01.04.2020.

Pučko otvoreno učilište Samobor i u krizi je "s vama doma"

Kvalitetni i besplatni on-line sadržaji za sve uzraste

Pučko otvoreno učilište Samobor i u krizi je

U situaciji kada dane moramo provoditi doma, kultura nam može biti način opuštanja, način kvalitetnog provođenja vremena, ali i način rasta i razvoja nas kao osobe i nas kao obitelji. Iako napokon imamo vremena pogledati dobar film, uživati u glazbi, predstavi, edukativnom sadržaju, često to još uvijek ne radimo. Jedan od razloga je i taj što u moru svega što nam internet pruža, jednostavno nemamo volje ili znanja prepoznati kvalitetan sadržaj koji će nas opustiti, naučiti, nasmijati, zamisliti...

Zato je Pučko otvoreno učilište Samobor i ovih dana s vama. Naša su vrata za posjetitelje možda zatvorena, ali otvaramo vam prozor u svijet tako što ćemo umjesto vas pretražiti bezbroj stranica i ponuditi vam kvalitetan sadržaj koji će upotpuniti vaše slobodno vrijeme.

"POU S VAMA DOMA" naziv je on-line programa kulturnih, obrazovnih i informativnih događanja za različite uzraste kojem je cilj pomoći građanima da ostanu kod kuće (sukladno uputama nacionalnog i gradskog Stožera civilne zaštite) na što lakši i bolji način.

Pristup sadržajima u potpunosti je besplatan i dostupan putem šest Facebook stranica POU Samobor, gdje će se na tjednoj bazi postavljati sljedeći on-line materijali:

• FB Pučko otvoreno učilište Samobor – on-line Građanski utorak, kazalište za odrasle, Dječji svijet nedjeljom u 5 (dječje kazalište)

• FB Galerija Prica – virtualni posjet galerijama i umjetničkim muzejima te linkovi za kreativne radionice za djecu i odrasle

• FB Kino Samobor – linkovi na pomno odabrane različite filmove (igrane, dokumentarne, animirane, kratkometražne) za djecu i odrasle

• FB Vrazova Ljubica – linkovi na sadržaje vezane uz poeziju, Vraza i Ljubicu

• FB Samoborska glazbena jesen – linkovi na koncerte klasične glazbe, live prijenose glazbenih događanja i sl.

• FB Bunker – linkovi i sadržaji za mlade: zabavni (stand up, film i sl.), podržavajući (savjeti za on-line učenje, nošenje sa stresom i sl.), različite radionice i sl.

Pronađite nešto za sebe i opustite se doma uz POU Samobor!

T.I.

 

Pučko otvoreno učilište Samobor i u krizi je "s vama doma"

Arhiva 2020

2021

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002