21.12.2007.

Nova udruga na samoborskoj javnoj sceni

Pokret za Samobor spašava naš grad!

Vidim da se tu na ovom portalu svi poprijeko svađate, a ne znam da li vam je poznato da u Samoboru već djeluje udruga koja će biti svima nama na korist i koja će iskorjeniti sva zla koja već desetljeća opterećuju naš gradić!!!

Konačno je osnovana Udruga nazvana Pokret za Samobor, koju je okupio samoborski poduzetnik Damir Sapanjoš, a uz njega se kao predsjednika kao njegov tajnik pojavljuje samoborski intelektualac i izdavač jedinog nezavistnog lista Milivoj Marton!

Naravno, o tome vaš portal ne piše!!!

Toliko o vašoj nezavistnosti!!!

A dvojici (na žalost rijetkima!!) samoborskim i hrvatskim intelektualcima navodno se već priključuju i drugi, pa i predsjednici stranaka (HSS, SDP, DC, HNS, HSP!!!)

Samo naprijed hrabri Samoborci!!!

Željko

21.12.2007.

Samoborček - sve je jasno!

Nikakve koristi!

SAMOBORČEK - SVE JE KRASNO I MODERNO ALI NEMA VOZNOGA REDA NA INTERNETU - JEDINO ŠTO ME ZANIMA JEST VIDJETI NA INTERNETU KAD MOGU PUTOVATI IZ ZAGREBA U JASKU, PA IZ JASKE UZ ZAGREB.

INAČE SVE JE JAKO MODERNO, ALI OD TOGA NEMA PRAKTIČNE KORISTI ZA PUTNIKA. HVALA

PATRICIO

21.12.2007.

Pauk kruži, ali slabo zdiže

Koliko se puta pauku zdigne?

Ulicama Samobora odnedavno kruži specijalno vozilo

"pauk"

Cijena odvoza automobila je 750 kuna, a pokušaj dizanja 525 kuna

ova poruka se vrti na stranici komunalca samo je žalosno kaj specijalo vozilo SAMO kruži ali ne diže automobile tak da cjenik uopće nije potreban! Zagreb parking ima dnevnu normu koju mora zadovoljiti!

Koliko dnevno automobila "digne" samoborski pauk?

muhica

21.12.2007.

Kako do besplatnog parkinga za svoje goste

Pauk ordinira, al' me Katarina u srce dira!

Poštovani,

kako sada naš samoborski Pauk ordinira ulicama Samobora te diže i kažnjava nepropisno parkirane automobile postavio bih pitanje zašto nikada ne kažnjavaju svakodnevno parkirane automobile zbog kojih pješaci, među kojima su i naša djeca hodaju po kolniku na raskršću, ispred ug. objekta Katarina na križanju Perkovčeve i Zagrebačke ulice, poznatog im vlasnika, koji je i maknuo predviđene stupiće za to (što je vjerojatno dobro platio nekome), a koji po nekoliko članaka Zakona o sigurnosti u prometu na cestama zajedno sa vlasnikom izravno krše po nekoliko čl. iz ZSPC-a (parkiranje na križanju, parkiranje na zebri, ometaju promet ostalim vozilima, pješacima, zaklanjanje znaka...) a istodobno neznane im vlasnike automobila parkiranih nekoliko metara dalje mjerodavna služba propisno kažnjava. Kome se mogu obratiti građani da se napokon počnu kršitelji Zakona propisno kazniti?

S poštovanjem,

pravedni

21.12.2007.

Gdje su nestala ta lijepa vremena?

Nekad je bilo moovinga...

Kao "dotepenec" koji već duže vrijeme živi u prelijepom Samoboru ne mogu ne primjetiti da u gradu nema nikakovih mjesta ni sadržaja za mlade (osim brda kafića i birtija svih vrsta). O "kinu" bolje da ništ ne govorim, jer kad jednom stupite u tu pljesnjivu dvoranu, brzo gubite želju za povratkom. Kako sam i prije svoga preseljenja u Smb. ovdje navračao, prisjećam se davnog SOK-a, grupe (tada mladih)entuzijasta "Katarza" i sličnih stvari. Nije da je bilo bajno, ali bilo je neke volje i "moovinga".

Danas, kao otac teenagera koji nemaju nikakovih mjesta za izlazak i zabavu, pitam se gdje je "kvaka". Da li je problem u samim mladima, koji nemaju volje za ništ, osim za sjedenje u gore spomenutim ugostiteljskim objektima (čast rijetkim iznimkama), u nama, sada starijima, koji nemamo dovoljno sluha za njihove potrebe, ili u nečem trećem. Nije da nema praznih prostora, koje treba urediti i koristiti.

Postoji li kakova organizacija mladih koja bi stvari pokrenula iz ove žabokrečine, ili ćemo biti prisiljeni vikendom voziti svoje klince u Zagreb i čekati ih u autima do kraja nekog koncerta, filma i sl.

Ako sam u krivu molim demanti.

Tata

Napiši pismo

Pokret za Samobor spašava naš grad!

Nikakve koristi!

Koliko se puta pauku zdigne?

Pauk ordinira, al' me Katarina u srce dira!

Nekad je bilo moovinga...

Arhiva 2007

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2004

2003

2002