14.04.2008.

NOGOMET - 1. županijska liga zapad – 19. kolo

Novaki – Pušča 4:2 (3:0)

Furiozni start, pa opuštanje

NOVAKI – ŠRC Novaki

Gledatelja 100

Sudac: Kelečić (Novo Selo Okićko)

Pomoćnici: Vujčec (Klinča Sela) i Bencetić (Zdenčina)

Strijelci: 1:0 Pokrajčić(5), 2:0 Đumlija(10 – 11m), 3:0 Gašpert(39), 3:1 Nemčić(60), 3:2 Bitići(67), 4:2 Gašpert(79)

NOVAKI: Jelić, I. Marković (od 60. Kriste), Genus, Podnar, Čuljak, M. Marković, Batarilo – Čerdić, Gašpert, Nemet, Pokrajčić (od 80. T. Bungić), Đumlija

Trener: Ivica Kuzmić

PUŠČA: Gelo, Bizik, Penca, I. Peharec, T. Peharec, Ban (od 32. Nemčić), Studak, Zornjak, Bitići, Bernardić, Mrkonjić (od 46. Pokupec)

Trener: Tomislav Vincelj

Igrač utakmice: Tomislav Gašpert (Novaki)

Furiozni start domaćina već je do desete minute donio prednost od 2:0, a Gašpert svojim prvim golom u 39. minuti odvodi Novaki s tri gola razlike na poluvrijeme. U drugom dijelu domaćini se malo opuštaju te Pušća u razmaku od samo sedam minuta dolazi do 3:2. Novaki se tada vraćaju igri iz prvog dijela te drugim golom Gašperta deset minuta prije kraja utakmice gase nadu gostima u povoljan rezultat.

M.M.

Sava (D) – Rakitje 8:0 (4:0)

Pregaženi Rakićani

DRENJE – Igralište Save

Gledatelja 100

Sudac: Lafter (Novo Selo Okićko)

Pomoćnici: Školjak (Beter) i Bencetić (D. Zdenčina)

Strijelci: 1:0 Šunde(22), 2:0 Jakovina(23), 3:0 Muić(38), Jakovina(45 – 11m), 5:0 Haramina(58), 6:0 Jakovina(61), 7:0 Haramina(75 – 11m), 8:0 Pirc(78)

SAVA DRENJE: Tonković, Jerković (od 40. Žadar), Gorupec, Gačarić, Maglečić, Ivančić, Šunde (od 52. Pirc), Haramina, Jakovina, Lulić (od 66. Pejić), Muić (od 70. Lešković)

Trener: Miroslav Šongić

RAKITJE: Mihina, Nuić, Balaško (od 45. Duvnjak, od 75. Vidović), Brnić, Vrčković, Hlevnjak (od 75. Čakanić), Dorotić, Basa, Petković, H. Martinčević, D. Martinčević, Horvat

Trener: Zvonko Rudelić

Crveni karton: Tonković(40); Mihina(45)

Igrač utakmice: Saša Jakovina (Sava)

Rezultat je više nego jasno govori o zbivanjima na terenu, domaćini su bili previše uvjerljiva momčad te s četiri gola u svakom poluvremenu pregazili Rakićane. Kod Save su se najviše istaknuli Jakovina s tri i Haramina s dva pogotka.

M.M.

Nakon devetnaestoga kola vodi Sava (D) s 47 bodova, drugi je Dinamo (O) s 40, Novaki su na petom mjestu s 31. bodom, dok je Rakitje jedanaesto s 20 bodova.

 
14.04.2008.

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 24. kolo

TOP – Savski Marof 2:0 (2:0)

Puntarec opalio s trideset metara

KERESTINEC – Igralište TOP-a

Gledatelja 50

Sudac: Batušić (Cvetković)

Pomoćnici: Jurinčić (Lug) i Školjak (Beter)

Strijelci: 1:0 Maceković(11 – 11m), 2:0 Puntarec(38)

TOP: Husak, Šimag, Skukan, Klingor (od 90. Vranešić), Puntarec, Vukas, Galić, Ilikić (od 88. Kalman), Kasalo, Dujmović (od 90. Popović), Maceković

Trener: Josip Galić

SAVSKI MAROF: Gelo, Majdandžić, Čužić (od 46. Barišić), Brkljača, Mijatović, Vučetić, Barun, Jozipović (od 76. Barun), Postružin, Debogović, Lepesić

Trener: Ante Ćorak

Igrač utakmice: Miljenko Kasalo (TOP)

Kerestinčani su do svoje 12. prvenstvene pobjede došli dobrom igrom iz prvih 45 minuta kada su stvorili prednost od dva gola koju gosti iz Savskog Marofa nisu mogli stići. Za prvi gol najzaslužniji je Kasalo koji je zaustavljen prekršajem unutar 16 – terca, a kaznu je realizirao Maceković. Konačni rezultat u 38. minuti je postigao Puntarec udarcem s tridesetak metara.

