29.02.2012.

Fantazija projekt i španjolski Action Park dogovorili zajedničku suradnju

U projekt Šmidhen uključili se i Španjolci

Fantazija projekt i španjolski Action Park dogovorili zajedničku suradnju

Tvrtka Fantazija projekt je prije nekoliko dana potpisala ugovor s Republikom Hrvatskom i Gradom Samoborom, čime su se stekli uvjeti za izgradnju vanjske infrastrukture i ishođenje građevinskih dozvola za početak izgradnje vodenog parka kao prve faze izgradnje kompleksa Fantasyland Šmidhen, a u utorak, 28. veljače, održan je radni sastanak predstavnika Action Parka i Fantazija projekta, na kojem je dogovorena zajednička suradnja u upravljanju projektom, javljaju iz Fantazija projekta. Naime, tvrtka Fantazija projekt je, uz hrvatski menadžment, za upravljanje ovim kompleksnim projektom angažirala i španjolsku tvrtku Action Park, koja će svojim stručnim timom sudjelovati u edukaciji manadžmenta i zaposlenika.

- Vrlo smo ponosni što ćemo iskustvo naše tvrtke staviti na raspolaganje Fantasylandu. To je naš prvi "masterplan design" u Hrvatskoj, prvi pravi vodeni park koji ćemo graditi na ovom području – izjavio je predsjednik uprave Action Parka Alfonso Ribarrocha, izražavajući zadovoljstvo postignutim dogovorom.

Inače, predstavnici tvrtke Action Park iz Španjolske nalaze se u višednevnom posjetu Hrvatskoj, gdje dogovaraju završne aktivnosti za početak izgradnje kompleksa Fantasyland Šmidhen, a riječ je o vodećoj europskoj tvrtki specijaliziranoj za projektiranje, opremanje i upravljanje vodenim i zabavnim parkovima.

Također, u Fantaziji napominju da u realizaciji projekta Fantasyland Šmidhen sudjeluje i Horwath&Horvath Consulting, vodeća svjetska tvrtka iz područja hotelijerstva i turizma, a da će se uskoro javnosti predstaviti i novi menadžment projekta Fantasyland. U tom smislu doći će i do određenih promjena u postojećoj strukturi menadžmenta na projektu Fantasyland. Nakon toga slijedi i zapošljavanje u svim ostalim segmentima, uz edukaciju zaposlenika i osoblja, kako bi otvorenje vodenog parka 2013. godine bilo u potpunosti spremno, najavljuju iz Fantazija Projekta, dodajući da su trenutno u tijeku završne pripreme izrade projektne dokumentacije za izgradnju bazena i atrakcija, čiji se početak izgradnje očekuje odmah nakon ishođenja pravomoćnih građevinskih dozvola.

K.S.

 

Fantazija projekt i španjolski Action Park dogovorili zajedničku suradnju

Arhiva 2012

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002