29.09.2006.

Smrt mladića kao zadnje upozorenje

Žalosno je što niste ništa poduzeli

Poštovani,

žalosno je što niste ništa poduzeli i reagirali na naše pozive zbog prometa u Rakitskoj ulici, jer da jeste možda bi spasili jedan mladi život !

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/blackchronicle/642616/index.do

Nije dovoljno poslati dopis Županijskim cestama za postavljanjem ležećih policajaca i ograditi se kao da ste nešto učinili, a ustvari samo ste glavu okrenuli na drugu stranu.

Sreća u nesreći je što još netko nije stradao !

Također kamioni od preko 40T svakodnevno jure ulicom ( prosječno svakih 5 min barem jedan kamion od +40T ) koja nema niti kolnika niti autobusnu stanicu, pa je svakodnevna prijetnja djeci koja idu u školu.

Na početku ulice je postavljen neki zašarani znak kao zabrana za vozila iznad 5T koji kažu 'kao' vrijedi samo u smjeru Samoborska prema Ježdovcu, a ne i iz suprotnog smjera !

Pitanje je koliko još mladih ljudi treba poginuti i tko će odgovarati za to što se ništa ne poduzima dok netko iz općine ne reagira i konačno realizira nešto vidljivo za sigurnost stanovnika Rakitske ulice.

Ogorčeni smo na Vas, općinu tj. grad, na policiju i na sve, te bi najbolje bilo iseliti se iz naše države bilo gdje !

Bilo bi stvarno krajnje vrijeme da nešto poduzmete i ne okrećete glavu i prebacujete problem na druge, jer to je Vaš dio posla !

Poziv policiji i prijava za bilo što preusmjerava nas na općinu, dok poziv prema općini na policiju misleći da je svatko od Vas učinio sve sto može i na taj način 'kao' riješio problem.

Pitanje: Koliko ćemo još čekati za vidljive i osjetljive promjene, te koliko još mladih treba poginuti da bi se pokrenuli ?

Zamolili bi Vas po xxti puta da :

- postave se ležeći policajci

- postave se vidljivi novi prometni znakovi za ograničenje brzine i za vozila samo do 5T

- autobusna stanica

Hvala.

Josip Smojver

Josip

29.09.2006.

Strka oko staze oko Vugrinščaka

Ko, kaj, zakaj i do kada?

Kaj se to dela po onoj krasnoj stazici od Muzeja do Vugrinščaka? Ko dela (table nema), do kada i zakaj?

dotepenka

29.09.2006.

Tragom magične fotografije

Odgovorite ili zauvijek zašutite!

Molio sam u komentaru na razgovor s Mirjanom Jelašac da objavite tko je uslikao gđu Mirjanu na njenoj kazališnoj predstavi. Molim vas još jednom da mi odgovorite. Sviđa mi se slika. Ima li u Samoboru takvih fotografskih talenata ili je i slika iz opreme časopisa iz kojeg ste prenijeli tekst?

hanibal

Pa dobro, bumo pitali i odgovorili.

Urednik

29.09.2006.

Novi komentari već stare foto-epizode

Pa kaj ste svi poludeli?!?

Čitam, čitam i nemrem verovati.

Pa kaj se više niko ne sječa toga Koščice dok je delal u Poglavarstvu? Pa njegova firma je sklapala ugovore s gradom i Komunalcom u visini stotina tisuća kuna!!! Od čiščenja snijega, do bageriranja i prijevoza. I sada on, zamislite čuči u grmlju i slika gradonačelnika koji je s autom skločil do Opatije ili kuda već!

Pa Filipec je leta delal za grad bez plače, kaj sii jedan Koščica, koji samo gledi kak bu gde od grada maznul nemre ni zamisliti!

Pa kam ide ovaj svet?!!?

Kaj ste svi poludeli?

Vesna Požgaj

29.09.2006.

Javio se Vlado iz Švicarske

Put pod noge i u Kotare

Zivim u Svicarskoj vec 23 godine i jedina veza sa svijetom moje mladosti sada mi je Internet. Preko njega saznajem sto u Samoboru i oko njega novoga ima, a vas mi je portal u tome smislu stalni izvor vijesti i novosti.

Molim vas da kada uhvatite priliku napravite neki veci tekst o Kotarima, gdje sam zivio u mladosti. Istina, bio sam prije 15 godina, ali sto je novoga to me zanima.

Srdacan pozdrav.

Vlado

Napiši pismo

Žalosno je što niste ništa poduzeli

Ko, kaj, zakaj i do kada?

Odgovorite ili zauvijek zašutite!

Pa kaj ste svi poludeli?!?

Put pod noge i u Kotare

Arhiva 2006

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2005

2004

2003

2002