06.01.2008.

ŠKOLSKI SPORT - Nogometni turnir školskih momčadi

Klinci znaju što je dobar nogomet

ŠKOLSKI SPORT - Nogometni turnir školskih momčadi

Tijekom ovogodišnjeg Zimskog odmorka u dvorani OŠ Bogumila Tonija okupilo se oko 450 učenika u 44 nogometne ekipe podijeljene u tri kategorije. Natjecanje je trajalo od 27. do 29. prosinca 2007. godine, te 2. siječnja kada su odigrane polufinalne i finalne utakmice.

U kategoriji 3. i 4. razreda prvo mjesto pripalo je ekipi Lukina družba iz OŠ Mihaela Šiloboda, Sveti Martin pod Okićem. Najbolji strijelac u toj kategoriji bio je Matija Šeper, OŠ Mihaela Šiloboda, s tri postignuta pogotka.

U kategoriji 5. i 6. razreda prvo mjesto osvojila je ekipa NK Samobor iz OŠ Bogumila Tonija, Samobor. Najbolji strijelac u toj kategoriji bio je Antonio Kotarski, OŠ Bogumila Tonija, s deset postignutih golova.

U kategoriji 7. i 8. razreda prvo mjesto osvojila je ekipa Topnici, OŠ Sveta Nedelja. Najbolji strijelac u toj kategoriji bio je Filip Brdarić, OŠ Bogumila Tonija, sa šest postignutih golova.

Turnir su u organizaciji Školskog športskog saveza pripremili profesori tjelesne i zdravstvene kulture Zoran Rajčević i Ivana Rodić. Tijekom turnira natjecatelji su pokazali visok natjecateljski i sportski duh i nije bilo incidentih situacija. Ponovno se pokazalo kako je potrebno djeci za vrijeme zimskih praznika otvoriti vrata sportskih dvorana i omogućiti im aktivno provođenje određenog vremena uz sportske aktivnosti.

Z.F.

FOTO: Prvoplasirane ekipe

3. i 4.razredi: Lukina družba - Antonijo Terihaj, Filip Mihočinec, Bruno Žitković, Martin Golubić, Luka Kozlina, Matija Šeper, Domagoj Fabek i Ivan Ložnjak.

5. i 6. razredi: NK Samobor - Petar Dimitrovski, Matej Vraneković, Antonio Kotarski, Josip Beljak, Miroslav Drušković, Drago Plečko, Robert Kuhar, Domagoj Nasan, Luka Lindić i Jurica Kižlin.

7. i 8. razredi: Topnici - Tin Vlašić, Ivica Ačkar, Filip Dorotić, Baltazar Jakopač, Martin Miljan, Matija Đurđević, Gregor Banušić, Anđelo Nikolić, Karlo Golubić i Marko Kostanjski.

 
06.01.2008.

KARATE - Vikend pripreme kadetske reprezentacije

I tri Samoborca u reprezentaciji

KARATE - Vikend pripreme kadetske reprezentacije

Izbornik kadetske karate reprezentacije dr. Nenad Muršić okupio je zadnjeg vikenda 2007. godine uži spisak kadetske reprezentacije na vikend pripreme.

Među inima, u Čakovcu su bili i trojica odabranih samoborskih boraca - Matej Tomazin, Nikola Šoić i Haris Kovačević.

Obzirom da je preostalo još svega mjesec dana do europskog prvenstva u Trstu, cilj priprema je bio da se spriječi eventualno opuštanje tijekom božićno - novogodišnjih blagdana te da se daju smjernice rada koje moraju realizirati klubovi iz kojih dolaze reprezentativci.

Pripreme su u svakom slučaju uspjele, a sad je na redu rad po klubovima, nekoliko provjernih turnira te završne pripreme krajem mjeseca siječnja. Nakon odrađenog programa putuje se u Trst u lov na medalje. Vjerujemo da će u tome sudjelovati i naši Samoborci.

I.H.

FOTO: Kadetska reprezentacija s trenerom i izbornikom

 

ŠKOLSKI SPORT - Nogometni turnir školskih momčadi

KARATE - Vikend pripreme kadetske reprezentacije

Arhiva 2008

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2007

2006

2005

2004

2003

2002