30.01.2009.

PLANINARSTVO - Planinarski klub Scout izabrao predsjednicu

U 2009. - 22 izleta!

PLANINARSTVO - Planinarski klub Scout izabrao predsjednicu

Nakon proslave 10. godine djelovanja krajem 2008. godine, početkom 2009. održana je Izborna skupština Planinarskog kluba Scout. Za predsjednicu Kluba gotovo jednoglasno je izabrana Valentina Pavliša. Uz Valentinu Klub će voditi i članovi predsjedništva Ana Tomašević, Marijan Mužak, Marko Mućnjak i Martina Glasnović Horvat.

U Nadzorni odbor izabrani su Maja Cipek, Tomislav Petrić i Biserka Horvat Nikšić, a u Sudu časti su Mihael Cipek, Nina Savić i Senad Hamzić.

U ovoj godini planirana su 22 izleta, radne akcije u Scoutsko-planinarskom centru Koretići i tradicionalna proslava Dana planete Zemlje u Koretićima. Sastanak članova Kluba i prijatelja planina održava se svaki prvi utorak u mjesecu u Scout clubu u prostorijama kluba (J. Komparea 5, Samobor) gdje će na oglasnoj ploči biti izvješene sve informacije o planiranim izletima.

I.H.

FOTO: Predsjedništvo PK Scout: Marijan Mužak, Ana Tomašević, Valentina Pavliša, Martina Glasnović Horvat, Marko Mućnjak

 
30.01.2009.

STOLNI TENIS - Održana Godišnja skupština STK Samobor

Klub ide u dobrom smjeru

STOLNI TENIS - Održana Godišnja skupština STK Samobor

U četvrtak, 29. siječnja, održana je redovna godišnja skupština STK Samobor. Iz izvještaju o radu za prošlu godinu moglo se prepoznati da Klub ide u dobrom smjeru.

Od početnika, dvije županijske ligaške ekipe djevojčica i dječaka, do prve ekipe koja se natječe u 3. hrvatskoj ligi. Klub je uspješno organizirao i nastupio na mnogim turnirima. Od gostiju Skupštini su se obratili prof. Juro Horvat, tajnik Samoborskog sportskog saveza, ing. Marijan Jurić, dopredsjednik HSTS i predsjednik susjednog STK Sveta Nedjelja Novaki, Sandra i Bernard Brglez.

K.Z.

 
30.01.2009.

NOGOMET - NK Samobor na proljeće bogatiji za nekoliko igračkih pojačanja

Miljković i Krpan za opstanak

Smještaj pri začelju trećeligaške ljestvice na kraju jesenskog dijela prvenstva svakako nije nešto što omogućuje miran san upravi NK Samobora. Jednako kao još uvijek vjerni navijači, i uprava na čelu s predsjednikom kluba Rolandom Gajšakom i direktorom Nikolom Tomićem očekuje ipak bolje vijesti na proljeće.

Za to će biti potrebno, jasno je svima, sakupiti daleko više od 11 bodova, koliko je na konto Samoboraca sjelo u prvih 17 kola. Gotovo pa mizeran učinak podebljati bi trebalo s igračkim kadrom u kojem će se naći mjesta i za nekoliko osvježenja. Tako je već u redove NK Samobora stigao Žlender, a žuto-plavi bi u proljetnom dijelu prvenstva trebali postati i bivši igrači Karlovca Dinko Miljković te Krešimir Krpan.

Listi pojačanja tu ne bi trebao biti kraj, najavljuju iz kluba, te se očekuje kako će konkurenciju u samoborskoj svlačionici pojačati još dva igrača. U međuvremenu počinju pripreme koje bi trebale iskristalizirati kadar s kojim će se krenuti u proljetnu borbu za o(p)stanak u trećeligaškom društvu.

I.H.

 
30.01.2009.

NOGOMET - Pripremna utakmica Samobor – Bregana 8:2

Ivančević isprobao sve igrače

OTOK - igralište Samoborskog Otoka

Gledatelja 50

Sudac: Zrinjan

Strijelci: Brujić 2, Žlender, Štefković, Šakić, Novak, Grgečić i Ćosić za Samobor; Župančić i Boščak za Breganu

SAMOBOR: F. Štefković, Miljković, Pavlović, Luketić, Puškarić, Krpan, Kovačić, Čakanić, Brujić, Žlender, Ašanin; ušli Duspara, Hasnek, Lisec, Mišura, Kumerički, Belak, Novak, Ćosić, Kovačević, Šakić, Grgečić.

Trener: Ivančević

BREGANA: Vitko, Vlašić, Fresl, Dumić, A. Andabak, I. Andabak, Župančić, Dolić, Jurković, Tančak, Kupres; ušli Ivandić, Vapnar, Boščak, Runtas, Otmačić, Denc.

Trener: Vlašić

U svojoj prvoj pripremnoj utakmici nogometaši Samobora prikazali su efikasnu igru i rezultatski potpuno deklasirali susjednog niželigaša. Čak 8 golova u mreži Bregančana govori o potencijalu kojeg će ova momčad morati realizirati u utakmicama proljetnog dijela prvenstva kako bi očuvali trećeligaški status. Trener Dražen Ivančević dobio je prigodu u utakmici istestirati sve igrače, uključujući i novopridošle Žlendara, Miljkovića i Krpana.

I.H.

 

PLANINARSTVO - Planinarski klub Scout izabrao predsjednicu

STOLNI TENIS - Održana Godišnja skupština STK Samobor

NOGOMET - NK Samobor na proljeće bogatiji za nekoliko igračkih pojačanja

NOGOMET - Pripremna utakmica Samobor – Bregana 8:2

Arhiva 2009

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002