29.08.2007.

Deponij šljunka i pista za kamiončine u nekad mirnoj ulici

Vapaj živih kraj groblja

Poštovani,

obraćam Vam u nadi da ćete biti spremni prihvatiti priču o problematici koja prati nas građane "grada" Sveta Nedelja, a koji stanujemo u neposrednoj blizini novog dijela groblja, čije je ogromno parkiralište prije godinu dana služilo kao deponij otpada, a danas je to deponij šljunka i pista za kamiončine koji bezglavo jure našom nekad mirnom uličicom, uz nenormalne zvukove, trešenje i prašinu.

Stvarno nam više nije za živjeti, bilo bi nam drago kad bi nam pomogli da vam ispričamo svoje muke.

Hvala unaprijed,

Snježana Čović

091/3370-462

Snježana Čović

29.08.2007.

Riječ dvije o glupom forumu

Još vam samo Vlatka fali!

OVO JE TOTALNO GLUpI FORUM ILI ŠTO LI JE VEĆ I UOPĆE NEZNAM ZAŠTO TO ITKO DRŽI NA SVOJOJ STRANICI..NE SAMO OVAJ VEĆ I SLIČNE OVOME....JOŠ FALI VLATKA POKOS I EKIPA PA DA VAM STRANICA BUDE NAJPOSJEČENIJA PO ŠKARTU!

Kako možete dopustiti da vam komentari ili bolje pljuvanje po određenim ljudima ide u nedogled???? Da li imate admina da povede računa o tome i "zaključa" svaki topic gdje komentari prelaze svaku mjeru dobrog ukusa.

Pljuvati po, donedavno, predsjedniku svoga kluba nije nimalo zgodno ma kakav god da je bio.

Da li je i vaša stranica samo još jedan prikaz kako naše (web)novine ne trebaju izgledati ili se samo vraški trudite da postanete takvi...KAO I OSTALI što misle da su u điru????

..........

29.08.2007.

Šleperima gor pak dol

Jasno mi je jedino da mi ništa nije jasno

ajmo još malo o obilaznici za kamione....

dakle, grad ne odustaje od gradnje te ceste kroz Otruševec i Veliku Jazbinu (neki dan je objavljen javni poziv građanima u vezi izdavanja lokacijske dozvole).

Koliko znam, mjesni odbori tih sela se protive izgradnji. Njihovi argumenti su npr. briga za Grgosovu špilju koja je pod zaštiom i uz koju se ne može graditi takva cesta, vodocrpilište u Vel. Jazbini itd.

Meni nije jednostavno jasno zašto se troše novci iz proračuna (naši novci) na projekt ceste za koju se zna da se neće moći izgraditi?

Koliko je uopće potrošeno novaca do sada na taj projekt i izgradnju obilaznice?

Jasno mi je da se kamionski promet mora maknuti iz centra grada ali ovakvim projektima se samo gubi vrijeme.....

šleper

29.08.2007.

Da vidimo mi toga bez grijeha

Hoću kamen u glavu!

TKO JE BEZ GRIJEHA NEKA PRVI BACI KAMEN...

ovo bi trebao biti samoborski i svetonedeljski glasnik,pa zašto onda dozvoljavate ljudima da pljuju one koje ne znaju...vi ste ništa više doli običan žuti tisak koji se bavi svim i svačim samo ne svojim gradom...daj si pogledajte grad,sredite ga,sredite svoje živote,pa onda komentirajte druge...ne budite poput svih ostalih tračerskih časopisa-novina...ovo je ne samo jadno,već i smiješno...pljujete po nedužnim ljudima...oni se vama ne petljaju u život,nemojte se ni vi u njihov..njima je lijepo ovako,vama je lijepo onako...pa ne trebaju svi živjeti po kriterijima manjine...radije razglabajte o svećenicima-pedofilima,svom filipecu,nk-samoboru,školi i ostalim gadostima koji se u samoboru mogu naći...samobor je selo koje imam status grada a ljudi žive od tračanja drugih koje ovaj glasnik očito podržava i potiče...molim malo privatnosti...lijep pozdrav

bbbbbbbbbbbbbzzzzzzzzzz

29.08.2007.

Pitanje svih pitanja

Daj mi rundu oko semafora

Dragi Samoborci,

zna li netko hoće li se kod Ildaksa sagraditi kružni tok ili samo semafor?

hvala!

sumoborec

29.08.2007.

A kaj je sa Starim gradom

Ima mi ga sve manje i manje!

Dali me netko moze reci dali ima ikakve nove inicijative u vezi nase nestajuce rusevine? Govorim naravno o Starom gradu kojega ima sve manje i manje??

sanoborecvani

Napiši pismo

Vapaj živih kraj groblja

Još vam samo Vlatka fali!

Jasno mi je jedino da mi ništa nije jasno

Hoću kamen u glavu!

Daj mi rundu oko semafora

Ima mi ga sve manje i manje!

Arhiva 2007

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2004

2003

2002