je mjesto za vježbanje, koje s početkom proljeća nudi akcijske cijene svojih usluga – od Ana’s sensual fitnessa, preko raznih vrsta vježbanja, do yoge

Pilates Studio Irene Borovečki u Gajevoj 35 (iznad ljekarne Farmacia) čvrsto se pozicionirao na karti onih mjesta u Samoboru iz kojih se već godinama šire dobre vibracije. Od samih svojih početaka, željom osnivačice, osmišljeno kao mjesto gdje će žene imati svoj siguran kutak za kvalitetno vježbanje i druženje, Pilates studio je jedna od rijetkih lokacija na kojoj su se stvarno spojili korisno i ugodno.

Od samih svojih početaka Pilates studio se isticao i pomalo nesvakidašnjom i izuzetno atraktivnom te po mnogo čemu jedinstvenom ponudom tehnika vježbanja u Samoboru. Naime, studio u Gajevoj 35 jedno je od rijetkih licenciranih mjesta gdje se može upoznati izuzetno traženi Ana’s sensual fitness, voditeljice Ane Kuhanec, licenciranang instruktora i prve S-faktor instruktorice u Europi. Ana’s sensual fitness je moderan oblik fitnessa koji kombinira jogu, pilates i ples oko šipke. Tajna popularnosti ove metode nije samo u činjenici da se njome može postići čvrsto i poželjno oblikovano tijelo, nego i u tome da se radi o vježbama koje čuvaju ženske obline, podižu samopouzdanje i vraćaju vjeru u vlastito tijelo. Pojednostavljeno rečeno, Ana’s sensual fitness pomaže ženama da prihvate svoje tijelo i u njemu se osjećaju poželjno i zadovoljno. A zadovoljna žena, znaju svi, je najljepša žena.

Kako bi svim zainteresiranim ženama omogućili da probaju Ana’s sensual fitness i uvjere se zbog čega je riječ o jednoj od najtraženijih ponuda na fitness sceni, u Pilates studiju su odlučili ponuditi jedinstvenu povoljnu cijenu u promotivnom razdoblju od samo 900 kuna za tri mjeseca treninga, i to plativo u ratama! Drugim riječima, financije nisu razlog da se ne bi poradilo na vlastitom osjećaju samopouzdanja i jačanju senzualnosti kroz Ana’s sensual fitness u Samoboru.

Pilates studio u Gajevoj 35 odnedavno nudi i novost za sve one koji žele postići ravnotežu uma, tijela i duha, i to kroz satove yoge. Satovi su prilagođeni onima koji se još nisu susreli s yogom, a žele vidjeti je li istinita priča o njenoj blagotvornosti, ali i naprednijim vježbačima. Tako će certificirana učiteljica yoge Tamara Đidara u Pilates studiju podučavati stilove Power yogu i Vinyasa flow. Riječ je o dinačimnim sljedovima pozicija, kojima se izgrađuju fleksibilnost, snaga i pokretljivost. Na nježnim, ali intenzivnim satovima usklađuje se disanje s pokretom te se na taj način poboljšava koncentracija, postiže smirenje i otklanja stres, kralježnica postaje elastična, a mišići se osnažuju i dobijaju tonus pa nakon nekog vremena polaznici primjećuju kako im tijelo postaje lakše i gipkije, a um i srce otvoreniji. Yoga se u Pilates studiju odvija utorkom i petkom u dva 75 minutna termina (od 18 i 19:30 sati) te srijedom (od 18 sati).

Jasno, ne treba zaboraviti niti ponudu "tradicionalnijih" metoda vježbanja u Pilates studiju, kao niti specifične programe zajedničkog vježbanja novih mama i njihovih beba ili za žene koje imaju potrebu obavljanja vježbi za kralježnicu, uz stručan nadzor fizioterapeuta, individualan program po dogovoru, te rad u malim grupama u ugodnom prostoru. Osim povoljnih cijena i akcijskih ponuda vrijedi napomenuti kako je dodatan bonus Pilates studija u Gajevoj 35 i mogućnost besplatnog parkinga, a sve što je potrebno je otići do lokacije o kojoj se već godinama u Samoboru priča te iz prve ruke osjetiti toplu atmosferu i radost vježbanja u ženskom društvu u Pilates studiju. Svi zainteresirani za bilo koji od spomenutih programa sve dodatne informacije mogu dobiti osobnim dolaskom ili kontaktom na 091/5391-090 te 098/324-484.

PRILOG POD POKROVITELJSTVOM

 

Pilates Studio u Gajevoj 35 idealno je mjesto za vježbanje, koje s početkom proljeća nudi akcijske cijene svojih usluga – od Ana’s sensual fitnessa, preko raznih vrsta vježbanja, do yoge

Arhiva 2012

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002