19.04.2011.

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 22. kolo

TOP – Gradići 5:1 (1:0)

Krenuli u drugom

KERESTINEC – Igralište TOP - a

Gledatelja 60

Sudac: Jelač

Pomoćnici: Družanović (oba iz Zaprešića) i Grgurić (Brdovec)

Strijelci: 1:0 Lisec(22), 2:0 Žlender(49), 3:0 Žlender(59), 4:0 Žižić(60), 5:1 Žlender(62), 5:1 Pirin(75)

TOP: Bugarin, Lisec, Puntarec, Klingor (od 65. Hržić), G. Meglajec (od 73. Marijan), I. Meglajec, Divjak (od 46. Vratarić), Fabek (od 65. Patljak), Žižić, Žlender (Od 71. Kalman), Jordan

Trener: Milan Končarević

GRADIĆI: Perković, Rajić, Presečki, Beljko, Kitanović, Miloš, Rozić, Noovselec, Gale, Pirin, Duspara

Trener: Tomislav Lukšić

Igrač utakmice: Dalibor Žlender (TOP)

Uvjerljiva pobjeda igrača Milana Končarevića ostvarena je tek pravim pristupom u drugom poluvremenu. Na odmor domaćini odlaze s minimalnih 1:0 (gol Liseca) da bi u nastavku Žižić s jednim golom, a Žlender s hat – trickom torpedirali momačad iz okolice Velike Gorice. Utješni pogodak za Gradiće postigao je Pirin u 75. minuti susreta.

M.M.

Zrinski Tehnovent – Jamnica 0:0

Nije ulazilo

FARKAŠEVAC – Igralište Široki grm

Gledatelja 60

Sudac: Petrac (Velika Buna)

Pomoćnici: Čužić i Mustapić (oba iz Velike Gorice)

ZRINSKI TEHNOVENT: J. Mandir, Ramić (od 55. Koletić), Šantalab, Žganjer, Murić, Letinčić (od 62. Šicl), Mataušić, Bošnjak (od 84. Radek), M. Jagodić, D. Jagodić, F. Mandir

Trener: Zoran Smiljanec

JAMNICA: Šimatić, Patljak, Grčević, Luketić, D. Krpan, Kvesić, Kelava, Anić, Mihalić (od 46. Krpan), Vračević, Tuka (od 75. Petković)

Trener: Tomislav Kelava

Igrač utakmice: Tomislav Kelava (Jamnica)

Zrinski i Jamnica podijelili su bodove u utakmici u kojoj su oba dva golmana ostali „čistih mreža“. Najbolja prilika u susretu za domaćine stigla je već u 5. minuti kada Murićev udarac završava na prečki. Gosti su par puta opasno zaprijetili farkaševčanima, ali je Mandir svaki put bio na visini zadatka. U drugom dijelu po jedna prilika na obje strane, ali se početni rezultat nije promijenio.

M.M.

Klokočevac – BSK 0:2 (0:1)

I dalje u opasnoj zoni

KLOKOČEVAC – Igralište Stjepan Celizić Bajdo

Gledatelja 80

Sudac: Jerbić (Velika Mlaka)

Pomoćnici: Malkoč (Lukavec) i Miličević (Velika Gorica)

Strijelci: 0:1 Leskovar(34 – 11m), 0:2 Šarušić(84)

KLOKOČEVAC: Čalić, Skukan, Ćosić, Janjić, Ivančić, Dumić (od 58. Ovčarić), Kušter (od 46. Kulašević), Kasalo (od 90. Lehpamer), Gestić, Matijaščić

Trener: Ferdo Kamenčić

BSK BRDOVEC: Križić, Turkalj, Kuna, Matijašec, Ivanković, Dujaković, Pezić (od 85. Regvart), Klun (Od 49. Križić), Šarušić, Žlebački, Leskovar

Trener: Marijan Šivak

Igrač utakmice: Tomislav Žlebački (BSK)

Važna utakmica za domaćine u smislu borbe za o(p)stanak u ligi završila je porazom od 0:2, ali i vrlo lošim dojmom o igri. Gosti su u svakom poluvremenu postigli po gol što im je bilo i više nego dovoljno za tri boda. Za 0:1 s bijele točke precizan je bio Leskovar nakon pola sata igre, a potvrdu troboda donosi Šarušić pred kraj utakmice.

M.M.