M.M.

Klokočevac – Jaska 1:2 (0:0)

Poraz iz penala

KLOKOČEVAC – Igralište Stjepan Celizić Bajdo

Gledatelja 100

Sudac: Kušer

Pomoćnici: Matić (oba iz Zaprešića) i Rožić (Buševec)

Strijelci: 0:1 Šoić(64), 0:2 Tokmadžić(84), 1:2 Dam. Celizić(86 – 11m)

KLOKOČEVAC: Poljak, Salopek, Dam. Celizić, Sokolović, Janžić, Janjić, Da. Celizić, Kos, Matijaščić, Šeperić (od 74. Bošnjak), Kopitović (od 76. Petrić)

Trener: Franjo Šeperić

JASKA: Sablić, I. Tomašević, Mačešić, Vulje, Lafter, T. Tomašević, Šoić (od 87. Britvec), Golubić, Novosel (od 46. Vlašić), Mesic, Muić (od 79. Lukić)

Trener: Dinko Svoboda

Igrač utakmice: Denis Golubić (Jaska)

Domaćini su još jednom lošom izvedbom na svom terenu razočarali navijače. Ovoga puta trobodom se osladila momčad Jaske koju je je, nakon praznog prvog dijela, u vodstvo doveo Šoić. Gosti pet minuta prije kraja povisuju prednost na dva razlike. Domaćini do kraja uspijevaju samo „kozmetički“ poboljšati konačni rezultat, iz opravdano dosuđenog jedanaesterca precizan je bio Damir Celizić.

M.M.

Klas – Bregana 3:0 (0:0)

Sve gotovo za 15 minuta

MIČEVEC – Igralište Klasa

Gledatelja 100

Sudac: Petir (Kašina)

Pomoćnici: Kašnar (Paukovec) i Drkulec (Donja Purgarija)

Strijelci: 1:0 Celčić(53), 2:0 Lulić(55), 3:0 Celčić(67)

KLAS: Jančić (od 75. Stančić), Šunjić (od 71. Majdak), Brcković, Šiljeg, Hlevnjak, Caganić, Stunjak, Vujnović, Stojić, Lulić, Celčić

Trener: Siniša Mioković

BREGANA: Herceg, I. Andabak (od 70. Tančak), Nider, A. Andabak, Ivančić, Dumić, Komerički, Sokolović, Otmačić (od 50. Šaldić), Grubač (od 70. Ovčarić), Kulašević (od 54. Berisha)

Trener: Dražen Vegel

Igrač utakmice: Celčić (Klas)

Kao i mnogo puta dosad, Bregančanima se opet ponavlja jedna te ista stvar: nakon solidnog odrađenog poluvremena i dobrog rezultata u drugom slijedi potop. Tako je bilo i ovoga puta, rezultat je do 53. minute bio onaj početni, a onda gosti u razmaku od petnaest minuta dobivaju tri gola i upisuju novi, sedamnaesti poraz.

M.M.

Jelačić – Zrinski Tehnovent 3:1 (2:0)

Zasluženi poraz od boljega

VUKOVINA – Igralište Jelačića

Gledatelja 70

Sudac: Ptičar (Kloštar Ivanić)

Pomoćnici: Bugarinović (Graberje Ivaničko) i Bilić (Gradići)

Strijelci: 1:0 Paviša(5), 2:0 Kovačić(26), 2:1 Šicl(70), 3:1 Musa(78)

JELAČIĆ: Grahovac, Jurčić, Durić (od 43. Maksimović), Barbarić, Kovačević, Matejčić, Stipaničev, Kolačić (od 46. Musa), Botić, Mikulinec, Pavić (od 81. Rožić)

