20.09.2011.

NOGOMET - 1. županijska liga zapad – 6. kolo

Zrinski Tehnovent – Krašić 3:0 (1:0)

Mataušić zaključio priču

FARKAŠEVAC – Igralište Široki grm

Gledatelja 50

Sudac: Grdaković (Donja Zdenčina)

Pomoćnici: Kakuk (Rakitje) i Šestak (Smerovišće)

Strijelci: 1:0 Horvat(38), 2:0 Horvat(85), 3:0 Mataušić (87)

ZRINSKI TEHNOVENT: Vitko, Jagodić, Makarun, Ramić, I. Koletić (od 46. J. Koletić), Mataušić, Tenšek, Murić, Bošnjak, Kovačević, Horvat

Trener: Denis Murić

KRAŠIĆ: M. Novosel, F. Penić, K. Penić, M. Penić, Šimatić, Ferenčić, Tukić, Petković, Tuček, Prstac, M. Novosel

Trener: Ivan Županac

Crveni karton: Prstac (74)

Igrač utakmice: Danijel Horvat (Zrinski Tehnovent)

Treća pobjeda u prvenstvu za igrače iz Farkaševca potvrđena je tek u posljednjih 5 minuta susreta. Iako su gosti stigli sa samo 11 igrača, a susret završili s 9 (ozljeda i crveni karton) domaćini su tek u 85. minuti postigli gol za 2:0 (strijelac Horvat, isto kao i za prvi u 38. minuti). Priču u Širokom grmu je zaključio Mataušić golom za finalnih 3:0.

M.M.

Dinamo (O) - Bregana 3:0 (1:0)

Gosti prilično neraspoloženi

KOZLIKOVO – Igralište Dinama

Gledatelja 100

Sudac: Matić (Zaprešić)

Pomoćnici: Grgurić i Balić (oba iz Brdovca)

Strijelci: 1:0 Kelečić(30), 2:0 Kelečić(50), 3:0 Kelečić(66)

DINAMO OKIĆ: Pamuković, Bašić (od 66. Pucar), Kanazir, Janić, Tandarić, Lafter, Stanečić, Nevrkla (od 22. Vulje), Jakopec, Kelečić, Lukić (od 77. Bašić)

Trener: Goran Obradović

BREGANA: Divković (od 51. Vitko), Biondić, Andabak, Babojelić, Benković, Celizić (od 81. Župan), Povrh (od 76. Šparkl), Tucman (od 70. Heraković), Tančak, Bašić (od 46. Čunčić)

Trener: Vladimir Tuweg

Igrač utakmice: Bruno Kelečić (Dinamo)

Kelečić – show donio je pobjedu igračima Dinama protiv neraspoloženih gostiju iz Bregane. Obrana Bregane nije imala odgovor za raspoloženog Kelečića koji je prvom dijelu jednom, a u nastavku dva puta matirao Divkovića (odnosno Vitka) za već četvrti poraz Bregane u prvenstvu.

M.M.

Mladost (KD) - Bestovje 3:0 (3:0)

Pali već u prvom poluvremenu

KRAJ DONJI – Igralište Bili brig

Gledatelja 120

Sudac: Lafter (Novo Selo Okićko)

Pomoćnici: Vujčec (Klinča Sela) i Čunović (Zdenčina)

Strijelci: 1:0 Frkanec(16), 2:0 Valenčak(42), 3:0 Frkanec(44)

MLADOST KRAJ DONJI: Boranić, Vulić (od 74. Debogović), Frkanec (od 70. Juratovac), Gatarić, Bura, Merkl, Marković, Haramina (od 55. Jakolić), Valek, Valenčak

Trener: Danijel Valenčak

BESTOVJE: Rebrović, Tomić, Miholić, Obrovac (od 55. Kralj), Brletić (od 61. Ačkar), Pintarić (od 60. Lukač), Kurtešić, Zeman (od 16. Đurđević), Vdović, Šimanović, Babić

Trener: Nino Brezić

Igrač utakmice: Ivan Frkanec (Mladost)

Još jedna loša izvedba igrača Bestovja koji i nakon šestog kola ostaju na začelju tablice sa samo jednim bodom. Domaćini su žustro krenuli u meč pa su do poluvremena odlučili pitanje pobjednika. Već u 16. Frkanec prvi put šalje loptu iza leđa nemoćnog Rebrovića. U 42. minuti Valenčak povisuje prednost mladostaša na 2:0, a samo 2 minute kasnije Frkanec se po drugi put upisuje u listu strijelaca. U nastavku se igra na sredini terena pa se rezultatsko stanje na mijenja.

M.M.

Novaki – Rakitje 2:7 (2:1)

A krenulo je dobro...

