10.06.2010.

U Tenis klubu Bojan spremno su dočekali ljetne mjesece s brojnim aktivnostima za najmlađe i rekreativce

Pravo vrijeme za tenis

U Tenis klubu Bojan spremno su dočekali ljetne mjesece s brojnim aktivnostima za najmlađe i rekreativce

Tenis klub Bojan već je dobro poznat čitateljima Glasnika, jer smo o djelatnostima ove sportske udruge iz Perkovčeve ulice (uz dvoranu Bogumila Tonija) pisali u više navrata. Ne samo kroz prizmu njihovih sportskih aktivnosti, nego i kroz humanitarnu, ali i rekreativnu te edukativnu komponentu. Naime, broj programa koji se nudi u TK Bojan daleko nadmašuje okvire običnog teniskog kluba, a u svojih 10 godina postojanja osmislili su čitavu lepezu najraznovrsnijih aktivnosti namijenjenih mladima i starima, rekreativcima i sportašima...

No, da ne pretjeramo u uvodu, evo i konkretnih, novih bitnih stvari, aktualnosti s kojima nas je upoznao predsjednik i osnivač kluba Bojan Dvoršek. Jedna od svakako najzanimljivijih u ovo doba godine, kad završavaju školske obveze za većinu učenika, jest uključenje TK Bojana u program Kampa Medo. Riječ je o poznatom programu koji se provodi već 10 godina u Zagrebu, a namijenjen je aktivnom i smislenom popunjavanju ljetnih dana za svu djecu koja ljetne praznike moraju provesti u Zagrebu, odnosno od sada i u Samoboru. U kontroliranom okruženju, pod budnim okom odgovornih trenera i animatora, djeca imaju priliku ne samo dobro se zabaviti, nego i naučiti osnove čitavog niza sportova tijekom 5-dnevnih kampova. Više informacija o Kampu Medo u Samoboru možete pročitati u izdvojenom okviru.

Uz Kamp Medo, u Tenis klubu Bojan nude i niz ostalih aktivnosti za mlade, uključujući tu i organizaciju proslava rođendana. No, u prvom planu ipak je tenis. Osim što se članovi Tenis kluba Bojan natječu u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi, tu je i iznimno popularan sistem natjecanja Piramida, ali i brojne aktivnosti za početnike u tenisu. Tako je onim najmlađima, željnima kvalitetnog ulaska u tajne "bijelog sporta", namijenjen Mini tenis. Riječ je o progamu osmišljenom u svrhu upoznavanja predškolske djece s tenisom, koji omogućuje postupno napredovanje kroz razine, ovisno o sposobnostima. Radi se o modificiranoj verziji pravog tenisa, koji kroz zabavu nudi uzbudljive prve trenutke s reketom i lopticom. Za početak spužvastom, jer čitav je program prilagođen potrebama i sposobnostima djece od 4 do 11 godina o kojima brinu stručne osobe s Kineziološkog fakulteta te osobe koje imaju višegodišnje pedagoško i stručno iskustvo. Cijeli projekt je osmišljen i vođen uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ) te Kataloga znanja za predškolsku djecu. I jedna zanimljivost, koja može biti dodatni jezičac na vagi za uključenjem djeteta u Mini tenis TK Bojan - istraživanja su pokazala da djeca koja počnu igrati tenis u predškolskoj dobi svoje motoričke i koordinativne sposobnosti razvijaju za dodatnih 15% izvan zadanih genetskih sposobnosti.

Oni pak koji su već donekle "na ti" s prebacivanjem žute loptice preko mreže, a željni su prelaska na novu, višu razinu igranja, mogu iskoristiti priliku i prijaviti se u TK Bojan za intenzivni tenis trening od 21. do 26. lipnja. Riječ je o 5-dnevnom programu, koji kroz 20 sati tenisa u grupi nudi i video analize svih polaznika te praktična i teorijska predavanja.

Jasno, teniski tereni u Perkovčevoj na raspolaganju su i onima koji samo žele tu i tamo odigrati pokoji set pa su u TK Bojan osmislili i praktičan sistem "on line" rezervacija termina na www.tenis-bojan.com. Jasno, sve se može dogovoriti i izravnim kontaktom u Perkovčevoj 90 ili pozivom na 099 357 7722.

K.S.

