01.10.2007.

KYOKUSHINKAI KARATE - Igor Kupres – predsjednik KKK Bregana

Sportska karate škola

KYOKUSHINKAI KARATE - Igor Kupres – predsjednik KKK Bregana

Kykoushin karate klub Bregana postoji od 2001. godine i već godinama djeluje u Osnovnoj školi Milana Langa. Klub koji je počeo kao sekcija samoborskog kluba s 15-ak djece u jednoj skupini, danas je došao do 60-ak mladih boraca u četiri dobne grupe s kojima rade tri trenera. Jedan od njih, a ujedno i predsjednik kluba, je Igor Kupres koji nas je upoznao s Kyokushin karate klubom Bregana.

- Kako je i kada osnovan klub u Bregani?

- Radio sam kao voditelj mlađih dobnih kategorija u samoborskom klubu pa sam primijetio da naši najmlađi članovi iz Bregane, Luga, Jazbine i okolice imaju velikih problema kako doći na trening. Zato sam se, zajedno s kolegama iz Domaslovca i Svete Nedelje, pokušao približiti toj djeci i pokazalo se da je to bio jako dobar potez.

- Bazirani ste, znači, na radu s djecom?

- Tako je. Trenutno radimo sa 60-oro djece, a uz mene su tu još trenerica Renata Jandrečić i Božidar Šeperić kao asistent-trener u klubu. Nas troje smo raspoređeni da svatko ima svoju grupu, a to su trenutno prstići, mlađi limači, stariji limači te kadeti i juniori koji treniraju zajedno.

- Kako su koncipirani treninzi?

- Dosta pazimo na to da treninzi budu postavljeni kao sportska škola. To znači da se treninzi djece, pogotovo u predškolskoj dobi, ne razlikuju previše od treninga nekog drugog sporta. Radimo i atletiku i gimnastiku, elementarne oblike kretanja, sve vježbe koje su prilagođene dobi djece, a uz to se još rade i tehnike borilačkih sportova. Sportska škola znači, dakle, da se djeca ne bave samo karateom, nego da budu osposobljena poslije za razne sportove.

- Što je sa seniorima?

- Nismo još formirali seniorsku sekciju, a ne bi ni mogli u natjecateljskom smislu. Ali, pokazuje se realna potreba za jednom rekreativnom seniorskom grupom, jer nam se javlja i dosta roditelja koji bi se htjeli uključiti u klub. Naravno, cilj je kluba u budućnosti da zaokružimo sve dobne skupine, uključujući i seniore, da formiramo rekreacijsku grupu, a možda čak i jednu za starije osobe.

- Kakva je financijska strana cijele priče?

- Nismo u sustavu financiranja Samoborskog športskog saveza, jer nas je zakvačila uredba kojom svaki novoosnovani klub mora stažirati 4 godine prije prvih sredstava. Rad kluba se zato finanacira isključivo od članarine i roditeljske pomoći. Srećom, možemo biti daleko najjeftiniji po članarini, jer nam je škola omogućila termine koje ne plaćamo nego joj uzvraćamo na način da zajedno s roditeljima pomažemo uređenju škole. Nadamo se da bi od iduće godine, kada prolaze te 4 godine stažiranja, mogli dobiti i prva sredstva. To bi puno doprinjelo našem još kvalitetnijem radu i cilju da imamo sve moguće sekcije pa da i djed i otac i unuk mogu trenirati kod nas ako to žele.

Kruno Solenički

Termini treninga

Kyokushin karate klub Bregana ima treninge 4 puta tjedno u dvorani Osnovne škole Milana Langa

Prstići - ponedjeljkom i petkom od 18 sati

Mlađi limači - ponedjeljkom od 18 i petkom od 19 sati

Stariji limači - ponedjeljkom od 19, petkom od 20, subotom od 9 sati

Kadeti i juniori - ponedjeljkom od 20, četvrtkom od 19,30 i subotom od 9,30 sati

 
01.10.2007.