NOVAKI – Igralište Novaka

Gledatelja 120

Sudac: Radišić (Zaprešić)

Pomoćnici: Kakša i Špoljar (oba iz Bistre)

Strijelci: 0:1 Mikek(12), 1:1 Borić(28), 2:1 Crnjac(43), 2:2 Martinčević(57), 2:3 Martinčević(60 – 11m) ,2:4 M. Barun(72), 2:5 Martinčević(80), 2:6 Martinčević(84), 2:7 Martinčević(90)

NOVAKI: Prahin (od 66. Mesec), Žerjav, Šarić (od 78. Šeketa), Pavlović (od 79. Herceg), Bajan, Crnjac, Avsec, Petković (od 70. Gajšek), Borić (od 66. Selimović), Gotal, Softić

Trener: Vladimir Gržan

RAKITJE: F. Dorotić, Popović, Prevendar, Burazer, Golub (od 64. K. Barun), Martinović, Boras (od 87. L. Dorotić), Mikek (od 81. Josipović), Martinčević, Nujić, M. Barun (od 84. Debeljak)

Trener: Krešimir Barun

Igrač utakmice: Damjan Martinčević (Rakitje)

Zanimljiv susjedski derbi u Novakima uvjerljivo je pripao gostima iz Rakitja, iako su domaćini do 57. minute imali rezultatsku prednost. Seriju pogadaka otvorio je Mikek, u 12. minuti bio je precizan za 0:1. Domaćini do poluvremena „prebacuju“ rezultat na svoju stranu golovima Borića i Crnjca. U nastavku Novaki pri rezultatu 2:1 propuštaju dvije izgledne prigode i tu počinje njegov pad. U zadnjih pola sata za goste se „probudio“ Martinčević koji postiže 5 golova pa gosti zasluženo odnose sve bodove iz Novaka.

M.M.

Klokočevac – Vrh 5:1 (3:1)

Pukla petarda!

KLOKOČEVAC – Igralište Stjepan Celizić Bajdo

Gledatelja 100

Sudac: Jurinčić

Pomoćnici: Božić (oba iz Samobora) i Boščak (Bregana)

Strijelci: 1:0 Vlašić(18), 1:1 Dašić(18), 2:1 Ovčarić(27), 3:1 Ovčarić(32), 4:1 Matijaščić(58), 5:1 Ovčarić(86)

KLOKOČEVAC: Ratešić, Beloša, Ćosić, Janjić, Lehpamer, Vlašić, Gestić, Kulašević (od 60. Bugarski), Matijaščić (od 80. Radulović), Brajković (od 70. Kušter), Ovčarić (od 87. Klarić)

Trener: Ferdo Kamenčić

VRH: Huskić, Lipak, M. Jedvaj (od 65. K. Jedvaj), Dašić, Pušek, Rod, Franjo, Škarika, Rožman, Ječmenjak, Knjaz

Trener: Zlatko Koletić

Igrač utakmice: Sebastijan Ovčarić (Klokočevac)

Bez previše problema igrači Ferde Kamenčića apsolvirali su 6. kolo i gostovanje Vrha. U 18. minuti mrežu Vrha prvi put trese Vlašić, ali je njegovo slavlje kratkog daha jer u istoj minuti Dašić poravnava na 1:1. Na novo vodstvo domaćini su čekali desetak minuta kada svoj prvi gol postiže Ovčarić. Isti igrač do poluvremena postiže još jedan gol za sigurniji odlazak na predah. U nastvaku gosti još dva puta kapituliraju pa je u Klokočevca puknula „petarda“.

M.M.

Nakon šestog kola vodi Mladost (KD) sa 16 bodova, druga je Sutla s 15, Klokočevac je četvrti sa 14, Zrinski Tehnovent je peti s 11 bodova, Rakitje je deveto sa 7, Bregana je trinaesta sa 4, dok su Bestovje i Novaki na četrnaestom i šestnaestom mjestu s po 1 bodom.

 
20.09.2011.

KOŠARKA - U tijeku su upisi u KK Samobor

Postani košarkaš!

KOŠARKA - U tijeku su upisi u KK Samobor

Više na www.kksamobor.hr.

 
20.09.2011.

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 6. kolo

TOP – Jelačić 7:0 (2:0)

Još jednom uvjerljivo

KERESTINEC – SC Kererstinec

Gledatelja 50

Sudac: Lafter (Novo Selo Okićko)

Pomoćnici: Belan i Drkulec

Strijelci: 1:0 Jordan(13), 2:0 Jordan(34), 3:0 Trivunov(50), 4:0 Žlender(79), 5:0 Žlender(83), 6:0 Žlender(85), 7:0 Kalman(90)

TOP: Bugarin, G. Meglajec, Puntarec, Klingor, Hržić, Trivunov (od 60. Žižić), Lisec (od 82. Kalman), Žimbrek (od 46. Lasić) I. Meglajec (od 60. Rogić), Žlender, Jordan (od 71. Andabak)

Trener: Milan Končarević

JELAČIĆ: Prošenski, Kelava, Barbarić, Novosel, Matejčić (od 58. Grubeša), Janječić, Jerbić (od 71. Fabijančić), Rak ((od 46. Šipić), Bugarin (od 64. Buzov), Godnić, Marjanić

