11.07.2019.

Svečani prijem i dodjela priznanja svetonedeljskim dobrovoljnim vatrogasnim društvima i Borisu Nađenoviću

Zadužili svoj grad i susjede

U Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje 10. je srpnja održan svečani prijem i dodjela javnih priznanja predstavnicima svetonedeljskih vatrogasnih društava te istaknutom članu DVD-a Sveta Nedelja Borisu Nađenoviću.

Predstavnike svetonedeljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava i Borisa Nađenovića dočekala je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak i uručila im javna priznanja – Zahvalnice Grada Svete Nedelje DVD-u Kerestinec, DVD-u Rakitje, DVD-u Strmec i DVD-u Sveta Nedelja za sveukupni rad i zasluge u promicanju vatrogastva na području Grada Svete Nedelje, a osobito za uspješno odrađenu zahtjevnu akciju gašenja požara skladišta auto-dijelova i automobila u Strmcu. Uz zahvalnice Grada Svete Nedelje vatrogasnim društvima uručena je i novčana nagrada u iznosu od po 2.500 kuna za svako društvo.

Tom je prilikom zamjenica gradonačelnika istaknula kako će gradske službe i dalje raditi sve kako bi vatrogascima omogućili što bolje uvjete za taj teški posao. Također im je zahvalila na predanoj službi Gradu i njegovim građanima u obrani od požara i na svim drugim zadaćama koje svakodnevno nesebično čine.

Posebno priznanje, odnosno zahvalnicu, zamjenica gradonačelnika uručila je članu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Svete Nedelje Borisu Nađenoviću za sveukupni rad i zasluge u promicanju vatrogastva na području Svete Nedelje, a osobito za uspješno sudjelovanje na natjecanjima u kategoriji Fire Combat Challenge tijekom 2019. godine. Uz zahvalnicu, Borisu Nađenoviću uručena je i novčana nagrada u iznosu od 5.000 kuna.

U ime svih nagrađenih zahvalio je predsjednik Vatrogasne zajednice Ivica Petravić, istaknuvši kako im je izuzetno drago da je prepoznat rad svetonedeljskih vatrogasaca i Borisa Nađenovića, koji diljem Europe, ali i šire, promiče ne samo Svetu Nedelju, već i vatrogastvo u punom smislu riječi.

- Ove nagrade dobrovoljnim vatrogasnim društvima, kao i nagrada koju smo primili od Hrvatske vatrogasne zajednice, dokaz su koliko se naši članovi trude i rade, ali i ulažu na području zaštite i sigurnosti naših građana - istaknuo je predsjednik VZG-a Svete Nedelje Ivica Petravić.

A.B.B.

 

Svečani prijem i dodjela priznanja svetonedeljskim dobrovoljnim vatrogasnim društvima i Borisu Nađenoviću

Arhiva 2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002