komentari na tekst: Uz mise na iće i piće

fala bogu da nam je došel Krešica da nam obnovi tanc plac ko kaj nam je izgradil žumberački vodovod! Svaka čast!

komentar od: !

komentirano: 27.07.2009.

prvi kuhar samobora je sramota za ovaj grad.nekad solidan restoran pretvorio se u zadnju krčmu,gazda je bahat,cijene na štandovima su prenapuhane,usluga je užasna.fuj fuj

komentar od: matea

komentirano: 27.07.2009.

Mateja molimte lijepo mozes mi reci tko je taj prvi kuhar!

komentar od: duda

komentirano: 27.07.2009.

Taj se rivle kak rubača vrit- mislim "prvi kuhar"!

komentar od: Štef z Klanjca

komentirano: 28.07.2009.

Prvi kuhar - samoprozvani je gospon Lukec - Vlado Hofer. Koji je od svog restorana napravio zadnju rupčagu, pregazilo ga je vrijeme. Navodno je zamrznuo svoje članstvo u HSS-u jer je pikirao jako visoko, ali očito nije išlo.

komentar od: smb

komentirano: 28.07.2009.

smb,evo uzeo si mi riječ iz usta..
i , pod prvi kuhar samobora ne mislim na dotičnu osobu i istoimeni restoran,,,,

komentar od: ja

komentirano: 28.07.2009.

duda--RESTORAN PRVI KUHAR SAMOBORA, tam kak se ide z konzuma prema sajmištu u onoj ulici

komentar od: matea

komentirano: 28.07.2009.

Lukec je ok, pogotovo u svom poslu, takvog majstora nema na daleko.

komentar od: SMB

komentirano: 29.07.2009.

Odličan! Još da se ošiša i obrije! Gdi bi mu bil kraj..........

komentar od: =

komentirano: 29.07.2009.

MIJENJAM DVA KANARINCA ZA JEDNU DOBRU
ŠEVU.

komentar od: potrebna

komentirano: 30.07.2009.

Lijepo je imati u gradu veliko proštenje, kao što je to običaj kod nas za Aninovo. I nemojmo tu tradiciju nipošto zatrti.
Međutim, isto tako nemojmo miješati dvije stvari: dan sv. Ane koju slavimo proštenjarski u prirodi, u neposrednoj blizini kapelice i dan zaštitnice grada sv Anastaziju pod čijom je zaštitom župna crkva.
Imam osjećaj da je ovdje svakodnevna politika umiješala svoje prste, a da se nisu pritom poštivala osnovna načela i tradicija. Dan grada je odabran usred ljeta, ne vodeći računa o stvarnoj zaštitnici grada.
Konačno, naša župna crkva, koliko mi je poznato, jedina je kontinentalna crkva koja je pod okriljem svete Anastazije. I to treba cijeniti i poštivati.

komentar od: Idemo dolje

komentirano: 31.07.2009.

Slabo ideš u crkvu. Crkva slavi taj dan.

komentar od: vjern.

komentirano: 31.07.2009.

Kaj bu Lukec ? Obican prodavac magle i prevarant

komentar od: S poštovanjem

komentirano: 31.07.2009.

je,ja sam delala tam i petkom i svetkom za 3000kuna,sad delam za 6000kn isti posel sa slobodnim vikendima

komentar od: konoBARICA

komentirano: 01.08.2009.

Sv. Ana je zaštitnica nerotkinja, a ne grada Samobora. To nikada nije bila, sve dok raznorazni Bedeničići nisu tako utvrdili.

komentar od: Idemo dolje

komentirano: 02.08.2009.

Bedeničić ide dalje uz Krešu Beljaka
:-)))

komentar od: V

komentirano: 02.08.2009.

I kaj ti je tu čudno? Beljak nije štel sa Mastenom ili obrnuto, kak hočeš, Bedeničić više nije u HDZ-u, ponovo hoće malo se igrati s politikom i to je to. Jedino je interesantno kaj je on, a sjećamo se dobro(ili smo već zaboravili?) Bedeničića i Radija 101, nekad ortodoksni HDZ-ovac, u Samoboru u javno/tihoj koaliciji sa HSS-om, a na taj način i sa SDP-om! Ha? Ali to je politika!

komentar od: duh

komentirano: 04.08.2009.

Bedeničić je HDZ-ovac a Masten nije, on gleda samo svoje interese. I još nekaj, neznam od kud ideja da je Bedeničić politički aktivan??? On je većinu vremena u Požegi a samo preko vikenda u Samoboru..

komentar od: budale..

komentirano: 06.08.2009.

kaj dela u požegi? kaj su mu iva i kruno sami doma?

komentar od: ja

komentirano: 06.08.2009.

A sto je taj "Prvi kuhar Samobora" "skuhao" zeni koja mu je iznajmila lokal jer nije pristala na preuredjivanje lokala s cim bi ju obrao za novac-to je radio gdje je god bil u najmu i sa svima se sudi godinama (sve su bile zene). Njegov sin je npr. ispustio vodu iz aparata za kavu koji je bio njeno vlasnistvo i kuril ga tak dugo dok se nisu rastopila obadva kotla za vodu, pregorili grijaci, motor i pumpa i jos je na sve to odrezal utikac da ona ne moze isprobat aparat i ostavio joj ga je pred vratima od garaze! Lijepu terasu su pretvorili u cigansku cergu, nackickali ju reklamama, zabijali cavle, vjesali cvjijece-tak da joj je u rupe dosla kisa i sve strunulo-onda joj je to i odrezao i opet odnesel pred garazu. Na sve to, dok je ona bila u Londonu-preinacio joj vodovodnu instalaciju i sve prespojio na njen vodomjer za domacinstvo da si smanji najamninu, a on ostane velik "postenjak". Sebi je ostavil samo cjevovod za sank! Super jeftina voda za birc! A zena kaj sama zivi nek placa!

komentar od: Prijatelj

komentirano: 07.08.2009.

To je sve radio za njega u "fusu" ljubavnik od kuharice Ljiljane koji radi u Samoborskom Vodovodu na hitnim intervencijama, al je zena na kraju dala odrezat svoj vodomjer! Zena zivi sama i jedva da i koristi vodu, na kraju joj racun veci od onog od birca! Ima toga jos al nist zakonitog i postenog od "gospode" iz "Prvog Kuhara Samobora"!

komentar od: prijatelj

komentirano: 07.08.2009.

Dečki, dajte se zgasite više! Pa gorji ste od najgorjih bab! A možda to i jeste,samo se kurvinski skrivate iza muških nickova?

komentar od: duh

komentirano: 07.08.2009.

Lukec alias Prvi Kuhar je dužan svima okolo, zato sto je besreman i nemoralan.

Nije mi drago sto ovako anonimno crnim čoveka, ali nek mi onaj rego oprosti.

Al da je đ.... i go..., i smr.d i laž.., i prevarant i svašta je, bogme je, i nemam griznje savjesti niti malo dok ovo pišem.

komentar od: S poštovanjem

komentirano: 08.08.2009.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid