08.01.2010.

MALI NOGOMET - Trofej grada Samobora

Tko će izboriti finale?

Samoborski malonogometni turnir bliži se kraju. Danas, u petak, na rasporedu su polufinalne utakmice u konkurenciji seniora i veterana. Teško je prdvidjeti tko će izboriti finale budući da su sve momčadi ulaskom u polufinale potvrdile svoju kvalitetu pa će nijanse možda presuditi pri ulasku u sutrašnje finale.

H.P.

Raspored polufinala, petak, 8. siječanj, ŠD Samobor

Veterani: FS Diego Dimnjačarstvo Sopot – Tekstilac (17.30)

Seniori: Perokrov – MNK Cvjetno Purgeraj pekarna Stil (18.15)

Veterani: Restoran Samoborski slapovi – Legea Zaprešić (19.00)

Seniori: Pizzeria Fianona SRC Horti – Nexe beton (19.45)

 
08.01.2010.

MALI NOGOMET - Trofej grada Samobora

Perokrov iz poraza u pobjedu

Poznati su polufinalisti samoborskog turnira nakon uzbudljivih utakmica u četvrtfinalu. To su Perokrov – MNK Cvjetno Purgeraj pekarna Stil, te Fianona SRC Horti – Nexe beton, a ti se dvoboji igraju sutra, u petak, 8. siječnja.

Najdramatičnija je bila utakmica između Perokrova i Usora transa. Usora trans je vodila sa 3:0, Petrokrov uspijeva preokrenuti na 4:3, pa se Usora spašavala da barem izbori kaznene udarce što joj je i uspjelo. Međutim, iz sedmeraca su igrači Perokrova bili precizniji i po prvi put su se na samoborskom turniru dočepali polufinala.

Odigrane su i četvrtfinalne utakmice veteranskog turnira i polufinala veterana.

H.P.

Rezultati i strijelci četvrtfinala seniora

Motul – MNK Cvjetno Purgeraj pekarna Stil 1:1 (2:3-7m)( Brujić / Škorić), Fero Ero – Pizzeria Fianona SRC Horti 0:3 (Grčič 2, Jurinčić), Stanley bet kladionica – Nexe beton 1:4 (Kovačević / Ferenček 2, Čopić, Novosel), Perokrov – Usora trans 4:4 (6:5-7m)(Relota 3, palčić / Z. Kulašević 2, B. Kulašević, Klarić).

Rezultati i strijelci četvrtfinala veterana

Triglav osiguranje – Restoran Samoborski slapovi 3:5 (Odorjan 2, Kraljević / Bukovac 2, Kulenović, Adamić, Duro), B3 – Legea Zaprešić 1:5 (Šekrst / Žitković 3, Perković, Brlek), Tekstilac – Fotex CB ZG Prečko 2:1 (Pavić, Vidiček / Bukovčan), FS Diego Dimnjačarstvo Sopot – Izletište Milečki 6:3 (Pinturić, Vučić 3, Karašić, Končalija / Dejanović, Kelava, Župan).

 
08.01.2010.

SKOLSKI SPORT - MALI NOGOMET - Tradicionalni malonogometni turnir srednjoškolaca

Hrabro srce izdržalo sve napade

SKOLSKI SPORT - MALI NOGOMET - Tradicionalni malonogometni turnir srednjoškolaca

Od 28. do 30. prosinca 2009. godine, a u sklopu Zimskog odmorka, u dvorani Srednjih škola održan je tradicionalni malonogometni turnir srednjoškolaca. Za turnir se prijavilo 18 ekipa, koje su u borbi po skupinama u prva dva dana tražile mjesta za treći, finalni dan, kada se sastalo šest ekipa koje su odlučile o ovogodišnjem pobjedniku.

Nakon devet godina, u kojima su prvo mjesto osvajale ekipe Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole, ove je godine to uspjelo ekipi Hrabro srce Srednje strukovne škole. Drugo mjesto osvojila je ekipa Slane srdele s blitvom Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole. Treće mjesto osvojila je ekipa John Smith Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole, dok je četvrtoplasirana bila ekipa Bezimeni iz Srednje strukovne škole.

Zamjetno je kako je dvorana tijekom turnira bila ispunjena ne samo igračima ekipa nego i navijačima, što potvrđuje da otkako srednjoškolci imaju svoju dvoranu vole u nju sve više i dolaziti.

Turnir je besprijekorno organiziran, bez ijednog incidenta i sa samo jednim isključenjem na dvije minute, a ukupno je odigrano 26 utakmica.

Z.F.

FOTO: Hrabro srce, Srednja strukovna škola

Nastupili: Filip Kostanjski, Mario Raič, Josip Razum, Martin Maršić, Ivan Baron, Dario Salopek, Alen Šimunović i Janko Ivičević

 
08.01.2010.

ŠKOLSKI SPORT - ODBOJKA - 1. mješoviti odbojkaški turnir za učenike i učenice osnovnih škola

Vihor prejak za konkurente

ŠKOLSKI SPORT - ODBOJKA - 1. mješoviti odbojkaški turnir za učenike i učenice osnovnih škola

Od 29. do 30. prosinca 2009. godine, tijekom Zimskog odmorka, u dvorani OŠ B. Tonija održan je 1. mješoviti odbojkaški turnir 3+3, za učenike i učenice osnovnih škola. Na turnir se prijavilo devet ekipa. Za prvi put nije ni tako loše, a s obzirom na impresije i reakcije sudionika moglo bi se očekivati kako će idućih godina postati tradicionalan i još brojniji.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Vihor OŠ M. Langa iz Bregane. Drugo mjesto osvojila je ekipa 8.f United OŠ Bogumila Tonija. Treće mjesto osvojila je ekipa 8.e OŠ Bogumila Tonija. Stotinjak učenika sudionika turnira lijepo se zabavilo i poručilo svojim vršnjacima da su propustili jako dobru zabavu i druženje te ih pozvalo na sportski susret naredne godine.

Z.F.

FOTO: Vihor OŠ M. Langa, Bregana: Rahel Kožarec, Josipa Radovanić, Antonia Babojelić, Sven Grgat, Zvjezdan Imbert, Marijan Pašica i Josip Žalac

 

MALI NOGOMET - Trofej grada Samobora

MALI NOGOMET - Trofej grada Samobora

SKOLSKI SPORT - MALI NOGOMET - Tradicionalni malonogometni turnir srednjoškolaca

ŠKOLSKI SPORT - ODBOJKA - 1. mješoviti odbojkaški turnir za učenike i učenice osnovnih škola

Arhiva 2010

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002