Trener: Vlado Horvat

ZRINSKI TEHNOVENT: Fabijan, Bekiri, Radek, Celizić, Murić, Šicl, Krstanović, D. Jagodić, Binički, Hainešek (od 46. Šebek), Župančić (od 46. Mihalinec)

Trener: Damir Dragozet

Igrač utakmice: Miro Paviša (Jelačić)

Već u petoj minuti domaćini su u prednosti, strijelac je bio Paviša. Nakon malo manje od pola sata igre Kovačić je „poduplao“ vodstvo drugoplasiranog Jelačića i taj je rezultat bio do 70. minute kada je Šicl smanjio na 2:1. Ipak, gosti su samo osam minuta bili u igri za izjednačenje. Naime, u 78. Musa je lijepim golom iz slobodnog udarca osigurao pobjedu momčadi iz Vukovine.

M.M.

Nakon dvadeset i četvrtog kola vodi Sloga (B) sa 60 bodova (-1 utakmica), drugi je Jelačić sa 42, TOP je na šestom mjestu s 39 bodova (-1), Klokočevac na jedanaestom s 33 (-1), Zrinski Tehnovent na dvanaestom s 33 (-1), dok je Bregana na sedamnaestom mjestu s 15 bodova.

 
14.04.2008.

STOLNI TENIS - 11. kolo 3. hrvatske stolnoteniske lige

Samoborci iznenadili

12. travnja odigrano je 11. kolo 3. hrvatske stolnoteniske lige - Regija srednja Hrvatska. Ekipa STK Samobora je kao gost u Dugom Selu napravila iznenađenje i svladala istoimenu drugoplasiranu ekipu s 4:1.

Samobor je igrao u sastavu: Matija Koščica, Matko Ladović i Daniel Terihaj.

Do kraja prvenstva su ostala još dva kola, a STK Samobor se nalazi na 4. mjestu.

K.Z.

 
14.04.2008.

KARATE - 37. Zlatni pojas Čačka 2008. - Čačak, 12. travnja

Seniorke brončane, Mrzak srebrni

KARATE - 37. Zlatni pojas Čačka 2008. - Čačak, 12. travnja

Srbi su i ovog puta organizirali jedan vrlo jak i kvalitetan turnir na kome je sudjelovalo 10 zemalja Europe. Među inima, na istom je sudjelovala i naša seniorska ženska i muška reprezentacija, kojoj je ovaj turnir poslužio kao posljednja provjera pred europsko prvenstvu u Tallinu (1. - 4. svibanj).

U sastavu hrvatske selekcije nastupili su i članovi Karate kluba Samobor-Anindol i zadovoljavajuće odradili svoj posao. Natjecanje je ukazalo na sve greške koje je potrebno ukloniti do Tallina, a trenutna forma i nije tako loša.

Najbolji pojedinac ovog puta je bio Davor Mrzak, koji je u kategoriji do 75 kg briljirao te izgubio tek u finalu od domaćeg reprezentativca. Na putu do finala Mrzak je pobijedio 4 borbe, a do finala je "skinuo" bivšeg prvaka svijeta, reprezentativca BiH Mensura Cakića.

Dobre su bile i Maja Janković i Dijana Saleš, koje su u ekipnim mečevima pokazale da se na njih mora računati za Tallin. U jako nesklonom suđenju protiv domaće selekcije Srbije djevojke nisu mogle dalje od bronce, ali su nagovijestile da se u Tallinu od njih može očekivati medalja.

S.S.

FOTO: Davor Mrzak (desno)

 
14.04.2008.

KARATE - 28. Grand Prix Slovakia - Bratislava, 13. travnja

Sestre Lenard brončane

Dok je jedan dio hrvatskih reprezentativaca nastupao u Čačku, drugi, pomlađeni dio selekcije branio je čast hrvatskog karatea u Bratislavi na 28. Grand Prixu Slovakia.

U konkurenciji 11 europskih zemalja naše mlade snage pokazale su veliku perspektivu te definitivno potvrdile da ne treba brinuti za budućnost hrvatskog karatea.

U selekciji Hrvatske bili su i mladi reprezentativci Samobor-Anindola: Ana i Maja Lenard, Matej Tomazin i Nikola Šoić.