Medo za aktivno ljeto

Kamp Medo je prvi dnevni kamp edukativno-sportskog sadržaja za djecu u Hrvatskoj. Zamišljen je i prvenstveno organiziran za djecu, koja zbog različitih razloga nemaju mogućnost odlaska iz Zagreba i Samobora tijekom ljetnih praznika. U Tenis klubu Bojan moguće je provođenje Tradicionalnog kampa (za djecu od 7 do 10 godina nude se tenis, hokej, plivanje, taekwondo, playstation, izrada nakita, nogomet) i Malog kampa (za djecu od 5 do 7 godina nude se prilagođene grupe i način rada, sportovi kao u Tradicionalnom kampu). Kamp se održava u tjednim smjenama (petodnevna smjena traje od ponedjeljka do petka, svaki dan od 8 do 16 sati) tijekom početka ljetnih školskih praznika, od 28. lipnja do 23. srpnja. Cijena jednog 5-dnevnog kampa iznosi 600 kn, u što je uključen ručak, posudba svih potrebnih rekvizita te stručno vođene igraonice i treninzi. Sve dodatne informacije mogu se saznati u Tenis klubu Bojan.

Piramida

Tenis klub Bojan organizira i turnir, takozvanu Piramidu, koja se ove sezone igra po novim pravilima. Sve što je u vezi informacija potrebno za besprijekorno funkcioniranje ovog zanimljivog teniskog sustava nalazi se na internet stranici www.tenis-bojan.com. Na njoj se nalazi raspored igranja, abecedni popis s brojevima telefona igrača Piramide, ždrijeb i poredak, zajedno s rezultatima te ostalim klupskim i prigodnim informacijama te obavijestima. Susreti Piramide igraju se u subotu i nedjelju, a u slučaju nemogućnosti vikend igranja igrači mogu dogovoriti sraz i tijekom tjedna. "Izazivač" osigurava nove lopte Dunlop Fort (alternativno Roland Garros, ako se protivnici tako dogovore) koje se mogu nabaviti i u klubu. Susreti se igraju na dva dobivena seta, a jednom odigrani susret ne može se ponoviti, odnosno svaki susret u Piramidi se igra s novim protivnikom, iako nije isključeno da u nemogućnosti kombiniranja igrači odigraju međusobno. Kašnjenja se ne toleriraju, igrači su obvezni poštivati pravila teniske igre i sportskog ponašanja na terenu i izvan njega, a moguće sporne situacije rješava voditelj Piramide. U Piramidi nema numeracije igrača, več rang lista po sistemu pobjeda – poraz i zbroj dobivenih i izgubljenih gemova, a oni najuspješniji snage će odmjeriti na završnom Mastersu u listopadu.

 
10.06.2010.

Dan otvorenih vrata u Osnovnoj školi Bogumila Tonija

Bogata ponuda znanja

Dan otvorenih vrata u Osnovnoj školi Bogumila Tonija

Događaj koji zaokružuje svaku nastavnu godinu jest svakako proslava Dana škole. Ovogodišnja manifestacija koncipirana je u vidu Dana otvorenih vrata, kroz kojeg su učenici mogli prezentirati svoja znanja i vještine, ali i naučiti nešto novo, ovisno o pokazanim interesima. Svaki je nastavnik osmislio koncept svoje radionice, u kontekstu predmeta kojeg predaje, a učenici su se ranije mogli opredijeliti za neku od ponuđenih radionica, ovisno o svojim sklonostima, što je utjecalo na nesrazmjeran broj sudionika u tim radionicama, ali nikako nije umanjilo dinamiku i kvalitetu rada.

Učiteljice razredne nastave dale su si truda i organizirale razne aktivnosti. Najposjećenija je bila EKO-radionica 3.c i d razreda, gdje su se učenici natjecali rješavajući kviz, a potom su reciklirali papir, izrađivali male EKO-deponije te ukrašavali platnene vrećice krpicama. Neki su se trećaši okušali i u glumi pripremajući igrokaz Sat ljubavi. Prvašići su se natjecali u raznim sportskim igrama, a oni umjetničkog duha sudjelovali su u likovnim radionicama. Stvarajući na temu Moj grad slikom su izražavali koji im je dio grada posebno zanimljiv, a slikajući Neobičan cvijet okušali su se u kombiniranju likovnih tehnika. Drugi su razredi imali filmsku radionicu, gdje je nakon odgledanog filma uslijedio kviz, a kasnije i turnir u društvenim igrama. Zbog lošeg vremena četvrti razredi nisu mogli istraživati zajednicu šuma i travnjaka na terenu, kako su planirali, pa je jedan dio učenika pripremao igrokaze, recitacije i plesne točke za završnu priredbu, a ostali su od glinamola izrađivali kamene kuće i glave koje pjevaju. Vjeroučiteljice su priredile radionicu na kojoj su učenici izrađivali krunicu, a kasnije je i učili moliti.