Nakon 22. kola vodi Dinamo Hidrel s 51 bodom, drugi je TOP sa 42, Zrinski Tehnovent je trinaesti s 20, dok je Klokočevac na petnaestom mjestu sa 16 bodova.

 
19.04.2011.

Održan Prvi svetonedeljski sprint rally

Iznimna borba na makadamskoj stazi

Održan Prvi svetonedeljski sprint rally

Prvi svetonedeljski sprint rally, u organizaciji Auto kluba Delta iz Zagreba i Auto-karting kluba Sveta Nedelja, vožen 17. travnja na stazama samoborskog Savršćaka, protekao je u pohvalama većine vozača organizatorima, donio je vrlo dobre plasmane svetonedeljskim posadama, a mnogobrojnoj publici priuštio puno uzbudljivih trenutaka i prave adrenalinske atmosfere uz stazu zahvaljujući dinamičnim vožnjama svih sudionika. Domaći organizator već je lani položio "prijemni" organiziravši show rally, a sada se samo potvrdio na pravome natjecanju.

Svečano otvorenje s ceremonijalnim startom utrke te zatvaranje rallyja s podjelom nagrada odvijalo se 16. travnja navečer i 17. travnja poslijepodne na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji. Na otvorenju su prigodnim riječima okupljene znatiželjnike pozdravili gradonačelnik Svete Nedelje Drago Prahin, predsjednik Delte Drago Šavora te direktor rallyja Ivan Kralj. Svi su istaknuli ponos i zadovoljstvo zbog natjecanja i suradnje gradskih vlasti i ljubitelja automobilizma na natjecanju koje je od velikog značaja za Grad Svetu Nedelju i bližu okolicu, kao i za organizatore kojima je ovo prvo natjecanje u ovoj sezoni. Cjelokupnu ceremoniju su uveličali i osnovnoškolci svojom plesnom točkom te podjelom zahvalnica vozačima. Ceremonijalni start je vodila Majda Lojo.

U prvom dijelu natjecanja, na brzinskom ispitu prvu pobjedu je odnijela posada Čibej/Bitterman. Poredak je ostao isti i nakon brzinskih ispita 2 i 3. Staza je bila vrlo zanimljiva, ali i poprilično zahtjevna na pojedinim područjima. U drugom dijelu natjecanja, na brzinskim ispitima 4, 5 i 6 bilo je puno zanimljivih događanja, ali, nažalost, i novih odustajanja zbog tehničkih problema (posade Bahorić/Bahorić, Šiprak/Jurić-Bubić, Mikulić/Štefanec) i izlijetanja sa staze (posade Turk/Vidović i Verbič/Selan). Publika je doživjela i zapaljenje motora posade Postružin/Pospiš, koji su ipak nastavili natjecanje. Završnica natjecanja je pružila iznimnu borbu između prve dvije posade, od kojih se jedni bore za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, a drugi za Prvenstvo Hrvatske. Posada Čibej/Bitterman je izrazila svoje zadovoljstvo prvim mjestom i vjeruju da će biti prostora i za puno bolje u budućnosti, dok je posada Szilagy/Zejda zadovoljna svojim plasmanom u ukupnom poretku, s obzirom na tehničke probleme s računalom. Vojvodići su, pak, ostvarili najbolji rezultat dosad i time su iznimno zadovoljni.

Na završnoj ceremoniji dodijeljene su nagrade za Prvenstvo Hrvatske, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo regije sjever. Uz dužnosnike Hrvatskog auto karting saveza, press centar natjecanja posjetio je i predsjednik Zagrebačkog športskog saveza Tomislav Šepec te pohvalio ukupnu organizaciju natjecanja.

Ukupni poredak na kraju je sljedeći: PH - 1. Šebalj/Klinc; 2. Prodan/Krota; 3. Stanić/Svetić; MRPH - 1. Čibej/Bitterman; 2. Szilagy/Zejda; 3. Šebalj/Klinc; 4. Lončarić/Pazman; 5. Vojvodić/Vojvodić; PRS - 1. Šebalj/Klinc; 2. Lončarić/Pazman; 3. Vojvodić/Vojvodić.

Za AKK Sveta Nedelja vozili su: Nenad Lončarić, Ivica Vučetić, Daniel Vojvodić, Tomislav Postružin, Tomislav Škalić, Bruno Boršić, Igor Vukmirović i Božidar Horvat.

