15.07.2016.

Sjajna samoborska karatašica uspješna na ESI 2016.

KARATE - Ana Lenard superiorno do zlata!

Sjajna samoborska karatašica uspješna na ESI 2016.

Zadnjeg dana karate natjecanja na Europskim sveučilišnim igrama održale su se borbe za brončana odličja i finalni mečevi u svim težinskim kategorijama. Samoborka Ana Lenard je u finalnom srazu protiv čvrste i neugodne Bjeloruskinje Anastasiye Dzyach pokazala svu svoju snagu i raskoš karate znanja. Bila je to borba u kojoj Bjeloruskinja nije imala nikakve šanse napraviti niti jedan bod, a kamoli pokušati ugroziti Anu u pohodu na tron najbolje sveučilištarke Europe.

Ana se poigrala sa svojom finalnom suparnicom i lakoćom došla do superiorne pobjede rezultatom 5:0. U ovom meču bilo je samo pitanje kolika će biti konačna bodovna razlika u korist naše šampionke.

Ovom titulom Ana Lenard je zaokružila fantastičan polusezonski niz uspjeha, koji je započeo osvajanjem Svjetskog kupa, prvenstva države, naslovom ekipne viceprvakinje Europe sa svojim kolegicama te pojedinačne bronce na prvenstvu Europe u Montpellieru.

Kroz tjedan dana započinje novi ciklus priprema za najvažniji događaj u ovoj godini,a to je svjetsko prvenstvo koje se održava u austrijskom Linzu početkom studenoga.

I.H.

 
15.07.2016.

Klokočevčani u opremi tvrtke Kik Textilen und Non Food iz Njemačke

NOGOMET - Klokočevcu nova donatorska oprema

Klokočevčani u opremi tvrtke Kik Textilen und Non Food iz Njemačke

Koliko je oprema za nogometaše značajan izdatak klubovima, nije potrebno govoriti. Gotovo pred svaku novu sezonu čelnici klubova, uz sve ostalo, itekako zabrinutost usmjeruju i prema opremanju igrača za prvenstvene nastupe. Dresovi, kopačke i ostala oprema predstavlja kod nabave značajan izdatak za vrlo često "suhe" blagajne klubova. Upravo zato donatorstvo je u tom segmentu itekako dobro došlo. Posljednji primjer je NK Klokočevac, koji je dobio kompletnu opremu za tri momčadi i to za seniore i dvije momčadi mlađih uzrasnih kategorija. Vrijednost zaista pozamašna, ali sigurno i dobro došla.

Klub iz Klokočevca opremom je opskrbila tvrtka KIK TEXTILEN UND NON FOOD Jablanovec (Donja Bistra), koja se na hrvatskom tržištu nalazi 5 godina. Upravo na ovaj način stječe se povezanost sporta i trgovačko - proizvođačke grupacije.

- Mi smo u ovakvim akcijima već po treći puta. U akciji "Maknimo djecu s ulice" doniramo opremu klubovima na području Hrvatske pa su tako, eto, i iz NK Klokočevac dobili ovu vjerujem vrijednu donaciju - kaže direktor tvrtke donatora Ante Rimac i dodaje da su do sada opremom snabdjeli gotovo 200 klubova na području Hrvatske. Vjeruje da će ova suradnja na reklamno - marketinškoj osnovi dobro doći i klubu i tvrtki.

Ovu vrijednu donaciju NK Klokočevac prokomentirao je i tajnik kluba Mislav Žabčić.

- Zaista smo itekako sretni s ovom opremom. Konačno, imali smo i želju da opremu nadopunimo, ali kako to biva sredstva su nam malena. Upravo zato, ova tri kompleta opreme za igrače jednostavno su nešto što je nemjerljiva dobit za naš klub. Hvala donatoru.

I eto, prepoznavanje vrijednosti sporta usklađenog sa željom za boljitkom jedne proizvođačko - trgovačke tvrtke daje rezultat. Ovaj puta, u NK Klokočevac.

FSG

 

Sjajna samoborska karatašica uspješna na ESI 2016.

Klokočevčani u opremi tvrtke Kik Textilen und Non Food iz Njemačke

Arhiva 2016

2019

2018

2017

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002