Ni u predmetnoj nastavi nije nedostajalo kreativnosti i dinamike. U pisanju stvaralačkog diktata na literarnoj grupi, pod vodstvom nastavnica Marijane Jaić i Drage Poljak, sudjelovali su učenici petih i sedmih razreda. Poznavanje gradiva hrvatskog jezika provjerili su učenici osmih razreda u vidu kviza, kojeg su vodile nastavnice Ana Vuković, Vlatka Bišćan i Katarina Škoc-Zvonar. U sličnoj formi je interpretirano djelo Jože Horvata Waitapu s učenicima šestih razreda, pod vodstvom istih nastavnica. Uvid u nastanak kazališne predstave zainteresiranim je učenicima omogućila nastavnica Tatjana Mesiček.

U ponudi iz aktiva stranih jezika našlo se raznolikih opcija; na njemačkom jeziku su učenici petih razreda, s nastavnicom Željkom Pavčević, radili plakate o godišnjim dobima, za koje su vrijeme učenici petih razreda izrađivali plakat o Hrvatskoj s nastavnicom Vesnom Zoyom, koja je koordinirala i radionicu o Kuterevu i smeđem medvjedu na našim područjima s učenicima sedmih razreda. Izradu reklamnog materijala o restoranima provodili su učenici petih i sedmih razreda s nastavnicama Vlastom Vandekar i Marijanom Dostal, dok su osmaši kroz kviz i karaoke, s nastavnicama Davorkom Amić i Snježanom Knežić, igrali igru pogađanja osoba – sve, naravno, na engleskom jeziku.

Matematičke, ali i ine vještine, učenici viših razreda uvježbavali su kroz igre detekcije i asocijacije, te kakuro i sudoku slagalice, kroz koje su ih navigirali nastavnici matematičkog aktiva: Dragica Golubić-Matijević, Ana Heraković, Maja Begović, Gordana Sever, Mirela Turk i Božo Kosor.

O autohtonim hrvatskim pasminama svoje su znanje upotpunili učenici petih razreda s nastavnicom Marijom Kelavom, dok su učenici šestih i sedmih razreda upoznavali živi svijet bara i močvara s nastavnicom Natašom Kletečki, a osmaši su se bavili raznim aspektima ishrane i poremećajima u ishrani, uz nastavnicu Dijanu Vlahović.

Učenici viših razreda su uz koordinaciju nastavnica Sabine Marelić, Sandre Sinković i Anamarije Škoc-Horvat, kroz različite igre upoznali Samobor kroz povijest. Nastavnici Martina Jurić i Tomislav Majsec su nizom enigmatskih igara s učenicima viših razreda utvrdili gradivo geografije, a na radionici iz astronomije učenici su između ostalog izrađivali makete raketa i svemirskih tijela, uz stručnu pomoć nastavnica Snježane Horvatić i Ivane Matić.

Nastavnici Mirjana Cvetković-Kižlin i Vjekoslav Jakopec su povezali područja kemije i fizike kroz niz zanimljivih pokusa i prezentacija, što su radili učenici sedmih i osmih razreda.

I na radionici glazbene kulture je bila prisutna korelacija, ovog puta s filmskom umjetnošću, nakon čega je uslijedila sinteza u vidu izrade plakata, čime su svoju kreativnost izrazili učenici šestih i osmih razreda, pod vodstvom nastavnika Dubravka Dorra i Igora Kosa. Kreativnosti nikako nije nedostajalo na radionicama likovne kulture. Nastavnica Nevenka Miklenić i učenici petih razreda su motiv stabla prikazivali u različitim tehnikama, dok su osmaši s nastavnicom Ružicom Barbarić-Librić izrađivali šešire i cipele.

Dinamike nije nedostajalo ni u radionici vjeronauka, gdje je upriličena Parlaonica o učenicima s aktualnim temama, koju su vodili vjeroučitelji Tanja Kecko i Mario Sobočan.

Informatičku pismenost učenici šestih i sedmih razreda su s nastavnicima Karmen Tonšetić i Tomislavom Samarinom produbljivali izrađujući prezentacije na zadane teme.