STOLNI TENIS - 5. otvoreno međunarodno prvenstvo Grada Samobora u stolnom tenisu

Pingač u novoj dvorani

Stolnoteniski klub Samobor 2003. organizator je petog okupljanja stolnotenisača na otvorenom prvenstvu grada. U subotu 6. listopada u novoj sportskoj dvorani okupit će se sve kategorije stolnotenisača u borbi za titulu najboljeg. Natjecanje počinje u 8 sati i 15 minuta za kategorije učenika od 1. do 4. i od 5. do 8. razreda osnovne škole te za srednjoškolce, svečano otvorenje predviđeno je u 9 sati i 15 minuta, da bi od 9 i 30 krenulo natjecanje seniora, veterana od 40 do 55 godina i veterana starijih od 55 godina.

Do sada smo zaključili listu prijava za osnovnoškolce i srednjoškolce, a prijavilo se stotinjak učenika i za njih će se dan uoči turnira obaviti ždrijeb koji će se moći pogledati i na našoj stranici www.stks2003.hr, kaže predsjednik kluba Krunoslav Znika i dodaje da se prijave za seniore i veterane primaju sve do pred početak subotnjeg natjecanja, do zaključno 9 sati. Tada će se i za njih obaviti glavni ždrijeb turnira. Negdje oko podneva planiran je i početak igre parova.

Krunoslav Znika pojasnio je i da su posljednjih godina otvorili vrata turnira za sve natjecatelje, što znači da se na njega u seniorskom i veteranskom dijelu mogu prijaviti i ljudi koji nisu bili registrirani igrači u klubovima, već se stolnim tenisom bave više za svoju dušu.

Predsjednik stolnoteniskog kluba Samobor 2003 najavljuje i poboljšanje uvjeta rada, jer su treninge preseliti u novu dvoranu, i to ponedjeljkom od 21 do 22 i 30, srijedom od 19 i 30 do 21 te četvrtkom od 18 do 19 i 30 sati.

Inače, najavljuje se i fuzija dva samoborska stolnoteniskog kluba kako bi se stvorio jak stolnoteniski centar, ali o tome više kad za to dođe vrijeme.

M.Š.

 
01.10.2007.

NOGOMET - 1. županijska liga zapad – 6. kolo

Rakitje - Sava (D) 1:1 (1:1)

Bratska podjela

RAKITJE – Igralište Rakitja

Gledatelja 150

Sudac: Vujčec (Klinča Sela)

Pomoćnici: Bencetić i Čunović (oba iz Zdenčine)

Strijelci: 1:0 Balaško(18), 1:1 Muić(39)

RAKITJE: Mihina, Nuić (od 79. Čejvan), Balaško (od 46. Boras), Čakanić (od 46. Jozić), Vrčković, Hlevnjak, Bruić, Petković, Brekalo (od 70. Novačić), K. Barun, Horvat (od 46. Kramarić)

Trener: Borislav Perica

SAVA DRENJE: Tonković, Lešković, M. Haramina, Maglečić (od 81. Krčelić), Gačarić, Ivančić, Gorupec (od 53. Bilić), Jakovina, Lulić, Muić, Ž. Haramina

Trener: Damir Šintić

Igrač utakmice: Zdenko Tonković (Sava)

Do sad 100%-tna momčad Save prve bodove je prosula u Rakitju, gdje su raspoloženi domaćini uspjeli povesti u 18. minuti kada je Balaško precizan za 1:0. Ipak, kvalitetniji gosti već do poluvremena uspijevaju poništiti prednost Rakitja. U drugom dijelu domaćini su bolji te u zadnjih pet minuta imaju čak dvije čiste prigode za pobjedu, ali je gostujući vratar Tonković oba dva puta uspio ukrotiti pokušaje napadača Rakitja.

M.M.