Medijski pokrovitelj Prvog svetonedeljskog sprint rallyja bio je Radio SVN.

E.K. – radiosvn.com

 
19.04.2011.

KOŠARKA - Juniori – 3. HRL – 9. kolo Jaska – Samobor 66:109 (31:51)

Brzi i moderni

SAMOBOR: Bencek 4, Dragozet 13, Kalafatić, Imbert 37, Tokić 22, Rađenović 2, Račić 4, Vlašić 3, Vranić 24. Trener: Josip Vlah

JASKA: Popović, Katović, Lukić, Bingula 18, Majcunić 32, Joksimović 12, Golub 2, Meštrić, Bastašić, Sirovčić 2. Trener: Renato Majcunić

U zadnjem kolu prvog dijela lige Samoborci su prikazali brzu i modernu košarku te u gostima uvjerljivo slavili protiv ekipe Jaske, ubacivši preko 100 koševa za potvrdu prvog mjesta lige. Kod Samoboraca ponovo je najučinkovitiji bio Imbert s 37 koševa, a uz njega odlično su odigrali Vranić s 24 i Tokić s 22 koša. Kod Jaske najbolji je bio Majcunić s 32 ubačena koša.

T.I.

 
19.04.2011.

KOŠARKA - Kadeti – 1. ŽL – 7. kolo Samobor – Fortuna 136:47 (67:20)

Zabili stotku već u trećoj četvrtini

SAMOBOR: Smolčić 15, Mandalinić, Sladić, Imbert 34, Levanić 9, Rendulić, Jardas 20, Džimbeg, Šuvaković 30, Vranić 28. Trener: Marin Sedlar

FORTUNA: Knežević, Vagner 13, Divković 12, Kalamir, Lacić 2, Mušan 10, Peh, Pavičić 6, Žulj 4. Trener: Torlaković

Dosad najbolju utakmicu kadeta Samobora krasila je velika agresivnost od prve do zadnje minute u obrani, s brzom tranzicijom u napad i laganim koševima na ziceru, tako da su Samoborci već krajem treće četvrtine upisali stotku. Na kraju čak 136 ubačenih koševa Samoboraca uz 89 koševa razlike za više nego uvjerljivu pobjedu i potvrdu lidera lige. Kod Samoboraca najučikovitiji su bili Imbert s 34, Šuvaković s 30 i Vranić s 28 koševa. Kod Fortune najučinkovitiji je bio Vagner s 13 koševa.

T.I.

 
19.04.2011.

KOŠARKA - Mlađi kadeti – 1. HRL – 10. kolo Samobor – Šanac 57:65 (26:25)

Ostali bez daha u završnici

SAMOBOR: Srabotnak, Skok 4, Guberina 2, Borić, Korade 2, Belamarić 12, Sladić 21, Čižmešija 16. Trener: Marin Sedlar

ŠANAC: Lukačić S. 24, Požar 6, Bastijančić, Đurđević, Lukačić K., Trajanovski, Kos 11, Kučan 2, Sanković 4, Saneković 18. Trener: Đukić

U zanimljivoj utakmici ekipe se izmjenjuju u vodstvu. U samoj završnici igrač Šanca Saneković pogađa dvije uzastopne trice za vodstvo od 6 razlike, a Samoborci ostaju bez daha za preokret. Na kraju zaslužena pobjeda Karlovčana, kojom pobjedom dijele prvo mjesto sa Samoborcima. Kod Samoboraca istakli su se učinkovitošću Sladić s 21 i Čižmešija sa 16 koševa. Kod Šanca odličan je bio S. Lukačić ubacivši 24 koša.

T.I.

 
19.04.2011.

KOŠARKA - Sportske škole '00 – 1. HRL - 4. kolo Samobor – Cedevita 33:12 (18:7)

Izbili na prvo mjesto

Samobor: Toplek 2, Horvat 1, Matijaščić 2, Gržinčić 3, Prišlin, Lindić 1, Kenđel, Kupres D., Palčec 4, Kontak 2, Šaban 2, Iveta 6, Vraneković 10, Jelić, Kupres A. Trener: Nenad Tišma

Cedevita 2000+: Zubak 2, Božičević, Milošević, Kelentrić, Jurički, Jurić 3, Sedlar 1, Belanić 4, Petrović 2, Šantić. Trener: I. Tompak

Još jednom odličnom obranom i učinkovitim napadom najmlađi Samoborci su uvjerljivo svladali ekipu Cedevite 2000+. Ovom pobjedom Samoborci su izbili na prvo mjesto lige. Kod Samoboraca istakli su se učinkovitošću Vraneković s 10 i Iveta sa 6 koševa.

