12.12.2019.

Konstruktivno i pozitivno ozračje na sastanku nogometnih djelatnika s našeg područja

NOGOMET - Sviću nam ljepši dani

Konstruktivno i pozitivno ozračje na sastanku nogometnih djelatnika s našeg područja

Na inicijativu Samoborskog športskog saveza 10. prosinca održan je sastanak predstavnika nogometnih klubova s područja Samobora s predstavnicima Samoborskog športskog saveza i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, na temu unapređenja razvoja i kvalitete nogometa na području grada. Na sastanku je vladalo konstruktivno i pozitivno ozračje, u raspravi su sudjelovali svi predstavnici klubova, sve u svrhu bolje suradnje i dizanja kvalitete rada u svim klubovima. Raspravljalo se o statusu klubova, nogometnoj sportskoj infrastrukturi i ostalim problemima koji muče domaće nogometaše. Po završetku rasprave postavljeni su zadaci pred predstavnike klubova, a sljedeći sastanak dogovoren je već za početak sljedeće godine.

Sastanku su nazočili predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić, potpredsjednik SŠS-a Dragutin Marović, tajnica Marijana Radek, tajnik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije Mario Makarun, predsjednik NK Samobor Ivica Karoglan i voditelj škole nogometa Damir Dragozet. NK Zrinski predstavljali su zamjenik predsjednika Mario Vlahović i Mladen Vlahović, ujedno i član Izvršnog odbora SŠS-a, iz Bregane su došli zamjenik predsjednika Marko Noršić i Antonio Biondić, a iz NK Klokočevac predsjednik Krunoslav Vrbančić i tajnik Danijel Sokolović. U ime NK Rakov Potok svoj doprinos raspravi dao je predsjednik Ivan Babić, ispred NK Galgovo predsjednik Damir Žitković, a tajnik Zdravko Šprajc i Mario Antunović predstavljali su NK Samoborski Otok.

Na kraju su svi sudionici pozdravili inicijativu stalnih sastanaka te izrazili uvjerenje da će ubuduće ovakve rasprave rezultirati pozitivnim pomakom u suradnji klubova, napretku, razvoju i unapređenju kvalitete nogometa u Samoboru.

T.I.

 

Konstruktivno i pozitivno ozračje na sastanku nogometnih djelatnika s našeg područja

Arhiva 2019

2020

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002