Pušča – Novaki 4:1 (1:1)

Jelić torpediran

PUŠČA – Igralište SRC Pušča

Gledatelja 100

Sudac: Škrlec (Bistra)

Pomoćnici: Kurtović (Ivanja Reka) i Gvozdanović (Jaska)

Strijelci: 0:1 Pokrajčić(29), 1:1 M. Bernardić(37), 2:1 T. Bernardić(75), 3:1 T. Bernardić(88), 4:1 Bačan(90)

PUŠČA: Štritof, T. Peharec, Perica, Ban, I. Peh, Studak (od 46. Bačan), Mrkonjić, Zornjak, Nemičić (od 44. Novak), M. Bernardić, T. Bernardić

Trener: Dragutin Trajković

NOVAKI: Jelić, Krišto, P.Vrkić (od 46. Čović), M. Marković, Podnar, Đumlija, Genus, Koledar, Pokrajčić (od 77. M. Vrkić), I. Marković, Orešković

Trener: Željko Košković

Igrač utakmice: Tomislav Bernardić (Pušča)

Gosti iz Novaki prvi tresu mrežu nakon pola sata igre, strijelac je Pokrajčić. Bernardić u 37. minuti vraća rezultat na početak, a u drugom dijelu se igra domaćina raspada te domaćini iz Pušče u zadnjih petnaestak čak tri puta torpediraju nemoćnog Jelića.

M.M.

Nakon šestog kola vodi Dinamo (O) s 18 bodova, druga je Sava (D) s 18, dok su Rakitje i Novaki sedmi i osmi sa po 7 bodova.

 
01.10.2007.

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 9. kolo

Zrinski Tehnovent – Jamnica 3:1 (2:0)

Napili se vode s izvora

FARKAŠEVAC – SC Zrinski

Gledatelja 100

Sudac: Župan (V. Gorica)

Pomoćnici: Kolarec (Kravarsko) i Cerovski (Hrašće)

Strijelci: 1:0 Hainešek(25 – 11m), 2:0 Celizić(33), 3:0 Sirovica(66), 3:1 Vujčec(85)

ZRINSKI: Kožarec, Radek, Jazvić (od 57. Sirovica), Murić, Vrančić, Šicl, Krstanović, Celizić, Horvat, Hainešek, Bekiri (od 85. Radovanić)

Trener: Damir Dragozet

JAMNICA: Josipović, Šimanović (od 70. Božić), Tuka (od 46. Miković), Koluder, Krpan, Kvesić, Kelava, Vujčec, Kurtagić (od 70. Bucić), Prigorac, Vračević

Trener: Jasmin Ganić

Igrač utakmice: Mario Hainešek (Zrinski)

Horvat je nakon 25 minuta igre izborio jedanaesterac koji Hainešek realizira za 1:0. Deset minuta kasnije već je 2:0, lagan posao je nakon odbijanca imao Celizić. U drugom dijelu Sirovica, nakon što je ušao u igru s klupe, povisuje na nedostižnih tri gola razlike, dok par minuta prije kraja susreta gosti postižu počasni pogodak, strijelac je Vujčec.

M.M.

Bregana – Klokočevac 1:2 (1:1)

Bregana tone

BREGANA – Igralište Bregane

Gledatelja 100

Sudac: Pašalić (Zagreb)

Pomoćnici: Marčetić (Zagreb) i Malkoč (Lukavec)

Strijelci: 0:1 Janžić(12), 1:1 Šaldić(39), 1:2 Matijaščić(62)

BREGANA: Herceg, Grdanjski, Grubač, Dekalić, Ivančić, Mršić, Sokolović, Otmačić, Šaldić, Beriša, Kulašević

Trener: Nikola Tomić

KLOKOČEVAC: Poljak, Dolić (od 46. Bošnjak), Dam. Celizić, Sokolović, Janžić, Janjić, Dan. Celizić, Vitko, Matijaščić, Kos, Salopek

Trener: Franjo Šeperić

Igrač utakmice: Drago Janžić (Klokočevac)

U susjedskom susretu Bregane i Klokočevca gosti su odnjeli sva tri boda te tako sebe primaknuli sredini tablice, dok su domaćini ostali pri dnu. Klokočevac vodi od 21. minute kada fenomenalan pogodak postiže Janžić. Iz slobodnog udarca s nekih 25 metara – neobranjivo za Hercega. Do poluvremena domaćini ipak igraju povezanije i to im isplaćuje u 39. kad Šaldić vraća rezultat na početak. No u drugom dijelu gosti vraćaju igru u svoje noge te Matijaščić već u 62. minuti ponovo vraća prednost Klokočevca i tu prednost oni uspjevaju sačuvati do isteka 90. minute.