T.I.

 
19.04.2011.

K-1 i MMA - Međunarodni turnir u Poljskoj

Geušić slavio

K-1 i MMA - Međunarodni turnir u Poljskoj

Ovog vikenda, 16. travnja, u poljskom gradu Poznanu održan je međunarodni K-1 i MMA turnir na kojem su sudjelovali borci iz Danske, Nizozemske, Poljske i Hrvatske.

U glavnoj borbi večeri nastupio je Damir Geušić (TNT Samobor) protiv domaćeg borca Bartoz Jozwiaka. Geušić je odlično započeo borbu sa serijom ručnih udaraca, nakon čega je srušio protivnika i preselio borbu u parter. Nakon rušenja Jozwiak se odlično snašao i pokušao giljotinom i trianglom savladati našeg predstavnika, a zatim je preuzeo inicijativu prešavši u side mont te kasnije u full mont. Nakon uspješno plasiranih udaraca iz mont pozicije Geušić je savladao protivnika armbarom te na razočaranje domaće publike, a na našu radost, odnio pobjedu u glavnoj borbi večeri.

Neno Cepak (Tsunami Strmec) i Neven Bijekić (Sutinska vrela) poraženi su u uvodnim borbama od strane domaćih predstavnika. Voditelj hrvatskih boraca bio je Nenad Šančić (TNT Samobor), koji je ujedno i bio glavni sudac u borbama po K-1 pravilima.

FOTO: Damir Geušić

 
19.04.2011.

NOGOMET - 4. HNL središte podskupina B – 22. Kolo

Sava – Samobor 2:0 (1:0)

Samobor poplavljen u Strmcu

STRMEC – Igralište Save

Gledatelja 300

Sudac: Škrlin (Bistra)

Pomoćnici: Ruškač (Jakovlje) i Marčetić (Zagreb)

Strijelci: 1:0 Drenšk(44), 2:0 Kostanjski(87)

SAVA: Kožarec, Drenški, Golemović, Rogić, Čakanić, Ovčariček, J. Matošević (od 73. Kostanjski), M. Matošević, Golubić (od 46. Kumerički), Brdarić, Gavran (od 88. Kočnar)

Trener: Damir Dragozet

SAMOBOR: Škof, Frajt, Hainešek, Vincelj (od 74. Salopek), Raić, Vulić, Puškarić, Horvat, Brujić, Grgečić, Novak

Trener: Zdenko Jedvaj

Igrač utakmice: Goran Ovčariček (Sava)

Samoborce su na Lazini srušili njihovi bivši igrači, a gosti su se ovim porazom praktički oprostili od borbe za prvo mjesto. Prvu proljetnu pobjedu igrači Save zaslužili su boljom koncentracijom u završim dionicama oba poluvremena. U 44. minuti početnu prednost i radost među 300 – tinjak gledatelja donio je Drenški. Isti igrač je sredinom drugog dijela zapucao najstrožu kaznu koju je sjajnim prodor u gostujućih 16 metara „osvojio“ igrač utakmice Ovčariček. Domaćini zbog promašenog jedanaesterca ipak nisu bili kažnjeni jer potvrdu pobjede u 87. minuti donio Kostanjski.

M.M.

Nakon 22. kola vodi Mladost (P) s 55 bodova koliko ima i drugi Stupnik, Samobor je treći sa 49, dok je Sava na jedanaestom mjestu s 26 bodova.

 

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 22. kolo

Održan Prvi svetonedeljski sprint rally

KOŠARKA - Juniori – 3. HRL – 9. kolo Jaska – Samobor 66:109 (31:51)

KOŠARKA - Kadeti – 1. ŽL – 7. kolo Samobor – Fortuna 136:47 (67:20)

KOŠARKA - Mlađi kadeti – 1. HRL – 10. kolo Samobor – Šanac 57:65 (26:25)

KOŠARKA - Sportske škole '00 – 1. HRL - 4. kolo Samobor – Cedevita 33:12 (18:7)

K-1 i MMA - Međunarodni turnir u Poljskoj

NOGOMET - 4. HNL središte podskupina B – 22. Kolo

Arhiva 2011

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002