06.10.2009.

Visoka poslovna škola Libertas počela s predavanjima u Samoboru

Stigla prva generacija studenata

Visoka poslovna škola Libertas počela s predavanjima u Samoboru

U Poduzetničkom centru Samobor, smještenom u Bregani, u ponedjeljak, 5. listopada, počela je akademska godina za studente prve generacije studija Poslovne ekonomije Visoke poslovne škole Libertas. Na početku svečanosti uručivanja indeksa prvoj generaciji studenata, okupljenima se obratio dekan Visoke poslovne škole Libertas, dr.sc. Duško Pavlović, a potom i zamjenik gradonačelnika Grada Samobora Hrvoje Frankić, čestitavši studentima prvi dan nastave. Tako je, nakon više pokušaja, stručni studij stigao u Samobor, a i na svečanosti je dekan Pavlović isticao važnost postojanja ekonomskih stručnjaka u današnjoj situaciji. Dekan je, uz zamjenika gradonačelnika, pozdravio i pročelnike Željka Radovanića i Damira Fabeka, koji su također nazočili svečanosti.

Trideset polaznika trogodišnjeg studija Poslovne ekonomije predavanja će pohađati u Bregani, što će znatno olakšati situaciju studentima iz Samobora, Svete Nedelje i okolice koji više neće morati putovati u Zagreb. U Bregani će ih podučavati pomno odabran stručni kadar, jer će predavanja i vježbe održavati renomirani profesori Visoke poslovne škole Libertas. Rečeno je i da će učionice biti potpuno suvremeno opremljene pa će studentima biti na raspolaganju studenski internet portal EduNet, koji im omogućuje provođenje interaktivne nastave, preuzimanje radnih materijala, prijavljivanje ispita, međusobnu komunikaciju s nastavnicima, te praćenje svih događanja na studiju. Studentske grupe bit će prilagođene programima u skladu s bolonjskim procesom.

M.Š.

 
06.10.2009.

Centar kućnog tekstila Lan i pamuk u Samoboru

Kvaliteta viša, cijena niža

Centar kućnog tekstila Lan i pamuk u Samoboru

Na adresi Trg Matice hrvatske 2/1 (pored Glazbene škole) Centar kućnog tekstila Lan i pamuk već tri godine gradi svoju poziciju lokalnog odredišta broj 1 kada je u pitanju zadovoljavanje potreba za kvalitetnim i pristupačnim kućnim tekstilom u Samoboru. Prateći tržišne trendove i osluškujući želje svojih kupaca, mala, ali vrijedna ekipa Lana i pamuka asortiman proizvoda koji se može nabaviti u samoborskoj trgovini redovito dopunjuje i prati raznim akcijskim ponudama.

Tako su i s dolaskom ove jeseni u Lanu i pamuku značajno proširili asortiman novim programima, kako iz vlastite proizvodnje, tako i domaćim i stranim proizvođačima i to po cijenama povoljnijim nego u velikim robnim centrima ili specijaliziranim poznatim trgovinama kućnog tekstila! Jasno, jastuci, popluni, pokrivači, štep deke, nadlošci i ostali proizvodi renomiranih proizvođača, kao što su LIO Osijek, Odeja, Billerbeck, osim pristupačnim cijenama nadasve zadovoljavaju svojom kvalitetom, što je kriterij od kojeg u Lanu i pamuku ne odstupaju.

Također, radi se i na širini ponude, bilo da je riječ o posteljnom, stolnom ili frotir programu, tkaninama u metraži ili sve traženijem medicinskom programu, u Lanu i pamuku su se pobrinuli da svi budu zadovoljeni.

Iz velikog izbora dječjeg posteljnog programa mame i tate mogu za svoje mališane odabrati posteljine iz vlastite proizvodnje, jogi plahte za kinderbet, jastučiće, pokrivače, jastuke za dojenje, vreće za spavanje, kompletiće ručnika s kapuljačom, dječjih ogrtača za kupanje, kao i posteljne komplete za uzrast od novorođenčadi do 4 godine.

Za ostale, tu je izuzetan izbor posteljnih garnitura i plahti od pamuka i lana, satena, damasta, krepa ili flanela, raznih dimenzija i u cjenovnim kategorijama koje pokrivaju renomirane proizvođače, kao što su LIO, Odeja, Tom Taylor i Emporio, sve do posteljnih garnitura iz vlastite ili domaće proizvodnje koje su pristupačne uistinu svačijem džepu. Iako spadaju u nešto niži cjenovni razred, u Lanu i pamuku garantiraju kako po kvaliteti materijala značajno nadvisuju one koje se svakodnevno nude na akcijama diljem Hrvatske u velikim shopping centrima ili trgovačkim lancima.

S dolaskom jeseni, ali i skorih Božićnih blagdana, obogaćen je i stolni program, koji osim domaćeg damasta tvornice TKZ nudi asortiman dekorativnih stolnjaka i nadstolnjaka iz Indije, Turske i Italije. Tu je i novi asortiman podnih prostirki i krpara raznih dimenzija i boja te sjedalica za kuću i vrt.

U Lanu i pamuku brinu i o zdravstvenim potrebama svojih klijenata pa se tako na Trgu Matice hrvatske 2/1 mogu nabaviti i medicinski, anatomski program jastuka od memory-biopur pjene, kao i lanene tkanine u metraži koje mogu imati i terapeutski učinak kod reumatskih bolesti, naravno uz preporuku Vašeg liječnika. Novo u ponudi metraže su bijeli pamučni šifon, te vrlo popularna "žutica".

- Žalimo ako u protekle 3 godine rada nismo u cijelosti uspjeli zadovoljiti sve želje naših kupaca, ali ćemo se i ubuduće truditi biti im maksimalno na usluzi - zaključuju u Lanu i pamuku.

Uz napomenu kako recesijska vremena ne dopuštaju bacanje novca na stvari za jednokratnu upotrebu, pozivaju sve kupce željne pristupačne ponude kućnog tekstila da navrate do Trga Matice hrvatske svakim radnim danom od 8,30 do 19,00, a subotom od 8 do 13 sati.

K.S.

(sponzorirani prilog)

 

Visoka poslovna škola Libertas počela s predavanjima u Samoboru

Centar kućnog tekstila Lan i pamuk u Samoboru

Arhiva 2009

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002