Sveta Nedelja domaćin 10. završnice prvenstva Hrvatske u mininogometu

Mininogometaški spektakl uživo i putem livestreama

Mininogometaški spektakl uživo i putem livestreama
Mininogometaški spektakl uživo i putem livestreama-1

Nakon niza godina u Ivanić-Gradu, završnica prvenstva Hrvatske u mininogometu seli u Svetu Nedelju, a ponovno će se održati i ženski dio natjecanja.

Nakon što je Ivanić-Grad bio dugogodišnji domaćin završnice Prvenstva Hrvatske u mininogometu, najbolje mininogometne klubove iz cijele Hrvatske ugostit će Sveta Nedelja na novom igralištu s umjetnom travom koje se nalazi nekoliko minuta od centra Svete Nedelje. Natjecanja će se održati 2. i 3. srpnja.

Ove godine savez slavi 10 godina kontinuiranog održavanja Prvenstva Hrvatske, a ponovno će se održati i natjecanja u ženskoj kategoriji, nakon što je prošle godine po prvi puta krenulo i Prvenstvo Hrvatske za žene.

U Svetoj Nedelji se očekuju klubovi iz više od 16 hrvatskih gradova, a utakmice po skupinama kreću u petak, 2. srpnja u popodnevnim satima, ženski dio turnira startat će u subotu ujutro, dok su završnice na rasporedu u subotu u večernjim satima.

- Nakon što je Ivanić-Grad dugi niz godina bio domaćin Prvenstva Hrvatske, odlučili smo se za promjenu kako bi klubovima donijeli novu dimenziju i omogućili im da zaigraju na novoj lokaciji. Ovim putem zahvaljujem Gradu Sveta Nedelja na tome što su prepoznali vrijednost ovog projekta za Grad i promociju Svete Nedelje kao sportske destinacije – rekao je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Inače, teren na kojemu će se prvenstvo održati dovršen je prije nešto više od godinu dana, s umjetnom travom najnovije generacije, na kojoj će biti užitak igrati. Kako se radi o terenu za veliki nogomet, domaći tim će napraviti mini-stadion na kojem će sudionici nastupati i pružiti što bolje partije.

- Osim natjecateljskog dijela, pripremit će se i brojni drugi sadržaji za posjetitelje, koje ovim putem pozivamo da dođu u što većem broju i uživaju u dinamičnim i zanimljivim utakmicama - rekla je Haidi Stojković ispred organizacijskog odbora Prvenstva Hrvatske.

Sve utakmice prenosit će se uživo putem livestreama, a gledatelje očekuju i tri studijske emisije tijekom prvenstva.

- Osim što ćemo ponovno sve utakmice prenositi uživo, gledatelji će moći uživati u čak tri studijske emisije tijekom samog natjecanja, u kojima ćemo ugosititi igrače, trenere, osobe iz mininogometa i brojne druge goste. Javljat ćemo se s terena s intervjuima i vjerujem da će gledatelji uživati u bogatom programu koji pripremamo - najavila je Petra Habdelić iz medija tima.

U muškoj kategoriji naslov prvaka Hrvatske brani zagrebački Dinamo, a u ženskoj kategoriji ŽNK Victory iz Siska. Organizatori očekuju još veću konkurenciju ove godine, a time i još žešću borbu za naslov prvaka Hrvatske u obje kategorije. Sveta Nedelja je ovime dobila zanimljiv sportski događaj koji će se s uzbuđenjem pratiti.

P.H.

 

Mininogometaški spektakl uživo i putem livestreama

Arhiva 2021

2024

2023

2022

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002