20.10.2012.

KARATE B- 10. Zagreb karate fest - 20. listopada

Lucija i Dino najuspješniji

KARATE B- 10. Zagreb karate fest - 20. listopada

Karate klub Samobor je 20. listopada sudjelovao na tradicionalnom, 10. po redu Zagreb karate festu s 24 mlada natjecatelja (12 u katama, 12 u borbama), koji su u klupske vitrine donijeli čak 21 medalju. Natjecanje se održalo u dvorani II zagrebačkog Doma sportova, uz sudjelovanje 400 natjecatelja.

Turnir je bio solidne kvalitete, tako da su svi medaljaši morali pobijediti barem u 3-4 meča, a samim time je to bio i odličan trening, što je i bio osnovni cilj nastupanja na ovom prestižnom turniru, koji iz godine u godinu biva sve jači i organiziraniji.

Mladi "kataši" bili su ovaj puta uspješniji od boraca, jer su osvojili čak 14 medalja - 7 zlata, 4 srebra i 3 bronce, dok su se borci okitili s 3 srebra i 4 bronci.

Karate klub Samobor bio je ujedno i najuspješniji klub sudionik Zagreb karate festa.

U redovima samoborskog kluba najuspješniji su bili Lucija Gečević i Dino Šimunec.

Rezultati Karate kluba Samobor:

Prva mjesta:

Lucija Lucić (kate ml. učenice - B program), Dino Šimunec (kate ml. učenici), Dražen Šarić (kate učenici - B program), Lucija Gečević (kate učenice i mlađe kadetkinje), kata team ml. učenici (Szel, Trošelj, Šimunec), kata team učenici (Trošelj, Fadljević, Nenadić)

Druga mjesta:

Nika Jelen (kate ml. učenice), Kruno Fadljević (kate učenici), Helena Škreb (borbe učenice do 40 kg), Ian Baždar (borbe, ml. kadeti do 57 kg), Matej Štefanić (borbe kadeti do 70 kg), kata team učenice (Lucić, Jelen, Horak), kata team učenici (Runtas, Šimunec, Šarić)

Treća mjesta:

Veronika Horak (kate ml. učenice B program), Fran Trošelj (kate ml. učenici), Damjan Nenadić (kate učenici), Mark Knezović (borbe učenici preko 46 kg), Luka Peles i Igor Katanec-Beketić (borbe ml. kadeti do 52 kg), Leonard Kramarić (borbe kadeti preko 70 kg)

T.I.

FOTO: Uspješni "kataši" s trenerima

Rezultati KK Bregana

Iva Pejić prva!

Uspješan nastup imali su i članovi Karate kluba Bregana. Učenici trenera Gorana Romića osvojili su 5 medalja (jedno zlato, jedno srebro i tri bronce).

Najuspješnija je bila Iva Pejić, koja je u kategoriji učenica preko 44 kg uvjerljivo osvojila zlatnu medalju.

Srebro je osvojila Marina Bratanić u kategoriji juniorki do 53 kg.

Brončane medalje osvojili su:

Domagoj Žabčić u kategoriji učenika do 38 kg.

Elena Bratanić u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kg.

Mihael Matijaščić u kategoriji kadeta do 57 kg.

Vrlo dobre mečeve prikazala je Paula Andričević u kategoriji kadetkinja preko 54 kg., ali je na kraju sudačkim preglasavanjem poražena u borbi za broncu.

U prvom kolu poražen je Martin Sokolović u kategoriji mlađih kadeta..

FOTO: Karate klub Bregana - Iva Pejić, Martin Sokolović, Domagoj Žabčić, Elena Bratanić, Marina Bratanić, Paula Andričević, Mihael Matijaščić

 
20.10.2012.

STOLNI TENIS - 3. kolo 1. hrvatske stolnoteniske lige - muški zapad Samobor – Duga Resa 1:4

Drugi poraz sezone

20. listopada odigrano je 3. kolo 1. hrvatske stolnoteniske lige - muški zapad. Stolnotenisači Samobora ugostili su STK Dugu Resu i ostvarili drugi poraz sezone rezultatom 4:1.

Prva dva susreta igrala su se u pet setova, a oba odlaze na stranu gostiju. Dario Ilijić donosi bod u meču, no to je bilo sve od Samoboraca. Sljedeće kolo se igra 3.11., a Samoborci su opet domaćini Velikoj Gorici i Dugom Selu. Kadeti u 3. ligi srednja Hrvatska bilježe dvije pobjede protiv Kleka 3 i 4. Sljedeći vikend mlađi uzrasti igraju turnir Saša Paar u Zagrebu.

K.Z.

 
20.10.2012.

ATLETIKA - Županijski kros u OŠ Mihaela Šiloboda

Najbolje učenice OŠ Bogumila Tonija i učenici OŠ Vukovina

ATLETIKA - Županijski kros u OŠ Mihaela Šiloboda

Učenice OŠ Bogumila Tonija iz Samobora i učenici OŠ Vukovina najbolja su ženska i muška ekipa osnovnih škola Zagrebačke županije u krosu. Drugo mjesto kod djevojčica osvojila je ekipa OŠ Klinča Sela, a treće ekipa OŠ Dragutina Domjanića iz Svetog Ivana Zeline.

Kod dječaka drugo mjesto je zauzela ekipa II OŠ Vrbovec, a treće ekipa OŠ Bogumila Tonija.

Inače, nastupilo je, ženskoj konkurenciji 17 ekipa, a u muškoj 20 ekipa.

- Jako sam zadovoljan rezultatima svih ekipa, a posebno moje. Dječaci su bili četvrti, djevojčice sedme, a naša Ana Biber u cilj je ušla druga. Svi su bili dobro pripremljeni, unatoč kratkom vremenu koje su imali na raspolaganju – rekao je domaćin Josip Šuflaj, učitelj tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ Mihaela Šiloboda, dodajući kako je to najbolja pohvala školi, u kojoj se kros organizira unatrag nekoliko godina, a jasno je izražena i želja gostiju da u Sveti Martin pod Okićem dođu i naredne godine.

Škola je, inače, ugostila 172 natjecatelja i 25 voditelja ekipa.

Pojedinačni rezultati

Učenice

Emanuela Mažar - OŠ Bogumila Tonija, Samobor

Ana Biber - OŠ Mihaela Šiloboda, Sveti Martin pod Okićem

Lucija Milaković - OŠ Bogumila Tonija, Samobor

Učenici

Antonio Vrban - OŠ Vukovina, Vukovina

Branimir Jure Lučev - OŠ Samobor, Samobor

Josip Lučić - OŠ Vukovina, Vukovina

S.S.

FOTO: Najbolja ekipa djevojčica iz OŠ Bogumila Tonija

 

KARATE B- 10. Zagreb karate fest - 20. listopada

STOLNI TENIS - 3. kolo 1. hrvatske stolnoteniske lige - muški zapad Samobor – Duga Resa 1:4

ATLETIKA - Županijski kros u OŠ Mihaela Šiloboda

Arhiva 2012

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002