M.M.

Vatrogasac (K) – TOP 2:3 (1:2)

Neumoljivi Vukas

KOBILIĆ – Igralište Vatrogasca

Gledatelja 150

Sudac: Koprić (Potočec)

Pomoćnici: Pankretić (Velika) i Zelenković (Ivanić Grad)

Strijelci: 0:1 Čulinović(16 – ag), 0:2 Vukas(27), 1:2 Markelić(36), 1:3 Vukas(60), 2:3 Markelić(74 – 11m)

VATROGASAC: Klarić, Boban, Penić, Čulinović, Kvakan (od 73. Operković), Čavar, Medved, Orešković, Komadina, Markelić, Krajač (od 46. Dukarić)

Trener: Rajko Paviša

TOP: Husak, Matus, Šabarić, Maceković, Jakopec (od 49. Puntarec), Stunja (od 83. Čamić), Vukas, Kovač (od 84. Gurabić), Biškupić, Vlašić, Dujmović (od 65. Matulin)

Trener: Josip Galić

Igrač utakmice: Ivica Vukas(TOP)

Domaći u samom početku utakmice imaju dvije izgledne prilike koje ne koriste i to im se vraća u 16. minuti kada Čulinović skreće jedno nabacivanje u vlastitu mrežu. Gosti povećavaju prednost na 0:2 preko Vukasa, no do poluvremena ta prednost iznosi samo jedan gol razlike, strijelac za Vatrogasac je Markelić. Vukas je u 60. minuti drugi put strijelac za TOP, a domaćini su do kraja utakmice uspjeli samo smanjiti preko Markelića, jedinog za kojeg gosti nisu imali lijeka.

M.M.

Nakon devetog kola vodi Sloga (B) s 20 bodova, TOP je drugi sa 17, Zrinski šesti s 15 bodova, Klokočevac deseti s 12, dok je Bregana na sedamnaestom mjestu s 5 bodova.

 
01.10.2007.

RUKOMET - 2. HRL – zapad, 1. kolo Senia – Samobor Mercator 24:21 (12:13)

Senjski deja vu

Rukometašicama Samobora gostovanje u Senju ponovno neće ostati u lijepom sjećanju, ne zbog poraza, već zbog načina na koji su morale izgubiti. Kao i prošle godine, sudački utjecaj bio je prevelik da bi se išta moglo učiniti. Iako su lošije ušle u utakmicu (gubile 8:3), u nastavku su se posložile i na poluvrijeme Samoborke odlaze s prednošću 13:12. I drugo poluvrijeme stalno imaju gol ili dva prednosti sve do samog finiša utakmice, kada pri rezultatu 21:20 za Samobor riječke sutkinje Pahor i Trbović bez pravih razloga po treći put isključuju Fofonjku, a do kraja utakmice Samoborke su najčešće s tek četiri igračice u polju, tako da domaće igračice rade seriju 4:0 (od toga 2 gola postižu tek u zadnjoj minuti susreta) i dolaze do dva boda. Najefikasnije u redovima Samobora bile su Plazina sa 7 i Fofonjka sa 6 golova.

U drugom kolu u Samoboru 6. listopada gostuje ekipa Rudara iz Labina, a utakmica se igra u dvorani Bogumila Tonija od 17 sati i 30 minuta.

M.Š.

 
01.10.2007.

KARATE - 9. Delta kup, Rijeka, 29. rujna

Tri zlata, srebro i bronca iz Rijeke

U organizaciji Karate kluba Delta u riječkoj sportskoj dvorani 3. maj održan je tradicionalni 9. po redu Delta kup, koji je ove godine okupio 222 mlada sportaša iz 28 klubova Hrvatske i Slovenije.

Samobor-Anindol je predstavljalo sedam mladih nada koje su se vratile u Samobor s 5 medalja - 3 zlatne, 1 srebrnom i 1 brončanom.

Najbolji u svojim uzrasnim i težinskim kategorijama bili su Sara Sirovica, Leon Kovačić i Zrin Pezer, dok se srebrom okitio Filip Kolarec. Brončano odličje je osvojila Katarina Biber.

