17.05.2017.

Druga Koniga muči ponašanje bivšega druga Milanovića

Mislavu Konigu, za podsjećanje

Vidimo, druga Koniga muči ponašanje bivšega druga Milanovića.

No, druga Koniga ne muči ponašanje bivšeg druga, Neprežaljenog Krivoustog, koji nas je sve skupa, zajedno s njegovom bulumentom kanadskih patentatora, pizza majstora i drugih Milasa odveo u tri...

Dakle, što se tiče Grobnika.

Znam iz prve ruke (poslovni partner živi ponad toga lijepoga polja) da je u vrijeme Neprežaljenog Krivoustog, ljeti, kada je on (krivousti, a ne partner) imao prilike uživati na Brijunima, promet helikopterima (nikad prežaljenim vrtoletima) nad Grobnikom porastao do neslućenih visina (naravno brojčano, ne u smislu nadmorske visine).

Najme kaj!

Neprežaljeni Krivousti bi za svoga godišnjeg (na Brijunima), već prema svojim željama i preferencijama dva do tri puta dnevno mijenjao kartaške partnere, teniske sparing uguze i slična govna, a heliovrtoleti su ih na dnevnoj bazi vozili i isporučivali na Brijune, već prema njegovom raspoloženju. Ljudi u tom kraju nisu danima i noćima mogli otpočinuti od vrtoletnog brujanja moćnih strojeva koji su Neprežaljneom dovozili i odvozili poražene i ponižene tenis - preferans majstore.

Naravno, dječica i unuci Krivoustog su za to vrijeme bili zbrinuti.

Kćer Sutjeska je na poklon dobila tvornicu korneta za Ledo, a dečec unuk banku. Dobro, ni to bila baš nekakva velika banka, ali onak, da kreten od 20 godina ima nekakvog posla i da se s z nečim bavi. Baka Ankica je dobro rekla: Kad bi bar sva naša djeca bila tako vrijedna kao naš mali Košutić! (pa makar bil i Srbin).

Onda je tih ljeta preko Grobnika (vama g.Konigu tako dragome) doletio na Brijune i g.Todorić. Sjećate se? Ne? Pa pisalo je u svim novinama! Član HDZ-a, uzgojio je do onda već par kita cvijeća i tak... Zakaj mu ne bi dali malo posla... Nek se zabavlja s hrvatskom domovinom i Hrvatima. Pa katolik je, Imoćanin, takoreći Vlaj!

Evo, sada imamo kitu u dupetu, od Neprežaljenog Krivoustoga, pa do Todorića.

I, gospon Konig, kako to vas strašno jebe baš jedan let bivšeg premijera Milanovića na Grobnik, a ove avanture Krivoustog, pretpostavljam, vidite više kao jednu romantičnu avanturu između njega i napaćenog hrvatskog naroda.

Samo kaj se sad vidi koje je bil jebena stranka.

Roman Eterović

Napiši pismo

Mislavu Konigu, za podsjećanje

Arhiva 2017

2022

2021

2020

2019

2018

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002