07.04.2017.

Jedinstvena županijska liga – 22. kolo

NOGOMET - Porazi TOP-a i Sloge

Jedinstvena županijska liga – 22. kolo

TOP – Lomnica 0:1 (0:1)

Gosti odnjeli bodove iz jedine prilike

KERESTINEC – SC Kerestinec

Gledatelja 80

Sudac: Jurakić

Pomoćnici: Rončević i Barkić (svi iz Dugog Sela)

Strijelci: 0:1 Štuban(7)

TOP: Baričević, Jukić (od 73. Žitković), Kutija, Krnjus (od 60. Mlinarić), Buden, Pipić (od 60. Marić), Starčević, Djurić, Sekulić, Levanić, Holetić - Kralj

Trener: Berislav Gluić

LOMNICA: Budimir, Trumbetaš (od 90. Sudar), Beg, Arbanas, Kljajić, J. Čurić, Hrženjak (od 79. Jurešić), F. Čurić, Štuban, M. Čurić, Dijanežević

Trener: Igor Mostarlić

Igrač utakmice: Andrija Budimir (Lomnica)

Novi poraz TOP–a, ovoga puta od slabije momčadi koja je iz svoje jedine opasnosti pred domaćim vratima postigla pogodak i minimalnim rezultatom slavila. U 7. minuti iz daljine je opalio Štuban i uz nesigurnu reakciju domaćeg vratara Baričevića zatresao mrežu. Do poluvremena su Kerestinčani iz dvije dobre prilike mogli u potpunosti preokrenuti rezultat, ali nepreciznost ih je koštala bodova. U nastavku još veća dominacija domaćih pulena, ali gosti iz Lomnice sretno čuvaju minimalnu prednost do posljednjeg sučeva zvižduka.

M.M.

Sloga (O) – Vatrogasac (Z) 0:1 (0:0)

Ladan mrtav - hladan zabio u 90!

OREŠJE – Igralište SC Orešje

Gledatelja 100

Sudac: Okroša (Zagreb)

Pomoćnici: Jurić i Hendak (oba iz Vrbovca)

Strijelci: 0:1 F. Ladan(90)

SLOGA OREŠJE: Gudžević, Filipović, Jović, Franjičević, Jež (od 70. Kovačević), Kukolja, Masnjak, Marković (od 85. Kharrat), Bojić, Sapanjoš, Vučur

Trener: Tomislav Vučur

VATROGASAC ZDENCI: Svetić, Šarović (od 69. Karačić), Mekinec, F. Ladan, Miholić, Miletić, Šekrst, Horvat, Papić (od 85. A. Ladan), Merkl, Lučić (od 90. Štih)

Trener: Ante Ćorak

Igrač utakmice: Filip Ladan (Vatrogasac)

U posljednjim trenucima susreta domaćini su kapitulirali i prepustili sve bodove raspoloženijem Vatrogascu. Drugih 45 minuta bilo je puno zanimljivije od prvih, domaćini su stvorili neke izgledne prilike koje nisu uspjeli konkretizirati. Gosti su fizički moćniji pa u posljednjih desetak minuta vladaju terenom i preko Ladana odnose sve bodove put Zdenaca.

M.M.

Nakon 22. kola vodi Croatia (H) sa 45 bodova, druga je Jamnica sa 43, TOP je jedanaesti s 26, dok je Sloga (O) na petnaestom mjestu s 20 bodova.

 
07.04.2017.

Međunarodni dan stolnog tenisa u Samoboru obilježen u novouređenim prostorima STKI Samobor

STOLNI TENIS - Čestitao i europski prvak Pucar

Uz odbojku, najrašireniji i najmasovniji sport u svijetu je stolni tenis. To je poznata činjenica, koju je u Samoboru na obilježavanju Međunarodnog dana stolnog tenisa potvrdio u kratkom nastupnom govoru i predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš. Druženje stolnotenisača i zaljubljenika u ovu brzu i atraktivnu igru održano je u novouređenim prostorima STKI Samobor, u dvorani koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra Konzum, Bleiburških žrtava 1945. br. 1.

Uz predsjednika saveza, okupljenima su se obratili Viktor Jozić, predsjednik STKI (Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom) Synergia i voditelj nove dvorane, zatim predsjednik STK Samobor Krunoslav Znika, Laki Pucar, trener u samoborskom klubu, a poseban je gost bio aktualni europski prvak do 21 godine Tomislav Pucar. Vrijedi naglasiti da su se ovom skupu odazvali i Pavao Jozić, aktualni juniorski prvak svijeta u KTG 6, zatim Miro Kelečić, predsjednik SŠS-a, i Juro Horvat, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Samobora.

Svi su u svojim pozdravnim govorima istaknuli važnost stolnog tenisa i značajne rezultate koje postižu naši sportaši, a sada će biti i još uspješniji, jer uvjeti za rad u preuređenoj i dotjeranoj dvorani su gotovo vrhunski. Uz uvjete vrijedi naglasiti i brojnost najmlađih u klubu, koji redovitim nastupima na raznim natjecanjima i ostvarenim rezultatima plijene pozornost samoborske sportske javnosti.

Stolni tenis sport je za sve uzraste. Igraju ga oni najmlađi, ali i oni koji su već duboko zašli u treću životnu dob. Sve je to potvrda popularnosti ove igre, koja značajno mjesto ima i u samoborskoj sportskoj ponudi.

F.S.G.

 

Jedinstvena županijska liga – 22. kolo

Međunarodni dan stolnog tenisa u Samoboru obilježen u novouređenim prostorima STKI Samobor

Arhiva 2017

2019

2018

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002