S.S.

 
01.10.2007.

KARATE - Četvero mladih Samoboraca putuje na Svjetsko prvenstvo u karateu

Za čast Hrvatske i Samobora

KARATE - Četvero mladih Samoboraca putuje na Svjetsko prvenstvo u karateu

Na sjednici Upravnog odbora Hrvatskog karate saveza, održanoj u Samoboru 28. rujna, prihvaćeni su prijedlozi izbornika koji su sastavili popis sportaša koji će zastupati Republiku Hrvatsku na svjetskom kadetskom prvenstvu u Istanbulu od 18. do 21. listopada.

Boje Hrvatske zastupat će i četvero natjecatelja Karate kluba Samobor-Anindol.

U konkurenciji najboljih svjetskih kadeta u katama hrvatsku trobojnicu branit će Tomislav Stolar.

Ana Lenard nastupit će u konkureciji kadetkinja u borbama do 57 kg, dok će njena sestra blizanka predstavljati Hrvatsku u kategoriji najboljih svjetskih kadetkinja – kategorija preko 57 kg.

Matej Tomazin će nastupiti u težinskoj kategoriji preko 75 kg.

Od 2. do 7. listopada navedeni mladi sportaši odradit će s ostalim kolegama iz reprezentacije završne pripreme u Lječilištu Topusko, gdje će "izglancati" formu prije odlaska u Istanbul.

S.S.

FOTO: Ana Lenard

 
01.10.2007.

NOGOMET - 4. HNL središte B – 9. kolo

Samobor – Mladost 1:0 (1:0)

I bez dvojice tri boda

SAMOBOR – Gradski stadion

Gledatelja 100

Sudac: Šulentić (V. Gorica)

Pomoćnici: Batempo i Bogović (Sisak)

Strijelci: 1:0 I. Raić(20)

SAMOBOR: Fabijan, Mišura, Čakanić, Pavlović, Jordan, I. Raić (od 86. Kasalo), Bencalić (od 74. Štefković), S. Raić, Oroz, Deak (od 67. Mamić), Kovačić

Trener: Slađan Ašanin

MLADOST: Kovačević, Vrhovac, Grbeša (od 77. Sklezur), Ivanić, Pavun, Komić, Bobinac (od 70. Gajdek), Perković, Čehok, Miško, Topalović

Trener: -

Igrač utakmice: Tihomir Čakanić (Samobor)

U utakmici koja se neće dugo pamtiti po igri Samoborci su uspješno prošli još jednu prepreku te ostaju pri samom vrhu ljestice. U prvih 45 minuta terenska premoć domaćina uz pokoju šansu koju je nakon jedne odbijene lopte Deaka prihvatio Raić i pospremio za vodstvo kraj nemoćnog Kovačevića. U drugom dijelu, ponajviše zbog neiskustva, domaćini ostaju s 2 igrača manje na terenu, ali gosti to nisu uspjeli iskoristiti i doći barem do boda.

M.M.

Frankopan – Sava 1:2 (0:0)

Frankopani opet stradali

SISAK – Igralište Frankopana

Gledatelja 150

Sudac: Vulić (Novska)

Pomoćnici: Bencetić (D. Zdenčina) i Culović (G. Zdenčina)

Strijelci: 1:0 Turkman(52), 1:1 Čakanić(70), 1:2 Karamarko(90)

FRANKOPAN: Tepša, Odribožić (od 62. Valentić), Kuzmić, Lalić, Matagić, Dorosulić, Golić, Somić, Turkman, Kirela, Smoličić (od 81. Tanković)

Trener: Josip Milunić

SAVA: Mohler, Gavran, Žižić (od 73. Šurbek), Čakanić, Franjković, Bajan, Karamarko, Dujmović (od 67. Kožnar), Golemović, Pečarić, Dodig (od 41. Murić)

Trener: Zoran Smiljanec

Igrač utakmice: Vedran Čakanić (Sava)

Prvo poluvrijeme u potpunosti pripada domaćinu iz Siska koji stvara prigode za pogodak, ali gostujuća obrana na čelu s Mohlerom sve uspješno brani. U drugom dijelu počinju padati i pogotci. Prvo Turkman dovodi Frankopan u prednost, a nakon toga, u 70. minuti iz jedne gužve u domaćem šesnaestercu Čakanić pogađa za izjednačenje. Nakon toga gosti stvaraju prilike za pobjedu koja im se ukazala u zadnjim sekundama utakmice kada je Karamarko precizan za prvu gostujuću pobjedu Save ove sezone.

