26.01.2005.

Ništa o Fašniku na netu

Što je s fašničkim web siteom?

Poštovani Roberte,

kako ste vi stalni suradnik Samoborskog fašnika ili točnije Turističke zajednice grada Samobora koja je organizator te velebne svečanosti, pretpostavih da biste mi možda Vi mogli reći gdje se na web-u ili šire možda može pronaći poneka informacija o ovogodišnjem Fašniku. U kojoj god tražilici tražim nalazim samo Riječki karneval, a o Samoborskom fašniku kratke 'okvirne' informacije pruža Turistička zajednica Zagrebačke županije. Što je s velebno najavljivanim web stranicama? Lijep pozdrav genijalnom organizatoru Dumiću pl. Marijanu, i izvanrednom predsjedniku iste Gromu pl. Pavlu zvanom Unimog

ako hoćete javim Vam se imenom i prezimenom a inače: Anonimus

Što da vam kažem?

Do prošle godine web stranice Samoborskog fašnika kreiralo je i održavalo naše poduzeće Samoborfest d.o.o., zajedno s našim partnerima Studiom Imago. Naravno, nismo bili ni skupi, a kvaliteta je bila na zavidnoj razini, budući da drugačije ni ne znamo. Bez hvale, ali smatramo da smo u tom segmentu - news portala i informativnih web - siteova neprikosnoveni na ovom području.

No, odjednom nam više ove godine nisu ponudili suradnju i sad to rade oni koji nemaju o tome pojma, ali su njihovi.

Ovak, da vam ja to efektno skratim: sve vam je to jedna banda kaj bi vraga fkrala, samo da im je pri ruki. Štetočinama koje ste nabrojali nije jasno kakvu štetu nanose ovom gradu i njegovim stanovnicima. Makar, i da im je to jasno, teško da bi drugačije postupali.

To im je, jednostavno, u krvi.

Urednik

26.01.2005.

Kaj je s tim dečkima vu Poglavarstvu?

Ne znaju ili nečeju?

dragi gospon urednik.

vi ste pametni clovek pak vas molim da li mozda morete reci da li se opce isplati pisati nasim domacim deckima koji pri casu u poglavarstvu delaju. ja sem vec par put pisal ali oni mi necu ili neznaju prek komjutora nis reci .

de je nesporazum neznam. da li neznaju pisati ili ne poznaju komjutor.

pozdravlja vas samoborski dotepenec

samoborsku dotepenec

Znaju oni znaju, al nečeju odgovarat na ono kaj ih vi pitate. Pitajte ih kak su lepi i pametni i odmah bute dobili potvrdni odgovor.

Pozdrav.

Urednik

Napiši pismo

Što je s fašničkim web siteom?

Ne znaju ili nečeju?

Arhiva 2005

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2004

2003

2002