12.08.2005.

TENIS Međunarodni ITF turnir u Domžalama

Antonio Šančić opet uspješan.

Na međunarodnom ITF turniru u Domžalama u Sloveniji Antinio Šančić ušao je u polufinale, gje je osvojio treće mjesto izgubivši od Callin Paara iz njemačke nakon 3 sata igre u kojoj je Antonio unatoč zemljanoj podlozi,

uspio zabiti 7 aseva te 12 winer servisa . Na cijelom turniru Antonio je realizirao 27 as udaraca i 43 winera, što govori da je Antonio jedan od najboljih servera na svijetu te da će na brzim podlogama rezultai biti sigurno još i bolji.

Rezultati : 1kolo. Šancic -Litzlfellner(AUT) 6 1, 6 3

2.Kolo Šancic-Ghedin (ITA) 6 3, 6 7(5), 6 3

1/4 finale: Sancic-Reissig 6 3 , 6 2

Polufinale: Sancic-Paar 7 6(5) , 4 6 ,4 6

Ostali Hrvatski predstavnici Poljančić Boran,Simić Tibor,Mesaroš Kristijan, Silvio Dadić izgubili su u prvom kolu ,a kod Juniorki Petra Šunić došla je do 1/4 finala gdje je izgubila 0:6, 3:6 od druge nositeljice Slovakinje Podhlapove

 
12.08.2005.

Upisi u školu nogometa

Škola nogometa za dječake

Nogometni klub Samobor poziva dječake od 6 do 18 godina na upis u školu nogometa. Upisi se obavljaju u tajništvu NK Samobor u Hebrangovoj 45 i to između 9 i 13 sati. Za upis je potrebno donijeti presliku domovnice i 3 fotografije za dječake do 8 godina odnosno fotografiju manje za one između 9 i 18. Za sve ostale obavijesti broj telefona je 3361-144 ili se možete obratiti voditelju nogometne škole Ivanu Lušiću na 091-549-6276.

k.s.

 
12.08.2005.

Memorijalni turnir za pale branitelje

Hakl umjesto spomenika

Memorijalni turnir za pale branitelje

I ove godine u spomen na svoje za domovinu poginule sumještane Željka Milića, Srećka Hržića i Nenada Sučića, pripadnike Gromova, Tigrova i 151. samoborske brigade, Mjesni odbor Velike Rakovice organizirao je memorijalni malonogometni turnir. Utakmice su odigrane u subotu i nedjelju – 30. i 31. srpnja na travnatom malonogometnom terenu Sportskog memorijalnog centra Srećko Hržić u Velikoj Rakovici. U finalnoj utakmici završenoj na penale, Mišo-gradna je pobijedila ekipu MiS Oslaković i tako odnijela prestižni pehar. Treći su bili hakleri C.B. Tony, a četvrto je mjesto zasviralo Radio Samoboru.

Organizatori su sav prihod sa ovog turnira namjenili, po običaju, obiteljima poginulih vojnikA.

U nedjelju, drugog dana igranja turnira, položen je i vijenac za trojicu poginulih branitelja u Parku domovinske zahvalnosti. Položile su ga sve tri obitelji poginulih, predstavnici Reifeissen banke koji su glavni sponzor turnira i Stjepan Šančić, jedan od inicijatora i organizatora turnira koji nam je i rekao par riječi o turniru.

- Poginuli su, manje-više svi, bili sportaši, dečki iz našega kraja, i njima u čast, na mjestu gdje je bilo šipražje, napravili smo malonogometno travnato, njegovano igralište sa svom opremom te organizirali turnir. Sve smo to napravili iz donacija i sponzorstava i u suradnji sa Gradom. Sve smo to delali malo po malo, kak smo mogli.

Ove godine učestvovalo je dvadeset ekipa iz cijele zagrebačke regije. To je već postao, svi to već priznaju, jedan od najjačih turnira u ovoj regiji i već nam je teško organizirati turnir na amaterskoj razini, jer smo na rubu profesionalizma. Nije pobijediti na bilo kojem turniru isto kao pobijediti kod nas. S obzirom da okupljamo najbolje malonogometne ekipe, već je to među sportašima pitanje prestiža i definitivno naš turnir ima svoju težinu i značaj.

N.K.

 
12.08.2005.

Malonogometni turnir u Bregani

Propala škvadra na prijestolju

Osvajač malonogometnog turnira u Bregani momčad je “Propale Škvadre”. Oni su u finalu, 24, srpnja, pobjedili “Favis” sa 5:1. Željko Štulec i Miroslav Fabijan bili su dvostruki strijelci za pobjedničku momčad a jednog je dao Tomislav Jakopec. Počasni gol za “Favis” djelo je Miljenka Kasala. U susretu za treće mjesto Izletište Milečki je sa 1:0 golom Kostelca pobjedilo “B3 Domaslovec”. Najučnikovitiji napadač turnira bio je Željko Štulec iz pobjedničke ekipe sa 10 golova, a i titula najboljeg vratara turnira otišla je u “Propalu Škvadru” Tomislavu Husaku.

 
12.08.2005.

Regionalna završnica Sportskih igara mladih

Sportom protiv droge

Regionalna završnica Sportskih igara mladih

U Samoboru je u četvrtak, 21. srpnja, održana regionalna završnica Sportskih igara mladih. Zbog kiše nije se moglo igrati na terenima s umjetnom travom u Hebrangovoj, pa su sve utakmice odigrane u dvorani OŠ Bogumil Toni. Tako su, pred brojnom publikom, cijeli dan, igrane utakmice streetballa, rukometa i malog nogometa.

Sportske igre startale su prije 9 godina u Splitu, a već sljedeće godine u projekt se uključio Hrvatski olimpijski odbor, dok su pokroviteljstvo preuzeli Međunarodni olimpijski odbor i Juan Antonio Samaranch. Maniferstacija je nazvana Sportske igre mladih, i proteklih godina izrasta u najveću amatersku sportsku manifestaciju u Hrvatskoj. Već devet godina igre se održavaju pod motom: sportom protiv droge.

Dio te priče je i Samobor koji je ove godine domaćin regionalne završnice.

N.K.

Na fotografiji je ženska streetball ekipa OŠ Bogumil Toni koja se plasirala na završno, državo natjecanje Sportskih igara mladih koje će se održati u Splitu.

 

TENIS Međunarodni ITF turnir u Domžalama

Upisi u školu nogometa

Memorijalni turnir za pale branitelje

Malonogometni turnir u Bregani

Regionalna završnica Sportskih igara mladih

Arhiva 2005

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2004

2003

2002