M.M.

Nakon devetog kola vodi Metalac s 20 bodova, drugi je Mraclin s 18, treći Samobor s 17 i utakmicom manje, dok je Sava na osmom mjestu s 14 bodova.

 
01.10.2007.

KOŠARKA - SENIORI – PRIJATELJSKI TURNIR KK Mladost – KK Samobor 65:71 (36:39) KK Samobor – KK Šanac 70:68 (33:45)

Preokrenuli minus 11 u trijumf

Košarkaši Samobora osvojili su turnir koji je 29. i 30. rujna igran u dvorani Sutinska vrela. U konkurenciji momčadi iz višeg ranga natjecanja, KK Mladosti, KK Šanca i KK Bosco, samoborski se klub pokazao u ovom trenutku najspremnijim te je zasluženo slavio u obje odigrane utakmice.

U polufinalu protiv Mladosti na samom početku zadnje četvrtine Samoborci se odvajaju na deset razlike. Ipak, Mladostaši zapinju iz sve snage i uspijevaju dvije minute prije kraja sustići Samoborce, da bi u samoj završnici nešto svježiji i iskusniji košarkaši Samobora s nekoliko dobrih proigravanja i poentiranja zasluženo pobjedili 71:65. Kod Samoboraca istakli su se igrom Ćorić s 21, Močan sa 14 i Fatorini s 12 koševa, dok su kod Mladosti vrlo dobri bili Poljak sa 16 i Lovrić s 15 koševa.

U finalu je Samobor igrao protiv momčadi Šanca. Na poluvremenu nije slutilo na dobro, jer su Karlovčani vodili 12 razlike, a u zadnju četvrtinu Samobor ulazi s minus 11. No, uz čvrstu obranu u zadnjoj četvrtini konačno je proradio i šut Fattorinija za dvije trice i Ćorića s nekoliko efektnih prodora. Tako u zadnjoj minuti Samoborci konačno sustižu prednost Karlovčana i preko slobodnih bacanja Ćorića ostvaruju prednost od dva koša. U zadnjem napadu Karlovčani uspijevaju čak četiri puta šutirati na koš Samoboraca, doduše iz vrlo teških situacija nakon dobre obrane Samobora, a nakon četvrtog promašaja, u zadnjoj sekundi, loptu hvata centar Hrvoj za veliko slavlje svoje momčadi. U pobjedi Samoboraca istakli su se učinkovitošću bekovi Ćorić s 25 i Moćan sa 17 koševa, te centri Hrvoj s 12 i Krešić s 10 koševa, ali i odličnom igrom u obrani.

T.I.

 
01.10.2007.

KOŠARKA - KADETI – II. HRL – 1. kolo Samobor - Bosco 69:90 (35:37)

Pali u zadnjoj četvrtini

Prve tri četvrtine protekle su u izjednačenoj igri obje ekipe bez neke veće prednosti. U zadnjoj četvrtini Samoborci gube snagu. Gosti odlaze na veću razliku, a u samoj završnici protiv rezervi Samoboraca i uvećavaju prednost za zasluženu pobjedu.

Kod Samoboraca odlično je odigrao Anzulović s 25 poena, od čega 4 trice. Uz njega vrlo dobar je bio i Mekinec s 19 poena.

Kod gostiju istakao se play Galović s 20 poena.

S.S.

 
01.10.2007.

