03.05.2011.

Nina Samobor u okviru svoje Dia ponude nudi velik izbor kozmetičkih proizvoda

Poziv na uživanje u unikatnim sapunima i mirisima

Nina Samobor u okviru svoje Dia ponude nudi velik izbor kozmetičkih proizvoda

Od 17. stoljeća dvorac Podolje u Samoboru mjesto je neprekidnog življenja i raznolike gospodarske djelatnosti stare i slavne plemićke obitelji Praunsperger. Njihovi potomci, ostajući vjerni višestoljetnoj tradiciji, nastavljaju manufakturnu proizvodnju kozmetičkih preparata po recepturi koja predstavlja dobro čuvanu obiteljsku tajnu, pretačući znanje i iskustvo u vrhunsku kvalitetu – riječi su dobrodošlice kojima vrijedni djelatnici tvrtke Nina Samobor svojim gostima i potencijalnim klijentima objašnjavaju mirise koji se šire dvorcem u Gornjem kraju 34. Naime, vjerni čitatelji će se sjetiti da smo o ponudi Nine, objedinjenoj pod imenom Dia pisali prije otprilike godinu i pol, kada su se Dorijan Bošnjak i njegovi suradnici, uz uspješan tiskarski posao u okviru Print studia Nina, odlučili posvetiti i izradi mirisnih i ukrasnih svijeća te sapuna.

Činjenica da se radilo o kvalitetnim prirodnim proizvodima, spravljanima ručno po tradicionalnoj recepturi, zainteresirala je mnoge pa su se Dia proizvodi počeli pojavljivati u sve više trgovina. Danas se Dia sapune i ostale proizvode iz njihove ponude može naći na policama DM-a, ljekarnama i specijaliziranim trgovinama diljem Hrvatske. Također, sama ponuda se profilirala pa se u Dia programima nudi više od 20 vrsta raznih sapuna. Svima im je zajednička prirodna komponenta, međutim, neki više "naginju" ukrasnoj i mirisnoj strani, dok drugi nude i praktične pogodnosti poput efekta peelinga.

Trenutno se Dia ponuda dijeli na Standard, Elegance i Unique sapune, gelove i soli te poklon kutije. Standardna kolekcija sapuna, izrađenih u 8 različitih oblika i boja, nudi uživanje u mirisima kokosa, grožđa, zelenog čaja, lavande, jabuke, masline i divlje trešnje, a zgodno su upakirani te se nude i na drvenim podlogama.

Elegance sapuni nude pak nešto za sladokusce, jer dolaze u Honey obliku (s dodatkom meda, propolisa ili voska), Fruit (s dodatkom limuna, naranče ili grejpa), Wine (s dodatkom bijelog vina, crnog vina ili pjenušca), Herbs (s dodatkom mljevene kamilice, majčine dušice, kadulje i brusnice), Milk (s dodatkom kravljeg, kozjeg i zobenog mlijeka), a u Elagance sapune ubrajaju se još i hotelski sapuni s mirisima divlje trešnje, jabuke, lavande i grožđa.

Posebni sapuni iz Unique serije izrađeni su pak u različitim oblicima i bojama u više slojeva. Svaki sapun je unikatan, što im daje još više čari, a izrađuju se u mirisima jabuke, kokosa, grožđa, zelenog čaja, lavande, borovnice, masline i ruže, čokolade, kave i divlje trešnje.

Podjednako raznolika je i ponuda Dia gelova za tuširanje u 5 različitih mirisa i 3 pakiranja, dok mirisne soli za kupanje dolaze u 6 različitih mirisnih varijanti. U Dia ponudi su još i poklon paketi u kartonskim i drvenim kutijama kombiniranima sa sapunima, gelovima i solima.

Dio ponude Dia kozmetičkih proizvoda mogao se nedavno vidjeti izložen i ponuđen na kušanje i kupnju posjetiteljima samoborskog Proljetnog sajma, uz vrlo ljubazno i susretljivo objašnjenje svih posebnosti ponude Nine Samobor. Jasno, osim u DM-u i većem broju ljekarni te specijaliziranih trgovina diljem Hrvatske, Dia proizvode, onima kojima je to u blizini, najbolje je osjetiti i doživjeti na njihovom izvorištu, u specifičnom ambijentu dvorca Podolje. Zainteresirani kupci sve potrebne informacije o eventualnoj suradnji s tvrtkom Nina Samobor mogu dobiti u Gornjem kraju 34 i na telefon 3360-234, kao i na www.nina-samobor.hr.

K.S.

Sponzorirani članak

 

Nina Samobor u okviru svoje Dia ponude nudi velik izbor kozmetičkih proizvoda

Arhiva 2011

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002