27.03.2014.

Novosti iz Karate kluba Mladost

KYOKUSHIN KARATE - Samoborci uspješni diljem Europe

Novosti iz Karate kluba Mladost

Karate klub Mladost Samobor i u ovoj godini nastavlja s aktivnostima, kako u klubu, tako i na brojnim natjecanjima na kojima redovito sudjeluju u zemlji i inozemstvu, i to nerijetko vrlo uspješno.

Tako su početkom veljače na turniru Kikiriki kup koji se održava u Dugom Selu Samoborci Max Ćosić, Edin Bećiri, Artin Bekiri i Luka Majcenović osvojili tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Taj turnir ujedno je omogućio mladim natjecateljima stjecanje iskustva u različitim sportskim disciplinama.

Sredinom ožujka održan je veliki međunarodni kyokushin karate turnir u Francuskoj, na kojem je sudjelovalo oko stotinu natjecatelja iz deset zemalja. Hrvatsku su predstavljali Samoborci Filip Bošković i Kruno Terihaj. Bošković se plasirao na 3. mjesto, a Terihaj je u elitnoj kategoriji izgubio od fizički (težinski i visinski) znatno nadmoćnijeg švedskog borca, koji je na kraju bio i prvoplasirani u toj kategoriji. No, i to je natjecanje starijim i iskusnijim Mladostašima također dobrodošlo za stjecanje novih iskustava, kao i provjeru kondicijske pripremljenosti.

Još jedno veliko međunarodno natjecanje održano je 22. ožujka u Slovačkoj, i to za sve uzraste djece te za seniore C kategorije. Za neku od medalja borilo se oko 150 natjecatelja iz 20 klubova iz Slovačke, Mađarske i Hrvatske. Samoborci su zasjali i na ovom turiru, i to: Dino Obranić i David Fabek koji su osvojili zlatne medalje, Nika Jakobović i Fran Lukšić srebrne te Patrick Belak koji je osvojio brončanu medalju.

Istog je dana, 22. ožujka, u Mađarskoj održan DAN kolegium - trening za kandidate koji će pristupiti ispitu za crne pojaseve, na kojem je sudjelovao i član KK Mladost Kruno Terihaj u pratnji shihana Milana Garašića te članice KK Sosai iz Zagreba Stela Oroz i Dunja Mandić.

Spomenimo na kraju da je sredinom ožujka održana i redovna godišnja skupština KK Mladost Samobor, na kojoj je predsjednica kluba Ljiljana Šurbek Bošnjak podnijela izvješće o radu kluba za proteklu 2013. godinu te financijsko i izvješće Nadzornog odbora, kao i plan rada za tekuću godinu. Uz čestitke svima koji su pridonijeli uspješnim rezultatima i radu kluba, dugogodišnjem članu i treneru Mladosti Tihomiru Garašiću upućene su i kao novoizabranom predsjedniku Hrvatskog kyokushin karate saveza.

M.A.

FOTO:

- Terihaj je u elitnoj kategoriji izgubio od fizički (težinski i visinski) znatno nadmoćnijeg švedskog borca

- Samoborci su zasjali u Slovačkoj

 
27.03.2014.

Ispit za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska

KYOKUSHIN KARATE - Položila 44 kandidata

Ispit za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska

U Svetoj Nedelji je 22. ožujka održan ispit za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za članove kyokushin karate klubova Fortis Samobor i Domenica Sveta Nedelja.

Na ovom proljetnom roku za dječje pojaseve položila su 44 kandidata.

Klubovi nove članove upisuju tijekom cijele godine, a raspored treninga potražite na web adresi www.karate-kyokushinkai.hr, kao i na FB profilu pod imenom Karate Kyokushinkai Croatia.

I.H.

 
27.03.2014.

Izborna godišnja skupština DŠR Šport za sve

DŠR - Svi su dobrodošli

Izborna godišnja skupština DŠR Šport za sve

Društvo za športsku rekreaciju Šport za sve Samobor održalo je 17. ožujka izbornu godišnju skupštinu, na kojoj je za čelnika ponovno izabran dosadašnji predsjednik Ivan Bezjak.

Izboru je prethodilo podnošenje izvješća o radu društva za proteklu godinu te razrješenje dosadašnjih tijela upravljanja, a nova su prihvaćena jednoglasno. Potom je iznesen plan rada za tekuću godinu, a na kraju je predsjednik DŠR-a zahvalio svim članovima na uloženom trudu u radu društva u protekloj godini te pozvao na daljnji angažman i zajedništvo, kako u provođenju planiranog, tako i u planiranju određenih aktivnosti društva čije ime Šport za sve najbolje govori da su svi dobrodošli.

M.A.

 

Novosti iz Karate kluba Mladost

Ispit za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska

Izborna godišnja skupština DŠR Šport za sve

Arhiva 2014

2019

2018

2017

2016

2015

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002