RUKOMET - 3. HRL – središte, 2. kolo RK Rudar – RK Dubovac 28:23

Tvrda igra za 2 boda

U drugom kolu rukometaši Rudara na svom su parketu svladali ekipu Dubovca 28:23 u pravoj prvenstvenoj tvrdoj i borbenoj utakmici. Od samog početka Rudari su stvarali prednost koju i održavaju od sredine prvog dijela, da bi na poluvrijeme otišli s prednošću od 5 golova (14:9). U drugom dijelu Dubovac se, zahvaljujući i brojnim isključenjima igrača Rudara, primakao na dva gola manjka (20:18), ali više od toga nije mogao. Rudari su na kraju imali devet puta igrača manje, a Dubovac tri puta. U 46. minuti crveni karton dobio je igrač Rudara Stjepan Crnolatac zbog potezanja protivnika s leđa. Nepogrešiv s linije sedam metara bio je Goran Višić, koji je bio i najefikasniji igrač utakmice postigavši za Rudar 10 golova (od toga 6 iz sedmeraca). Kod domaćina po 5 golova dali su Petar Fresl i Josip Štajnkler, a 4 Goran Prosoli. Na vratima se istaknuo pak Krunoslav Gaća. Kod Dubovca Dorijan Trajanovski dao je 7, a Igor Mirković 4 gola.

Uz Zagreb 3 i Zaprešić, Rudari jedini imaju dvije pobjede nakon dva kola. U sljedećem kolu Rudare čeka gostovanje u Bedekovčini.

M.Š.

 
01.10.2007.

STOLNI TENIS - 3. hrvatska stolnoteniska liga, regija srednja Hrvatska

Samoborci poentirali protiv Svetonedeljčana

STOLNI TENIS - 3. hrvatska stolnoteniska liga, regija srednja Hrvatska

U petak, 28. rujna, počelo je natjecanje 3. hrvatske stolnoteniske lige, regija srednja Hrvatska.

Ekipa STK Samobor 2003. u sastavu Matija Koščica, Matko Ladović i Dražen Librić prošle je sezone zauzela treće mjesto i nije ušla u kvalifikacije za II. hrvatsku stolnotenisku ligu (prva dva mjesta išla su u kvalifikacije), pa će to pokušati ostvariti ove sezone.

U prvom kolu na gostovanju kod STK Sveta Nedelja II, koja je igrala u pomlađenom sastavu S. Brglez, M. Jagušt i T. Turka, momčad STK Samobora 2003. slavila je glatko sa 4:0.

Dođite na 5. OPS 2007.!

U klubu najavljuju 5. otvoreno međunarodno prvenstvo Grada Samobora u stolnom tenisu OPS 2007. za subotu, 6. listopada, u novoj sportskoj dvorani u Hebrangovoj.

Klub na treninge poziva sve mlađe uzraste željne igranja i učenja stolnoteniskog sporta, također u novoj sportskoj dvorani u Hebrangovoj, i to:

srijedom od 19,30 – 21,00 sati i

četvrtkom od 18,00 – 19,00 sati.

Više na www.stks2003.hr

S.S.

FOTO: Marijan Lehpamer, Dražen Librić, Matko Ladović, Matija Koščica i Krunoslav Znika

 

KYOKUSHINKAI KARATE - Igor Kupres – predsjednik KKK Bregana

STOLNI TENIS - 5. otvoreno međunarodno prvenstvo Grada Samobora u stolnom tenisu

NOGOMET - 1. županijska liga zapad – 6. kolo

NOGOMET - Jedinstvena županijska liga – 9. kolo

RUKOMET - 2. HRL – zapad, 1. kolo Senia – Samobor Mercator 24:21 (12:13)

KARATE - 9. Delta kup, Rijeka, 29. rujna

KARATE - Četvero mladih Samoboraca putuje na Svjetsko prvenstvo u karateu

NOGOMET - 4. HNL središte B – 9. kolo

KOŠARKA - SENIORI – PRIJATELJSKI TURNIR KK Mladost – KK Samobor 65:71 (36:39) KK Samobor – KK Šanac 70:68 (33:45)

KOŠARKA - KADETI – II. HRL – 1. kolo Samobor - Bosco 69:90 (35:37)

RUKOMET - 3. HRL – središte, 2. kolo RK Rudar – RK Dubovac 28:23

STOLNI TENIS - 3. hrvatska stolnoteniska liga, regija srednja Hrvatska

Arhiva 2007

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2006

2005

2004

2003

2002