01.02.2011.

STOLNI TENIS - 4. OT Zagrebačke županije

Solidni u Rugvici

STOLNI TENIS - 4. OT Zagrebačke županije

30. siječnja odigran je 4. OT Zagrebačke županije za mlađe uzraste u Rugvici. U kategoriji najmlađih kadetkinja Klara Znika osvojila je 4., a Zara Ilić dijelila je 5. i 6. mjesto.

Kod najmlađih kadeta Petar Znika bio je treći u grupi.

Kod mlađih kadeta Grigor Ilić, Vid Šoić i Krešimir Šarić prošli su grupu i "zapeli" u prvom kolu razigravanja. Ida Pavlin i Antonio Hrastinski nisu prošli grupe.

K.Z.

 
01.02.2011.

STRELIČARSTVO - Turnir u Novom Marofu – 31. siječnja

Luka Skender do novog zlata!

U Novom Marofu održan je u nedjelju, 31. siječnja, streličarski turnir na kojem je samoborski streličarski klub predstavljao Luka Skender. Mlada nada samoborskog streličarstva osvojila je u zlato u konkurneciji standardnog luka u kategoriji dječaka do 12 godina i time nastavio svoj neprekinuti niz pobjeda.

D.K.L.

 
01.02.2011.

Proglašeni najbolji sportaši, sportski radnici i kolektivi Svete Nedelje

Jelena Vidović i Željko Raženj najbolji u 2010.!

Proglašeni najbolji sportaši, sportski radnici i kolektivi Svete Nedelje

Društveni dom u Strmcu i ove je godine bio premali da bi primio sve one koji su svojom nazočnošću na proglašenju najboljih lanjskih sportaša, sportskih radnika i kolektiva željeli pokazati svoju privrženost svetonedeljskom sportu. Zaustili su jedni pritom u tom skučenom strmečkom, ujedno i sportskom domu (čelnik saveza, najbolja sportašica) i koju o zaustavljenoj gradnji prave sportske dvorane, a drugi je (gradonačelnik) svjesno prešutjeli, ne želeći očito u svečanom trenutku dizati ionako preispolitizirane tenzije.

I ovaj put organizator svečanosti dodjela nagrada i priznanja bio je Športski savez grada Svete Nedelje, koji s ponosom aktivno preko svojih sportašica i sportaša daje identitet ovom, po mnogo čemu značajnom, gradu u Hrvatskoj. Nakon uvodnih riječi predsjednika Športskog saveza Svete Nedelje Gorana Rožeka, na red su došli oni zbog kojih je ova svečanost i upriličena.

U kategoriji Najbolji mladi sportaši grada Svete Nedelje do 10 godina starosti priznanja za ostvareno u 2010. godini pripala su Sonji Prpić (Kyokushin karate klub Domenica Sveta Nedelja) i Patriku Rappu (KKK Mas'Oyama Strmec). U kategoriji Najbolji mladi sportaši grada Svete Nedelje od 10 do 14 godina starosti nagrade i priznanja našli su se u rukama Ivane Jergović (Ženski rukometni klub Sloga Sveta Nedelja) i Jure Josipovića, atletičara Školskog učeničkog kluba Žabac Sveta Nedelja. Za najboljeg mladog sportaša grada Svete Nedelje od 14 do 18 godina proglašen je Josip Matošević (Nogometni klub Sava Strmec), dok je kod ženske populacije ta nagrada došla u ruke Danijele Bolfek (ŽRK Sloga). Najbolja mlada ekipa Grada Svete Nedelje do 14 godina starosti kadetska je postava Stolnoteniskog kluba Sveta Nedelja-Novaki, dok je ista nagrada u muškoj konkurenciji pripala Sekciji atletike ŠUK-a Žabac pri OŠ Sveta Nedelja. Za najbolju momčad od 14 do 18 godina starosti proglašeni su juniori NK Save iz Strmca.

Najbolja seniorska ekipa Svete Nedelje u 2010. godini je postava STK Sveta Nedelja-Novaki, dok je kod muškaraca najuspješnijom momčadi proglašen Muški rukometni klub Sloga Sveta Nedelja. Jelena Vidović, rukometašica Sloge i Željko Raženj, ribolovac Športsko-ribolovne udruge Rak Rakitje najuspješniji su sportaši na području Svete Nedelje u 2010.

Za izniman doprinos u razvoju i poticanju sporta u Svetoj Nedelji Športski savez grada zahvale je dodijelio Hrvatskom olimpijskom odboru; Uredu za lokalni šport, Marijanu Juriću i Đuri Vojvodiću Juri. Za životno djelo, i to za 30 i više godina neprekidnog aktivnog rada u sportu, nagrađeni su Josip Miholić, Zvjezdana Jordan, Zvonko Samaržija i Antun Lepen. Nogometni klub TOP iz Kerstinca i Športsko-ribolovna udruga Štuka iz Strmca dobitnici su jubilarne nagrade za 50, odnosno 10 godina kontinuiranog rada. Priznanja za najzaslužnije sportske djelatnike u 2010. primili su Ivan Bokor (NK Sava Strmec), Milan Končarević (NK TOP Kerestinec), Velimir Brez (NK Bestovje), Željko Širanović (NK Novaki), Miroslav Ljubej (STK Sveta Nedelja-Novaki) i Zoran Žitković (ŽRK Sloga).

Uime svih nagrađenih zahvalio je Antun Lepen s poticajnim riječima i za mlađe, ali i za starije uzraste sportaša i sportskih radnika, a čestitke nagrađenima s dobrim željama za nove uspjehe na kraju svečanosti stigle su i od svetonedeljskog gradonačelnika Drage Prahina.

www.radiosvn.com

 

STOLNI TENIS - 4. OT Zagrebačke županije

STRELIČARSTVO - Turnir u Novom Marofu – 31. siječnja

Proglašeni najbolji sportaši, sportski radnici i kolektivi Svete Nedelje

Arhiva 2011

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002