Ana Lenard je nakon poraza u 1. kolu od trenutno najbolje svjetske karatistice, prvakinje svijeta i Europe, Slovakinje Medvedove, kroz repasažne borbe došla do brončane medalje. Sestra Maja je imala sličan put - nakon poraza od Slovakinje kroz repasaž se probila do bronce.

Odličan je bio Matej Tomazin, koji je bio poražen od aktualnog seniorskog viceprvaka Europe pa je nakon toga pobijedio 2 meča, a zatim u repasažnom susretu za broncu za dlaku izgubio od reprezentativca Belgije.

Slično je prošao Nikola Šoić, kojeg je u polufinalu zaustavio reprezentativac Češke, a potom je izgubio meč za broncu od slovačkog reprezentativca.

S obzirom da su svi gore navedeni sportaši tek navršili 17 godina, a sudjelovali su na turniru seniorskih selekcija koje se pripremaju za naredno prvenstvo Europe u Estoniji, stručni tim Karate kluba Samobor-Anindol može itekako biti zadovoljan.

S.S.

 
14.04.2008.

KARATE - 9. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba - Zagreb, 12. travnja

Bregančanima 9, Samoborcima 6 medalja

KARATE - 9. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba - Zagreb, 12. travnja

U OŠ Petra Zrinskog u Zagrebu održan je 9. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba, na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske.

Najuspješnija u redovima Bregane bila je Stefani Filipić koja je osvojila zlato u kategoriji mlađih kadetkinja do 45 kg i srebro u kategoriji kadetkinja do 47 kg.

Odlične borbe je prikazala i Marina Tančak, koja je izgubila tek u finalu kategorije ml. kadetkinja do 45 kg od klupske kolegice Stefani. Kvalitetnim nastupom Marina i Stefani su dominirale u ovoj kategoriji i potvrdile da će biti ozbiljne kandidatkinje za medalju na državnom prvenstvu na jesen.

Srebrne medalje osvojili su i Marko Matijaščić u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg i Marina Bratanić u kategoriji učenica do 40 kg.

Treća mjesta osvojili su Mihael Matijaščić u kategoriji učenika do 34 kg, Antonija Žulj u kategoriji učenica preko 40 kg, Mateja Lučić u kategoriji mlađih kadetkinja do 40 kg i Tomislav Macan u kategoriji kadeta do 52 kg.

Gabrijela Tušinec je, usprkos dobrom nastupu, zbog čudnog sudačkog kriterija izgubila u polufinalu kategorije juniorki do 53 kg. Nakon toga je izgubila i borbu za treće mjesto.

Bez medalje su ovaj put ostali i Filip Mršić, Valentina Mihmić i Dominik Kovačić.

Ovi odlični rezultati su dobra najava prije nastupa na europskom kupu za mlade u Bratislavi sredinom lipnja na kojem će nastupiti najuspješniji članovi Karate kluba Bregana.

Na memorijalu su sudjelovali i karateke Samobor-Anindola, koji su osvojili ukupno 6 medalja.

Prva mjesta su pripala ekipi učenica u sastavu Rebeka Smolčić, Lucija Razum i Mirna Imprić te Rebeki Smolčić u pojedinačnoj konkurenciji učenica.

Brončane medalje su osvojili Barbara Doračić, Lucija Razum, Toni Vuković i Luka Ećimović.

S.S.

FOTO: Stefani Filipić i Marina Tančak iz KK Bregana

 
14.04.2008.

NOGOMET - 4. HNL središte B – 24. kolo

Sava – Stupnik 2:1 (1:0)

Franjković s klupe po tri boda

FARKAŠEVEC – Igralište Široki grm

Gledatelja 150

Sudac: Vulić (Novska)

Pomoćnici: Vlašić (D. Vlahinička) i Mustapić (V. Gorica)

Strijelci: 1:0 Patljak(32 – ag), 1:1 P. Fabek(73), 2:1 Franjković(88)

SAVA: Mohler, Milečki, Boras, Drenški, Dodig, Dujmović (od 63. Kočnar), Bajan (od 76. Franjković), Karamarko (od 85. Kukolja), Petravić, Golemović, Jolić

Trener: Zoran Smiljanec

STUPNIK: Pipić, Meglajac (od 80. Bogović), Patljak (od 61. Jovanovski), Marijan, T. Fabek, P. Fabek, Anić, Šporčić, Salković, Bakić (od 46. Milivojević), Roca

Trener: Zoran Vukelić

Igrač utakmice: Marko Milečki (Sava)

Loša igra i domaćina i gosta obilježila je ovu utakmicu na kraju koje ipak Strmčani imaju više razloga za veselje. Nakon prvih 45 minuta prednost je bila na domaćoj strani zahvaljujući nespretnom Patljaku koji je matirao svog golmana. Gosti su stigli do izjednačenja petnaestak minuta prije kraja, no onda je zamjena Franjković, nakon samo deset minuta igre ponovo doveo Savu u prednost koju više do kraja utakmice nije ispuštala.

