28.07.2008.

NOGOMET - Održan 16. Memorijalni turnir Milić-Hržić-Sučić u Velikoj Rakovici

Felix imao najviše znanja i sreće

NOGOMET - Održan 16. Memorijalni turnir Milić-Hržić-Sučić u Velikoj Rakovici

Sportsko-memorijalni centar u Velikoj Rakovici ponovno je ugostio ponajbolje malonogometne ekipe s ovog područja i okolice, budući da je po 16. put održan memorijalni turnir u čast hrvatskih branitelja poginulih u Domovinskom ratu Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića. Turnir je odigran 26. i 27. srpnja, a brojni posjetitelji mogli su gledati odličan nogomet.

Najviše uspjeha na turniru imala je ekipa CB Felix koja je do svog prvog trofeja na turniru došla pobjedom u finalu nad ekipom Usore 2:1. Bio je to finale prepuno uzbuđenja i prilika. Zanimljivo je bilo i u utakmici za treće mjesto u kojoj su Veterani Samobora pobijedili Perokrov 2:0. Kao zanimljivost treba istaknuti da u momčadi CB Felix igra 11 igrača NK Zrinski Tehnoventa, od kojih čak 6 juniora. Za CB Felix su nastupili: Ivan Lehpamer, Igor Šicl, Kristijan Krstanović, Denis Murić, Tomislav Vrančić, Mario Vlahović, Domagoj Radovanić, Karlo Trnar, Domagoj Draclin, Dejan Murić, Ivan Radovanić i Tomislav Župančić. Voditelj ekipe bio je Srećko Mogulić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Igor Šicl iz pobjedničke momčadi, iz koje dolazi i najbolji golman Ivan Lehpamer, dok je najbolji strijelac turnira Zoran Kulašević iz ekipe Usore sa 7 postignutih pogodaka. Pehar Fair-play momčadi pripao je Mićokrovu.

M.Vlahović

 
28.07.2008.

NOGOMET - Malonogometni turnir Domaslovec 2008

Najbolje su Bačvice

U Domaslovcu je 19. i 20. srpnja održan 5. jubilarni malonogometni turnir Domaslovec 2008. Turnir na kojem je sudjelovalo 19 ekipa održan je u zajedničkoj organizaciji Mjesnog odbora i NK Mladost Domaslovec. Uz natjecateljsko-zabavni, turnir je imao i humanitarni karakter, jer je organizirano i prikupljanje novčane pomoći za transplataciju koštane srži za oboljelu kćer jednog igrača veterana Mladosti. Toj akciji su se nesebično odazvali, uz organizatore, i generalni sponzor, drugoplasirana ekipa koja je donirala dio nagrade te mnogobrojni posjetitelji koji su donirali svoje priloge. Što se samog turnira tiče, viđen je dopadljiv i energičan nogomet, a poredak je bio slijedeći:

1. mjesto Bistro pizzeria Bačvica

2. mjesto Sloga Brezje

3. mjesto Gorbi granit

4. mjesto Gradna

Izabrani su i najbolji igrač, strijelac i vratar. Najbolji igrač je Tomislav Fabek iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac Goran Pišković dolazi iz ekipe Gorbi granit, dok je najbolji vratar Šimun Pervan iz Sloge Brezje. Navedeni su nagrađeni prigodnim nagradama, a i posjetiteljima turnira podijeljeni su pokloni brojnih sponzora.

A. Bogolin

 
28.07.2008.

NOGOMET - Prijateljska utakmica Save Strmec

Sava Strmec – Kustošija 2:2

Strmec, ŠC Lazina. Gledatelja 100. Sudac: Ratešić (Samobor).

Strijelci: 0:1 Agatić (14) , 1:1 Maljković (33), 2:1 M. Matošević (60), 2:2 Ardalić (77).

SAVA STRMEC: Pintar, Gavran, Drenški, Relić, Karamarko, M. Ovčariček, G. Ovčariček, Bajan, Murić, M. Matošević, Maljković (još su igrali: Kočnar, J. Matošević, Šoštarić). TRENER: Željko Lisičak.

KUSTOŠIJA: Stipić, Zorić, Kroflin, Ceraj, Božičković, Gagulić, Švigir, Teker, Svalina, Šokčević, Agatić (još su igrali: Habazin, Malečić, Radalović, Nimac, Cvitkušić, Hržica, Ardalić, Nürberger). TRENER: Žarko Šetka.

Nedostatak snage, odnosno umor koji vlada kod igrača zbog intenzivnih priprema, štetio je kvaliteti igre. Međutim, i kod jedne i kod druge momčadi vidjelo se veliko htijenje i volja igrača za dokazivanjem pred novim trenerima: Lisičakom, odnosno Šetkom. Nakon pogreške Savine obrane gosti preko Agatića dolaze u vodstvo. Maljković izjednačuje pogotkom iz jedanaesterca. Savu u vodstvo dovodi Matošević, nakon katastrofalne pogreške Kustošijinih obrambenih igrača i vratara. Pogotkom Ardalića gosti izjednačuju rezultat, koji je na kraju i najrealniji.

Ivan Vlašić

 
28.07.2008.

GIMNASTIKA - Gimnastičarke GK Samobor nalaze se na ljetnim pripremama

Lakše je uz more

GIMNASTIKA - Gimnastičarke GK Samobor nalaze se na ljetnim pripremama

Znadete li koga da ode na more da bi naporno radio, a da radi s voljom i još k tome uživa?! Zvuči čudno, zar ne? Ali baš tako ljetne pripreme na Silbi odrađuju vježbači i vježbačice Gimnastičkog kluba Samobor! U 7.15 trčanje, pa doručak (ne može obrnuto, jer tko bi trčao punoga želuca, a ne može ni kasnije, ne zato što bi bilo vruće, već zato što se ne bi stigla odraditi tri zadana treninga dnevno). Već u 9 nastavak – opća fizička priprema: trbušnjaci, sklekovi, čučnjevi, zgibovi… U međuvremenu kupanje, škola plivanja – svi su plivači, ali usavršavaju tehniku, skakanje u vodu, špricanje, tenis, poneka društvena igra, a nakon ručka i kratkog poslijepodnevnog odmora vježbanje na spravama tik uz more. Možda trenerice Martina Bublić i Nives Krošnjar osmisle novu vježbu na tlu inspirirane šumom valova i pjesmom zrikavaca. A navečer nastavak druženja s gimnastičarima iz ZTD-a Hrvatski sokol iz Zagreba i Športskog društva Gib Šiška iz Ljubljane. Šteta što pripreme traju samo 10 dana!

kk

 

NOGOMET - Održan 16. Memorijalni turnir Milić-Hržić-Sučić u Velikoj Rakovici

NOGOMET - Malonogometni turnir Domaslovec 2008

NOGOMET - Prijateljska utakmica Save Strmec

GIMNASTIKA - Gimnastičarke GK Samobor nalaze se na ljetnim pripremama

Arhiva 2008

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2006

2005

2004

2003

2002