Školska je dvorana cijelo to vrijeme bila popunjena učenicima koji su se izmjenjivali u aktivnostima, igrajući nogomet, rukomet, stolni tenis i odbojku, baveći se aerobikom, a sve pod vodstvom Milana Jelenića, Ismete Čerkez, Zorana Rajčevića, Andreje Kadić i Petre Barišić.

U duhu aktivnosti u povodu Dana škole u knjižnici je bila upriličena radionica kroz koju su učenici sami radili poslove knjižničara, pod vodstvom nastavnice Katarine Bartolić Buković.

U područnim školama bilo je posebno zanimljivo. U Mirnovcu je nakon kratkog lutkarskog igrokaza održana Mirnovečka olimpijada, gdje su se učenici natjecali unutar skupina kako bi osvojili diplomu. Pod projektom Igra učenici su se natjecali u hodanju u parovima držeći lopticu čelom, vođenju balona olovkom kroz viseće obruče, nabacivanju kartonskih obruča na noge naopako okrenutog stolca te ciljanju boca olovkama koje im vise s pasa.

U Farkaševcu su učitelje zamijenili roditelji koji su održali niz radionica i na taj način demonstrirali poslove kojima se bave. Velik interes učenici su pokazali za kemijsku radionicu i upoznavanje s kemijskim instrumentima te za vizažističku radionicu, gdje su im demonstrirane tehnike šminkanja. U dvije likovne radionice izrađivali su se cvjetovi od krep papira te su se bojama ukrašavale staklenke. Izradom samoborskih kraluža pobrinuli su se za očuvanje tradicije. Naučili su i mjere opreza za zaštitu od požara te im je demonstriran način rada vatrogasnim aparatom. Osim navedenog, učenici su se mogli natjecati u društvenim igrama, a na kraju su se i zasladili palačinkama koje su sami naučili raditi u radionici.

Kao i prijašnjih godina, i ove je upriličen odbojkaški ogled između učenika i nastavnika, a ni rezultat nije bio iznenađujući – učenici su nadigrali nastavnike s uvjerljivih 3:0! Kako je bilo može se vidjeti i na školskoj web stranici www.os-bogumil-tonisamobor.skole.hr/.

I.H.

 
10.06.2010.

City wellness i fitness centar Out Fit priprema i treće izdanje Igara bez granica

Ne budi out, budi fit

City wellness i fitness centar Out Fit priprema i treće izdanje Igara bez granica

Uz pomoć sredstava koje su Out Fit i Caffe bar Gradna prikupili na Igrama bez granica, nedavno je Udruga RTL pomaže djeci knjižnici osnovne škole u Svetom Martinu na Muri donirala informatičku opremu te opremu za internet-radio. Tako su se sportski duh i humanost ponovno našli na istom putu. Dosad su održana dva izdanja Igara bez granica, a samoborski Out Fit za rujan priprema treće izdanje, i to ponovno humanitarnog karaktera, što znači da će i ovaj put prikupljena sredstva biti donirana udruzi RTL pomaže djeci. Inače, prve igre Out Fit je s Caffe barom Gradna organizirao u rujnu prošle godine, kada je održan originalni rafting po Gradni, da bi u listopadu u drugom izdanju na nekoliko punktova bilo promovirano rekreativno vježbanje, nove igre kao što je speedminton, ali i neke pomalo zaboravljene, kao što je graničar i gumi-gumi. Naravno, sve u namjeri da se svi sudionici natjecanja i dobro zabave. Već tada je izražena želja da Igre postanu tradicija i nastojala se osigurati i pomoć Grada.

Jedan od inicijatora Igara bez granica Vanja Rađenović Fijan u svim razgovorima ističe da nastoji promovirati zdrav način života, posebno apelirajući da se što više djece uključi u sportske aktivnosti. Naime, zabrinjavajući je podatak da je, prema istraživanjima, sve više djece u Hrvatskoj već pretilo, što je posljedica sve češćeg boravka pred televizorom i rada za računalom, a sve manje kretanja.

- Nama rapidno raste broj takve djece koja za svoju dob imaju previše kilograma. S njima radimo po posebnim programima, jer se mora paziti na njihov razvoj – ističe Vanja. Stoga je ovo i poziv da na Igre dođe što veći broj roditelja sa svojom djecom.

