07.10.2012.

ŽRK Fantasyland Samobor i LIDL organizirali subotnje prijepopodne za druženje, fotografiranje i zabavu

Sa Samoborcima do vrha!

ŽRK Fantasyland Samobor i LIDL organizirali subotnje prijepopodne za druženje, fotografiranje i zabavu

Članice ŽRK Fantasyland Samobor okupile su se u subotu, 6. listopada, ispred LIDL-ove trgovine u Samoboru kako bi se družile s vjernim navijačima, ali i onima koji će to tek postati. Glavni cilj bio upoznavanje s posjetiteljima, fotografiranje i dijeljenje autograma. Oni malo hrabriji mogli su se okušati u gađanju na gol, a sa svakim pogotkom osvojili su karte za sljedeću utakmicu ŽRK Samobor. LIDL je, kao sponzor rukometašica, osigurao tople kroasane, kavu, ali i vrijedne poklone za sve posjetitelje.

Vesela atmosfera najviše je privlačila djecu, koja su bez imalo problema gađala na gol i, pogocima i promašajima, uveseljavala sve prisutne. Trenerica ŽRK Fantasyland Samobor Dubravka Tunjić istaknula je kako je glavni cilj bio druženje, ali i predstavljanje i približavanje svima onima koji vole sport i zabavu. Ponajviše su se htjeli predstaviti djeci i roditeljima, kako bi se najmlađi mogli upisati u mini-školu rukometa. Ona je namijenjena djeci od 7 godina starosti pa nadalje, a upisi su u tijeku. Trenerica je naglasila da je to mjesto gdje će se "djeca moći igrati i socijalizirati, ali i razvijati svoju motoriku i živjeti zdravo". Napomenula je i da su u mini-školi lopte spužvaste, nema kontakta niti grubosti te da je sve svedeno na igru. Na kraju je zahvalila svima koji prate i bodre samoborske rukometašice.

Reprezentativka i članica ŽRK Fantasyland Samobor Ivana Lovrić također je bila dio ekipe ispred LIDL-a. Iako je sudjelovala na prošlim Olimpijskim igrama u Londonu, svima je poručila: "Nema do naših Samoboraca!"

Vrijedi napomenuti da su sve članice ŽRK Samobor mlade i nasmijane djevojke koje, kako kaže Ivana, imaju pozitivnu energiju i vole to što rade. Sve vas one pozivaju da dođete na utakmice i budete dio njihove ekipe tako što ćete navijati s tribina.

Ines Ibrišević

 

ŽRK Fantasyland Samobor i LIDL organizirali subotnje prijepopodne za druženje, fotografiranje i zabavu

Arhiva 2012

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002