12.10.2014.

Završeni 1. Samoborski dani vatrometa i Samoborski Oktoberfest

Slovaci izveli atraktivniji vatromet

Završeni 1. Samoborski dani vatrometa i Samoborski Oktoberfest

U nedjelju, 12. listopada, završili su 1. Samoborski dani vatrometa i Samoborski Okroberfest. U konkurenciji natjecatelja u izvođenju vatrometa pobjedu su, ispred Slovenaca, odnijeli slovački majstori pirotehnike. Revijalnu završnicu, ali izvan konkurencije, pripremili su domaćini, odnosno organizatori manifestacije iz Mirnovec Pirotehnike, inače svjetski viceprvaci u vatrometu.

Mnoštvo događanja proteklih dana, koncerti i gastronomska ponuda privukli su opet u Samobor tisuće posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva, koji su pokazali veliko zanimanje za ovu vrstu zabave, a svemu je pridonijelo i lijepo vrijeme.

Završni koncert, uz koji je veselje potrajalo do dugo u noć, pripao je Maji Šuput i njezinom pratećem orkestru.

Sudeći po uspjehu 1. Samoborskih dana vatrometa i pratećeg Oktoberfesta, sljedeće godine čekaju nas još veća vatrometna uzbuđenja.

M.K.

 
12.10.2014.

Trodnevni pirotehnički spektakl 1. Samoborskih dana vatrometa

Vrhunac uz Psihomodo pop i slovačke pirotehničare

Trodnevni pirotehnički spektakl 1. Samoborskih dana vatrometa

Uz gotovo cjelodnevna događanja na 1. Samoborskim danima vatrometa i Samoborskom Oktoberfestu, u subotu, 11. listopada, brojni posjetitelji u večernjem dijelu programa u velikom šatoru na samoborskom stadionu mogli su uživati u koncertu poznatog Davora Gopca i Psihomodo popa, a za vatromet su bili zaduženi slovački majstori pirotehnike.

Uz brojne samoborske izvođače, koji se publici i posjetiteljima predstavljaju u sklopu ovog festivala glazbe, magije i pirotehnike, tu je i niz poznatih imena koja su privukla znatiželjnike željne zabave i vatrometnih uzbuđenja (Slavonske lole, Teška industrija, Krivi smjer, Fakini, Jozo Bozo..). Festival vatrometa tako se na velika vrata, nakon godina kada je festival organiziran na zagrebačkom Bundeku, ponovno vratio u Samobor. Odlično vrijeme također pomaže organizatorima, jer posjetitelji mogu, osim u velikom šatoru, uživati u kompletnoj ponudi na stadionu, na kojem ima za svakoga ponešto – za djecu je tu i luna park, a duž stadiona su štandovi s bogatom i raznolikom ponudom jela i pića.

U nedjelju, zadnjeg dana ovogodišnjih Samoborskih dana vatrometa, uz Prvi vatrometni turnir Samobor, program završavaju svojim vatrometom domaćini iz Mirnovec Pirotehnike, a za zabavu je zadužena Maja Šuput.

M.K.

 

Završeni 1. Samoborski dani vatrometa i Samoborski Oktoberfest

Trodnevni pirotehnički spektakl 1. Samoborskih dana vatrometa

Arhiva 2014

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002