Trener: -

Igrač utakmice: Marijan Jordan (TOP)

Još jedna uvjerljiva pobjeda TOP – a protiv bezopasnog gosta iz Vukovine. Put prema pobjedi Kerestinčanima je pokazao Jordan, prvo je u 13. minuti iz kornera glavom pogodio za 1:0, a dvadesetak minuta kasnije iz „slobodnjaka“ isti igrač povećava na 2:0. Trivunov početkom nastavka postiže još jedan gol za TOP, a pri kraju sureta na scenu stupa prvi topnik domaćina Žlender (12 golova u 5 nastupa) koji u razmaku od 5 minuta postiže 3 gola. Točku na i postavio je Kalman u sudačkoj nadoknadi.

M.M.

Nakon šestog kola vodi Polet (B) s 18 bodova, druga je Sava (SH) s 15, dok je TOP na trećem mjestu s 12 bodova (- 1 utakmica).

 
20.09.2011.

NOGOMET - Smjena na kormilu NK Samobora

Čordaš umjesto Kovačića

Nakon što je drugi uzastopni poraz u prvenstvu natjerao trenera Samobora Damira Kovačića na podnošenje ostavke, prvi kat u Hebrangovoj brzo je reagirao, pa je od ponedjeljka prvi strateg devetoplasirane momčadi lige Stjepan Čordaš.

Čordaš je dobar poznavatelj prilika u Hebrangovoj jer je u prijašnjem mandatu bio odgovoran za kompletan omladinski pogon. Čordaš će premijeru na klupi Samobora imati već ovaj vikend u Novom Čiću protiv Dinamo Hidrela, a posljednji posao prije dolaska u Samobor bilo mu je vođenje Hrvatskog dragovoljca.

M.M.

 
20.09.2011.

KARATE - Prvenstvo Hrvatske za juniore – Rijeka, 18. rujna

Sestra i brat Pezer prvaci Hrvatske!

KARATE - Prvenstvo Hrvatske za juniore – Rijeka, 18. rujna

Nakon slavlja u subotu poslije uspješnog nastupa sestara Lenard i Sare Sirovice na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore, nedjelja je bio dan pun iznenađenja, ali i dobrih vijesti za samoborski sport. Naime, u Rijeci je u nedjelju, 18. rujna, održano juniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem je nastupilo četvero predstavnika Karate kluba Samobor. Očekivale su se dobre vijesti iz Rijeke, ali ove koje su pristigle su nadmašile sva očekivanja.

Najprije je prvakom Hrvatske postao Zrin Pezer (juniori do 61 kg), koji je odličnim nastupom sebi osigurao odlazak na svjetsko prvenstvo u daleku Maleziju. Iako je bilo dosta skepse oko njegovog nastupa, Zrin je svima pokazao da je spreman i za najveća iznenađenja. Iznenadio je konkurenciju, ali i svoje trenere koji nisu očekivali ovakvu njegovu eksploziju u kvalitetnom nastupu u Rijeci.

Od njegove sestre Zrinke se očekivala medalja, ali inatljiva i prkosna juniorka, koja je nastupila u kategoriji do 53 kg, nije se zadovoljavala prosječnim rezultatom. Odlučila je pobijediti u vrlo jakoj konkurenciji, a to joj je i uspjelo te se i ona našla na popisu putnika za svjetsko prvenstvo. Treba napomenuti da je Zrinka u Rijeci pobijedila do sada renomiranije suparnice te sasvim zasluženo stala na najviše postolje svoje težinske kategorije.

I Zrinka i Zrin su dobro naplatili ogroman trud i napore koje su uložili u pripremnom razdoblju te svima pokazali da je trening presudan čimbenik u konačnoj kvaliteti sportaša. S dva treninga dnevno, koje su odrađivali od 11. srpnja pa do sada, podigli su svoju motoriku i sve ostale potrebne sposobnosti na vrlo visoku stepenicu, a to je ovaj puta dalo i odlične rezultate.

Vrlo blizu medaljama su bili Martina Matulić (juniorke do 59 kg), koja je nesretno izgubila u repasažnoj borbi za treće mjesto, te Filip Kolarec, koji je slično prošao u svojoj težinskoj kategoriji do 70 kg. Oboje su dobro odradili svoj nastup u Rijeci, ali im je nedostajalo i malo sportske sreće za osvajanje odličja. Samoborski sport će na svjetskom prvenstvu u Maleziji tako biti zastupljen sa četiri reprezentativca KK Samobor, koji će, kao i nebrojeno puta do sada, dostojno prezentirati svoj grad i državu Hrvatsku.

D.Š.

 

NOGOMET - 1. županijska liga zapad – 6. kolo

KOŠARKA - U tijeku su upisi u KK Samobor

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 6. kolo

NOGOMET - Smjena na kormilu NK Samobora

KARATE - Prvenstvo Hrvatske za juniore – Rijeka, 18. rujna

Arhiva 2011

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002