24.12.2007.

KARATE - Na božićno - novogodišnjm domjenku Hrvatskog karate saveza KK Samobor-Anindol dodijeljena zaslužena priznanja

Hvala vam za bronce!

KARATE - Na božićno - novogodišnjm domjenku Hrvatskog karate saveza 
KK Samobor-Anindol dodijeljena zaslužena priznanja

U zagrebačkom hotelu Holiday Hrvatski karate savez upriličio je božićno - novogodišnji domjenak te tradicionalno proglasio svoje najbolje sportašice i sportaše te nagradio zaslužne klubove, sportaše, trenere, suce i dužnosnike. Među inima našli su se tu i predstavnici Karate kluba Samobor-Anindol.

Klub je primio priznanje za velik doprinos u razvoju karate sporta te za ostvarene značajne rezultate na međunarodnoj razini u 2007. godini. Plaketu je u ime kluba primila Ana Lenard.

Plaketom se Hrvatski karate savez zahvalio i Maji Lenard i Mateju Tomazinu koji su svojim svjetskim broncama na nedavnom svjetskom prvenstvu u Istanbulu zaokružili nisku uspjeha hrvatskog karate sporta na međunarodnoj razini.

Za trenerski doprinos u radu i uspješni rezultatski doprinos u hrvatskom karate sportu nagrađen je plaketom i trener Darko Šimunec.

Nakon protokola dodjele priznanja i nagrada prionulo se akciji čišćenja stolova bogatih velikom ponudom raznovrsne ukusne hrane.

I.H.

FOTO: (slijeva na desno) Matej Tomazin, predsjednik HKS-a Stjepan Čelan, Ana Lenard i Maja Lenard

 
24.12.2007.

KARATE - KK Samobor–Anindol kraj sezone obilježio dodjelom nagrada svojim najuspješnijim borcima

30 domaćih i dvije svjetske

KARATE - KK Samobor–Anindol kraj sezone obilježio dodjelom nagrada svojim najuspješnijim borcima

Karate klub Samobor Anindol i ove se godine pokazao jednim od najuspješnijih sportskih kolektiva u Samoboru. Konkretno, sveukupno je osvojeno 30 "domaćih" medalja i dvije svjetske, uz niz zapaženih nastupa na međunarodnim turnirima i prvenstvima. Svakako kao najvrijedniji rezultat godine treba izdvojiti kadetske bronce Maje Lenard i Mateja Tomazina na Svjetskom prvenstvu u Istanbulu te 5. mjesta Maje Janković (u kategoriji i ekipno) i reprezentativno 7. mjesto Nenada Vukobrata i Tomislava Rašidagića na Europskom prvenstvu.

Standardno, zbirku medalja na kraju godine još jednom razgledaju čelnici kluba i na maloj svečanosti nagrade one svoje članove koji su ostvarili najbolje rezultate. Tako je bilo i 19. prosinca u novoj sportskoj dvorani kada je predsjednik kluba Darko Šimunec imao priliku još jednom zahvaliti u ime kluba svim članovima, ali i brojnim roditeljima i prijateljima kluba koji su ispunili tribine dvorane.

U kratkom programu nabrojeni su svi medaljama okićeni rezultati karataša Samobor Anindola, a kompletna klupska postava prikazala je kako izgleda početak jednog karate treninga. Nakon što je Tomislav Stolar prikazom kate pokazao zašto spada među najperspektivnije mlade karataše u Hrvatskoj, a Dario Svetić i Goran Živković demonstrirali borbeni dio karate vještine, pristupilo se dodjeli nagrada najboljima.

Nagrade su pripale kod mlađih učenika Leonu Kovačiću, kod učenika Martini Matulić i Filipu Kolarcu, kod mlađih kadeta Sari Sirovici i Harisu Kovačeviću, kod kadeta Maji Lenard i Mateju Tomazinu; u katama kod cicibana Toniju Vukoviću i Rebeki Smolčić, kod mlađih učenika Luki Ičimoviću i Luciji Razum, kod učenica Magdaleni Kralj, kod mlađih kadetkinja Tomislavi Celizić, kod kadeta Ivani Karamatić i Tomislavu Stolaru, kod juniora Idi Jandrečić i Tomislavu Rašidagiću, a kod seniora Maji Janković i Nenadu Vukobratu.

K.S.

Što se sve osvojilo

Na PH mlađih kadeta Filip Kolarec je osvojio zlato, Leon Kovačić srebro, a Sara Sirovica broncu. Na PH u katama Tomislav Stolar osvojio je juniorsko srebro i kadetsko zlato, Tomislava Celizić broncu, ekipno su mlađe kadetkinje bile zlatne, Luka Ičimović brončani kod mlađih učenika, Rebeka Smolčić brončana kod cicibanki, a ekipno su mlađe učenice bile srebrne.

Na kadetskom PH Maja Lenard je bila zlatna, baš kao i Haris Kovačević, Matej Tomazin i Ana Lenard, ekipno su djevojke bile zlatne, a muški kadeti su bili srebrni.

Na PH za juniore Tomislav Rašidagić osvojio je srebro, Ida Jandrečić srebro, a momčad je bila brončana.

Na PH seniora Davor Mrzak bio je brončani u svojoj kategoriji i zlatni u otvorenoj, Dario Svetić osvojio je zlato, Nenad Vukobrat zlato, Tomislav Rašidagić srebro, Vjekoslav Škreb srebro, Edin Jusufagić srebro, Maja Janković broncu u svojoj i otvorenoj kategoriji.

Na momčadskom PH za seniore, momci su bili srebrni, a djevojke brončane. Također, na Prvenstvu Europe Maja Janković je bila 5. pojedinačno i s reprezentacijom, a Nenad Vukobrat i Tomislav Rašidagić s reprezentacijom su osvojili 7. mjesto.

I, za kraj, na Svjetskom prvenstvu u Istanbulu Maja Lenard i Matej Tomazin osvojili su kadetske bronce.

 

KARATE - Na božićno - novogodišnjm domjenku Hrvatskog karate saveza KK Samobor-Anindol dodijeljena zaslužena priznanja

KARATE - KK Samobor–Anindol kraj sezone obilježio dodjelom nagrada svojim najuspješnijim borcima

Arhiva 2007

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2004

2003

2002