Zabrinjavajući su rezultati i još jednog istraživanja koje pokazuje da u Hrvatskoj svega 1,3% populacije vježba. Usporedbe radi, europski prosjek je 5%, a u Njemačkoj, primjerice, 8%. I Samobor je u ovim niskim hrvatskim okvirima. Tu dolazimo do klasične priče da svi počinju vježbati od prvoga ili od ponedjeljka, ali se obično ne drže tih svojih obećanja. Može li se to promijeniti?

- Trudimo se uvođenjem novih sadržaja zainteresirati ljude pa smo na ovoj novoj lokaciji promijenili i do 80% sprava, kako vježbanje ne bi bilo jednolično. No, želja nam je bila da se u sadašnjim prostorima, u kojima boravimo gotovo pune tri godine, napravi mjesto okupljanja i druženja, mjesto i za rekreativce, a ne samo isključivo za vježbanje profesionalaca – ističe Vanja.

Želja je vlasnika Out Fita, Tihane i Vanje Rađenović Fijan, stvoriti brend, da cijela priča ne bude vezana samo uz jednu lokaciju. Stoga imaju plan razvoja u budućnosti, u kojem bi se posebna pozornost posvetila i pripremi sportaša, uz još neke nove sadržaje. Samobor već i sada pruža puno mogućnosti na tom polju, a kada bi se realizirali svi planirani projekti (poput Šmidhena), onda bi se zaista moglo reći da je ovaj grad idealno mjesto za pripremu sportaša. U Out Fitu su trenera Igora Jandrečića uputili na specijalizaciju upravo za fizičku pripremu sportaša, jer kažu kako su shvatili da moraju imati referencu da bi Centar za pripremu sportaša zaživio u punoj mjeri. Na početku su pružili klubovima priliku za potpuno besplatan rad s njihovim podmlatkom. Među prvima to su iskoristili rukometaši Rudara, skijaši, tenisači, pa potom biciklisti Šišmiša, karataši iz Bregane, judaši, košarkaši, tako da je dosegnut već velik broj mladih sportaša u tom programu.

- Ponudili smo suradnju i Samoborskom športskom savezu, ali ta suradnja još nije zaživjela. Nadam se da ćemo dobiti podršku saveza i klubova, jer postoje primjeri iz drugih gradova koji pokazuju da to vrlo dobro funkcionira – kaže Vanja Rađenović Fijan. Ističe da je projekt Out Fit počeo još prije osam godina i da je okupljao generacijski povezane ljude koji su se družili. No, sada je u centru sve više mlađih korisnika, koji imaju neke svoje zahtjeve. Zato su se za svoje prvobitne članove okrenuli organiziranju dnevnih događanja zbog njihovih poslovnih i roditeljskih obveza.

- Kako općenito funkcionira centar u doba ove krize?

- Što se tiče fitnessa posao nam ne pada, jer smo malo korigirali cijene. Dolaze nam i oni nešto stariji koje muči osteoporoza, bol u kralježnici i slično. Može se reći da za svakog ima ponešto i svatko može pronaći grupu i vježbe koje mu odgovaraju, kako one koje su dinamične, tako i kružne vježbe s rekvizitima i spravama, ili one s koreografijom, a imamo i plesnu grupu jazz dance. Nove rasporede i vježbe uvodimo u rujnu. Uglavnom, brojčano se napreduje i zadovoljni smo što i dalje ima dovoljno ljudi koji razumski razmišljaju i vode računa o svom zdravlju. Nažalost, sve se više sjedi na poslu i vozi u autu pa se sve češće javljaju problemi s kralježnicom i slične tegobe. Kako bi pružili kompletnu uslugu, nude se i dodaci u prehrani, budući da ne treba ni isticati nužnost pravilne prehrane. Stoga je u suradnji s Napolijem još 2008. godine pokrenuta dostava, tj. Out Fit menu, koji uključuje točno određene količine piletine ili puretine te povrća, i to točno određena količina za muškarce i posebna za žene – naglašava Vanja Rađenović Fijan.

Inače, Out Fit se i ove godine planira uključiti u program Odmorko te, kao i prošle godine, dati popust učenicima za svaku peticu.

U planu je, kao što napomenuli i na početku teksta, u rujnu održati i treće izdanje Igara bez granica na livadi iza samoborskog kina, a kao jedna od atrakcija najavljeno je igranje malog nogometa velikom pilates loptom. Ponovno se očekuju sportske i glazbene zvijezde.

