19.06.2014.

Proljetno prvenstvo Gimnastičkog kluba Samobor

GIMNASTIKA - Priprema za 2. kolo Kupa

Proljetno prvenstvo Gimnastičkog kluba Samobor

Gimnastički klub Samobor još je jedanput, na Proljetnom prvenstvu na samom kraju školske godine, u subotu, 14. lipnja, okupio sve vježbače i vježbačice rekreativce kako bi pokazali roditeljima, svojim prijateljima i navijačima što su sve ove godine naučili i svladali vježbajući sa svojim trenerima Ivanom Mardešićem, Ivom Lulić, Sandrom Jurković, Jelenom Pađan, Aidom Badić i Martinom Bublić.

Natjecateljicama i jedinome našem natjecatelju Dominiku Stieru ovo je ujedno bila generalna proba dan prije nastupa u 2. kolu Kupa Hrvatske u Sisku.

U prvom turnusu među rekreativcima su nastupile bubamare, pahuljice, misice te gormiti i misteri, a od natjecateljica mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke u C programu te nova selekcija (djevojčice koje bi od nove sezone krenule s natjecanjima izvan kluba) i kadet u D programu.

Za prva tri mjesta među bubamarama izborile su se Lucija Ondelj Gulić, Maja Gabrek i Dora Radek. Među pahuljicama najbolje su bile Lana Obadić, Marija Fatzek i Dora Horvatiček. Među misicama prvo je mjesto osvojila Ema Herger, a drugo Antea Herger. Prvi gormit bio je Bruno Davčev, a drugi Noa Stanić. Prvi mister bio je Marin Rupčić, a drugi Vibor Podboj Grgić. Kadet D Dominik Stier nije imao konkurenciju.

U konkurenciji mlađih kadetkinja prvo je mjesto izborila Mia Lucija Jug, drugo Nika Šmid, kojoj je ovo bilo prvo natjecanje nakon duže stanke zbog bolesti, a treće Rebecca Kenda.

U novoj selekciji poredale su se četiri djevojčice: Petra Kontak, Ema Babić, Laura Petrović i Vita Hrastić. Među kadetkinjama prvo je mjesto osvojila Tamara Regović, drugo Mia Šaban i treće Laura Fadiga. Jedina u konkurenciji juniorki bila je Karla Garašić.

Drugi turnus bio je rezerviran za zvjezdice i šumske jagode među rekreativkama te leptirice i zvjezdice, odnosno mlađe kadetkinje te juniorke i seniorke u B programu.

Među zvjezicama na postolje su se popele: Hana Gudlin Mićić, Lea Holetić i Ema Kristina Šprljan, a među šumskim jagodama bile su to: Paula Antunović, Laura Dubić i Ana Majsec.

U kategoriji mlađih kadetkinja najbolja je bila Dolores Šagud, zatim Tia Senjak pa Sara Kormoš. Među kadetkinjama prva je bila Ema Mihelić, druga Katja Žganjer Knežević. Kod juniorki tako su se posložile Jesen Kovaček i Dunja Šagud, a kod seniorki najbolje se plasirala Paula Stier, potom Marija Sara Mihelić i Helena Kovačić.

Na ovom klupskom natjecanju pravdu su, pod budnim okom vrhovne sutkinje Aide Badić, dijelile domaće sutkinje Anamarija Kovačić, Helena Kovačić, Paula Stier i Dora Živković te gošće Vinka Suhin i Alena Šimić.

I na kraju, ali ne najmanje važno: zahvaljujemo svim roditeljima na suradnji, a posebno tatama koji su nam pomogli raspremiti i rasložiti gimnastičke sprave kako bi se dvorana mogla temeljito počistiti.

Ostale rezulate pogledajte na www.gk-samobor.hr.

Kristina Kirschenheuter

 

Proljetno prvenstvo Gimnastičkog kluba Samobor

Arhiva 2014

2019

2018

2017

2016

2015

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002