M.M.

Metalac – Samobor 0:3 (0:0)

Ponizili lidera

SISAK – Stadion Metalca

Gledatelja 150

Sudac: Kurtović (Ivanja Reka)

Pomoćnici: Čunović (G. Zdenčina) i Bencetić (D. Zdenčina)

Strijelci: 0:1 Grgečić(55), 0:2 Puškarić(67), 0:3 Bencalić(89)

METALAC: Gavrić, Jurković (od 72. Hesely), Mlinović (od 30. Dedić), Osmanagić, Kunert, Marić, Milnović, Korešić, Malbašić, Kovačević (od 72. Balen)

Trener: Zoran Buinac

SAMOBOR: F. Štefković, Pavlović, Čakanić, Mišura, Jordan, Horvat, Brujić (od 70. Bencalić), Ašanin, Grgečić, Puškarić (od 90. Lisec), Kovačić

Trener: Albert Pobor

Igrač utakmice: Ivan Puškarić (Samobor)

Velika pobjeda Samoboraca protiv lidera Metalca u Sisku. Nakon prvih 45 minuta bez golova, nastavak je ponudio puno bolju igru gostiju te ono najvažnije - pogotke. Grgečić je u 55. načeo domaćina, Puškarić lijepim prodorom povećao prednost na 0:2, a priču je završio Bencalić neobranjivim poluvolejem. Sada se razlika između prve dvije momčadi smanjila na samo 6 bodova, a Metalcu je ovo drugi poraz za redom, što uz još 10 kola igre daje prigodu Samoboru i za napad na prvo mjesto. Uglavnom, predstoji nam zanimljiva završnica prvenstva...

M.M.

Nakon dvadeset i četvrtog kola vodi Metalac s 54 boda, drugi je Samobor sa 48, dok je Sava na jedanaestom mjestu s 31. bodom.

 
14.04.2008.

KOŠARKA - Juniori – 2. HRL – 9. kolo Kaptol – Samobor 64:54 (30:22)

Igra na mahove ne donosi pobjede

SAMOBOR: Agić, Gionechetti 5, Pintar, Koščak, Geiger 9, Levanić 13, Kleščić 1, Marković 4, Hrkalović 22. Trener: Josip Vlah

KAPTOL: Javorić 9, Filipčić I., Perić 4, Čar, Ivanković 11, Ricov, Hranj 17, Pavlović 13, Filipčić M. 4, Bečović 6, Marković, Berc. Trener: H. Božić

Juniori Samobora ušli su u utakmicu s par promašenih zicera, a kasnije nikako da im proradi šut s vanjskih pozicija pa ne čudi samo 5 datih koševa na kraju prve četvrtine. Druga četvrtina protekla je u izjednačenoj igri. Početkom drugog poluvremena u samo par minuta Samoborci dobrom obranom i učinkovitim napadom preokreću vodstvo od 4 koša u svoju korist. Međutim, kako su dobro odigrali treću, tako su loše odigrali zadnju četvrtinu u kojoj su tek u zadnjoj minuti postigli koš iz igre. Na kraju borbeniji i požrtvovaniji domaćini zasluženo osvajaju bodove. Kod Samoboraca najučinkovitiji je bio Hrkalović s 22 koša. Kod Kaptola najbolje je odigrao Hranj sa 17 koševa.

T.I.

 
14.04.2008.

RUKOMET - 2. HRL zapad, 18. kolo Samobor – Dubovac 27:22

Opuštanje na kraju

Rukometašice Samobora nisu imale većih problema s ekipom Dubovca i dok su igrale angažirano i motivirano stvorile su 10 pogodaka razlike. Tek je opuštanje pri kraju utakmice omogućilo gošćama da vodstvo Samoborki 25:15 smanje na za njih podnošljivih konačnih 27:22. U redovima Samobora najefikasnija je bila Matea Balaško, koja je nepogrešivo izvodila sedmerce (šest od šest) te dodala još jedan gol iz igre, Monika Šilobod je postigla 6 golova, Anamarija Fofonjka 5, a Ivona Štrkalj 4 gola.