Poruka za kraj svima koji žele početi vježbati je da ne moraju čekati rujan i Igre bez granica, već trebaju krenuti odmah, a ne čekati neki ponedjeljak ili prvi u mjesecu.

M. Šipuš

Out Fitovi prvaci

Out Fit se može pohvaliti da u njihovoj teretani vježbaju europski prvak i državna prvakinja u bodybuildingu Antonio Furić i Eva Rusan. Eva je osvojila naslov na prvenstvu održanom u Sisku, koje joj je bilo prvo natjecanje nakon što je počela vježbati prije osam godina. Sada se priprema za Europsko prvenstvo u Novom Sadu. Antonio Furić već se vratio s Europskog prvenstva u nizozemskom Maastrichtu sa zlatnom medaljom i titulom europskog prvaka u kategoriji do 100 kg. Osim što trenira, Antonio u Out Fitu podučava i druge kako pravilno vježbati.

 
10.06.2010.

9. MOTO PARTY MK FUGITIVES i 6. MEMORIJAL DRAŽEN PUKŠAR

SLUŽBENI PROGRAM - 25., 26., i 27. lipnja 2010. godine, u Vojarni Taborec

9. MOTO PARTY MK FUGITIVES i 6. MEMORIJAL DRAŽEN PUKŠAR

Petak 25.06.

12:00 - 18:00 - Okupljanje motorista i smještaj u kamp, muzika DJ-a

18:30 - 20:30 - Nastup grupe Full Trotlle

20:30 - 21:45 - Nastup grupe Eat Your Brains

21:45 - 22:00 - Muzika DJ-a

22:00 - 00:00 - Nastup grupe Dominanti

00:00 - 00:15 - Muzika DJ-a

00:15 - 01:00 - Nastup grupe Full Trotlle

01:00 - 01:15 - Muzika DJ-a

01:15 - 02:00 - Nastup grupe Eat Your Brains

02:00 - Gašenje muzike

Subota 26.06.

10:00 - 14:00 - Muzika DJ-a, jutarnja kavica i druženje motorista, prijava moto klubova

14:00 – 15:00 - Muzika DJ-a, prijava motorista za moto igre

15:00 – 15:30 - Formiranje kolone za vožnju – defile po gradskim ulicama

15:30 – 17:15 - Defile "Gradske ulice"

15:30 - Vožnja u organiziranoj koloni pod pratnjom i osiguranjem dionicom od mjesta održavanja manifestacije prema: – Domaslovec – stara betonska cesta – Perkovčeva –Trg kralja Tomislava

16:00 - Parkiranje motora na ne prometnoj površini Trga kralja Tomislav

16:15 pozdrav predsjednika «MK Fugitives»

16:20 domjenak – pivo i kremšnite

16:45 panoramsko fotografiranje svih sudionika defilea

17:00 vožnja i povratak na mjesto održavanja manifestacije

17:30 – 18:30 - Moto igre: Spora vožnja, Čunjevi, Povlačenje konopa, Igre sponzora

18:30 – 19:30 - Nastup grupe Seksualni nagon

19:30 – 19:45 - Muzika DJ-a

19:45 – 20:45 - Nastup grupe L.I.V.

20:45 – 21:00 - Muzika DJ-a

21:00 – 23:15 - Nastup grupe Big Rock

23:15 – 23:45 - Podijela tombole

23:45 – 00:00 - Vatromet

00:00 – 00:30 - Strepteze

00:30 – 01:00 - Podjela zahvalnica moto klubovima

01:00 – 02:30 - Nastup grupe L.I.V.

02:30 – 03:00 - Muzika DJ-a

03:00 - Gašenje muzike

Nedjelja 27.06.

10:00 – 12:00 - Muzika DJ-a, jutarnja kavica, druženje motorista

12:00 - Službeno zatvaranje susreta

POPRATNI PROGRAMI

- foto izložba sa putovanja i humanitarni rad MK Fugitives

- nastup go-go plesačica

- sexy pranje motora

- tombola

 

U Tenis klubu Bojan spremno su dočekali ljetne mjesece s brojnim aktivnostima za najmlađe i rekreativce

Dan otvorenih vrata u Osnovnoj školi Bogumila Tonija

City wellness i fitness centar Out Fit priprema i treće izdanje Igara bez granica

9. MOTO PARTY MK FUGITIVES i 6. MEMORIJAL DRAŽEN PUKŠAR

Arhiva 2010

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002