18.03.2011.

Plesni studio Bailatino održao svoj veliki plesni bal

Ljubav prema plesu

Plesni studio Bailatino održao svoj veliki plesni bal

Kada su u rujnu 2008. počeli s radom, Bailatinovci su si vjerojatno tek mogli zamišljati bal na koji će doći velik broj ljudi. Da nisu samo sanjari, već i odlični organizatori, dokazali su 13. ožujka u Hotelu Lavica kada su realizirali veliki plesni bal i projekciju. Na to događanje došlo je više od 300 posjetitelja, a karte su bile rasprodane već tjedan dana uoči bala. Tako se još jednom dokazalo da veliki entuzijazam i trud uvijek daju pozitivne rezultate. Ta za mnoge nezaboravna večer počela je projekcijom Plesnog studija Bailatino u kojoj je nastupilo više od 80 članova u dobi od 5 do 55 godina i to u 14 točaka. U projekciji su gostovali i prjateljski klubovi - Samoborski plesni ansambl i Škola orijentalnog plesa Skarabej S. Po završetku tog dijela programa voditelj Plesnog studija Bailatino Silvio Fresl zahvalio je svim članovima, rekavši da bez njih studio ne bi bio danas to što je. Ujedno je podijelio zahvale svim članovima Bailatino Teama, koji s velikom voljom i željom za plesom sudjeluju u aktivnostima kluba te se trude što više naučiti djecu, mladež i odrasle. Te su zahvale pripale Ivi Bijelić (suvoditeljica studija), Denisu Jandrečiću (breakdance), Marku Listešu (zumba fitness), Dijani Širanović (breakdance i hip-hop show grupa), Anti Gluščeviću (hip-hop), Eleonori Jauk (lady styling), Dariji Kovaček (početni društveni plesovi), Vedranu Dömötörffyu i Sanji Žibrat (rueda).

No, tu nije bio kraj zahvalama, jer su tijekom večeri članovi Plesnog studija Bailatino prigodne poklone uručili voditeljima studija Ivi Bijelić i Silviju Freslu, a u ime članova Darija Tomašić je u kratkom govoru zahvale istaknula da su Iva i Silvio od prvog dana pružili svima i više nego što su očekivali, jer ih nisu samo naučili plesati, nego su od kluba napravili novi dom, pun veselja, druženja i smijeha. I u bojama kluba našla je puno simbolike te rekla da crna predstavlja poneku dobronamjernu kritiku, bijela opuštanje i staloženost, a crvena prikazuje temperament i ljubav prema onome što se radi, a to je ples.

Nakon službenog dijela uslijedilo je otvaranje bala, koji je počeo uz zvuke bečkog valcera, a na ples su pozvani svi uzvanici. Osim u plesnim pokretima, gosti su uživali i u bogatom meniju te u svirci Master plana, koji ih je zabavljao i držao na plesnom podiju cijelu večer.

M.Š.

 

Plesni studio Bailatino održao svoj veliki plesni bal

Arhiva 2011

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002