20.11.2011.

Slana soba Samobor u Ulici Zlatka Price 4 nudi tretmane koji garantiraju zdrave zimske blagdane i praznike

Blagdane dočekajte poletni i zdravi

Slana soba Samobor u Ulici Zlatka Price 4 nudi tretmane koji garantiraju zdrave zimske blagdane i praznike

Ususret Adventu vrijeme se sve više mijenja. Sunčano i prohladno vrijeme rane jeseni zamjenjuju mraz, kiša, snijeg i hladnoća, koji nagovještavaju početak zime. Upravo tada se počinju javljati kako akutne, tako i kronične bolesti. Najčešće među njima su angina, bronhitis, prehlada, gripa, astma, dugoročne bolesti gornjih dišnih puteva, kronične respiratorne bolesti, kronična upala grla, neuroza, poteškoće u disanju, kratki dah, česte virusne infekcije, atipični dermatitis, alergije, psorijaza, jaka upala kože, seboreja, slab imuni sustav... Kako bi spriječili pojavu istih ili izliječili već postojeće bolesti najavite svoj dolazak u Slanu Sobu Samobor, u Ulici Zlatka Price 4.

Liječenje haloterapijom se provodi udisanjem suhog slanog aerosola kojeg poseban uređaj upuhuje u slanu sobu. Koncentracija mikročestica soli u slanoj sobi četverostruko premašuje koncentraciju soli u morskom zraku. Aerosol prodire duboko u dišne putove i smanjuje upale, uspostavlja normalan transport sluzi, otčepljuje blokade i poboljšava funkciju pluća.

Slana soba je zasićena negativnim ionima, čijim udisanjem se u krvi povećava sadržaj kisika, normaliziraju otkucaji srca i krvni tlak te smanjuje opterećenje na srce i krvne žile. Uz navedeno, u sobi se istovremeno uz solnu terapiju odvija i kromoterapija, liječenje bojama, budući da se u medicini boje sve češće koriste u saniranju alergija, upala, reumatskih bolova, migrena i hormonalnih smetnji te psihičkih tegoba kao što su stres, tjeskoba, nesanica i strahovi. To sve se kombinira s terapijom glazbom, koja se tijekom posljednjeg stoljeća sve više koristi kako bi poboljšala kvalitetu življenja.

Terapija za odrasle traje 40 minuta, a za djecu 20 minuta te je za puni efekt terapije potrebno 10 do 15 uzastopnih dolazaka (svaki drugi dan), dva do tri puta godišnje. Naglasak je na individualnom pristupu tj. pacijent samostalno boravi u slanoj sobi. Djeca ulaze u solnu igraonu u pratnji jedne odrasle osobe.

Posjetite nas i iskusite blagodati haloterapije u Slanoj sobi Samobor, u Ulici Zlatka Price 4 (kod SAME), a informirajte se na broj 01/5605-716 ili posjetite web stranicu www.slanasobasamobor.hr.

Prosinac je najužurbaniji mjesec u godini. Ako ste i sasvim zdravi, pojačani dnevni ritam može dovesti do umora, stanja premorenosti i stresa. Kako bi otpustili napetost i blagdane dočekali poletni odmorite se u slanoj sobi. U vrijeme darivanja razveselite najmilije poklon bonom Slane sobe Samobor, pilingom za lice i tijelo ili solju za kupanje.

Dolaskom u slanu sobu darujte sebi i svojim najmilijima zdravlje. Želimo vam sretan Božić!

(PRILOG POD POKROVITELJSTVOM)

 

Slana soba Samobor u Ulici Zlatka Price 4 nudi tretmane koji garantiraju zdrave zimske blagdane i praznike

Arhiva 2011

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002