Ovom pobjedom domaće igračice četiri kola prije kraja praktički su riješile bilo kakvih briga oko ostanka u drugoj ligi te u sljedećim kolima mogu učvrstiti položaj u sredini tablice. Već u srijedu 16. travnja u dvorani Bogumila Tonija od 19 i 30 igraju zaostalu utakmicu protiv ekipe Dugog Sela. Na toj utakmici od aktivnog igranja rukometa oprašta se Sandra Novak.

M.Š.

 
14.04.2008.

RUKOMET - 3. HRL središte, 22. kolo Rudar – Sloga Križ 29:15

Slijede utakmice odluke

Rudari su bez većih problema i na kraju rutinski odradili susret protiv ekipe Sloge iz Križa. Početak utakmice donio je nervozu i kod Rudara nije bilo one izražene tečnosti u igri pa je tehničkih pogrešaka bilo više nego u prethodnim utakmicama. Iako su domaćini poveli 5:1, gosti se vraćaju s tri uzastopna gola, potom mini seriju ponovno rade rukometaši iz Ruda, da bi poluvrijeme završilo u njihovu korist rezultatom 12:8. U drugom dijelu Rudari stalno povećavaju prednost, budući da je profunkcionirala borbenija i čvršća igra u obrani. Kod momčadi iz Ruda igrom i golovima prednjačili su Goran Višić i Zoran Fabeković koji su po 7 sedam puta pogodili protivničku mrežu.

Četiri kola prije kraja prvenstva Rudari vode s tri boda prednosti ispred ZG Dubrave i četiri ispred Metalca. ZG Dubrava i Metalac u sljedećem kolu igraju međusobno, a onda obje ekipe moraju doći Rudarima u goste. Te će utakmice odrediti i konačni izgled tablice.

M.Š.

 
14.04.2008.

RUKOMET - 1. HMKRL, 10. krug Rudar – Karlovac 21:16 Rudar – Gorica 20:19

Nove dvije pobjede

U desetom krugu natjecanja Prve hrvatske mlađe kadetske rukometne lige mladi su Rudari u Samoboru ostvarili dvije nove pobjede te sada imaju omjer 16 pobjeda, 1 neodlučen i 4 poraza.

U prvoj utakmici protiv ekipe Karlovca pruženom igrom zasluženo su upisali nova dva boda. U dobroj i izjednačenoj utakmici Rudari su završnicu odigrali s manje grešaka, a u susretu bolji od ostalih bili su Matej Štajnkler s 9 i Erik Fresl s 5 golova, uz dobre obrane vratara Mateja Ašanina. I druga utakmica bila je rezultatski neizvjesna, a ekipa iz Velike Gorice veći dio susreta imala je prednost od 2 do 3 gola, no i ovdje završnica pripada mladim Rudarima koji zasluženo upisuju nova dva boda. Kod Rudara ponovno su efikasni bili Matej Štajnkler s 9 i Erik Fresl sa 7 postignutih golova.

M.Š.

 

NOGOMET - 1. županijska liga zapad – 19. kolo

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 24. kolo

STOLNI TENIS - 11. kolo 3. hrvatske stolnoteniske lige

KARATE - 37. Zlatni pojas Čačka 2008. - Čačak, 12. travnja

KARATE - 28. Grand Prix Slovakia - Bratislava, 13. travnja

KARATE - 9. Memorijal poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba - Zagreb, 12. travnja

NOGOMET - 4. HNL središte B – 24. kolo

KOŠARKA - Juniori – 2. HRL – 9. kolo Kaptol – Samobor 64:54 (30:22)

RUKOMET - 2. HRL zapad, 18. kolo Samobor – Dubovac 27:22

RUKOMET - 3. HRL središte, 22. kolo Rudar – Sloga Križ 29:15

RUKOMET - 1. HMKRL, 10. krug Rudar – Karlovac 21:16 Rudar – Gorica 20:19

Arhiva 2008

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2006

2005

2004

2003

2002