komentari na tekst: Marica Jelenić: Grad Samobor legalni je vlasnik Allnochovog dvorca!

Nitko nije izmišljao "zavjere" niti "falsifikate" nego sam ja kao pravnik postavi vrlo precizno pitanje. Ako je vlasnik bila spomenuta gospođa, onda je kupovina od strane Grada legitimna. No, POSTOJI NAKNADNO IZDANO PONIŠTENJE RJEŠENJA O VRAĆANJU IMOVINE pa se postavlja pitanje: je li rješenje koje je izdano bilo PROTUZAKONITO ili se radi o DVA RAZNA RJEŠENJA koje je izdalo Ministarstvo? U ovom je trenutku na snazi PONIŠTENJE pa ne vidim kakva je zavjera time razotkrivena. Dapače, tek sada predstoji da se razjasni zašto je tako!

komentar od: pravnik iz Samobora

komentirano: 12.09.2006.

Da, ako je Grad kupio Allnochov dvorac u periodu kada je na snazi bio ODBAČAJ žalbe Samoborskog Muzeja onda je u trenutku kupnje Grad postao vlasnikom dvorca. To nitko ne spori. Ali, stiglo je naknadno rješenje Ministarstva kojime se PONIŠTAVA POVRAT ALLNOCHOVOG dvorca, jer se radi o spomeniku kulture u funkciji. TKO je izdao rješenje o povratu koje je poništeno kao NEVAŽEĆE? Ostavite se euforije kako je sve jasno. NIJE jasno, jer ne mogu postojati DVA različita rješenja istog Ministarstva a da to ima veze sa "raznim pravnim putevima"! Netko je ovdje ili podmićen ili ne zna svoj posao. To što se Grad oprao stjecajem okolnosti ne znači da nastala situacija nije vrlo neugodna. Jer što sa ostalim dijelom za koji su predviđena 2 miliona kuna sada kada to više NIJE VLASNIŠTVO iste pravne osobe?

komentar od: Samoborac

komentirano: 12.09.2006.

Nemojte se dičiti s time što ste kupili bezvrijednu ruševinu s kojom ne znate što ćete. Svima je jasno zašto je ta glupost napravljena. A i postavlja se pitanje ODGOVORNOSTI onoga tko je kašu zakuhao. Radije se u Gradu primite posla da proniknete u te "tajanstvene puteve" i kako je umalo došlo do katastrofalnog ishoda za vas.

komentar od: Jura

komentirano: 12.09.2006.

Grad je legalni vlasnik Allnochovog dvorca U OVOM TRENUTKU. No, što biva ako se primjeni poništenje rješenja o povratu dvorca vlasnicima? Treba zatražiti stručno mišljenje ili vještaka ili Ministarstva jer Grad ili pojedine osobe mogu još imati dosta vrlo neugodnih problema. Sve nekako smrdi na nečiju nestručnost, vjerojatno u Ministarstvu.

komentar od: komunalac

komentirano: 12.09.2006.

Prefrigan potpis: kad je Grad kupio dvorac...Svi znamo da nije Marica Jelenić išla mutiti oko kupovine ruševina koje nikome ne trebaju. Ono što je "zavjera" je kako je povrat imovine uopće obavljen ako za to nisu postojale zakonske pretpostavke! Ne treba se Grad hvaliti s time da je u Gruntovni provjerio tko je vlasnik prije no što je isplatio takvu hrpu novca. Za Boga, bili bi mentalno retardirani da to nisu učinili. Napisi po Internetu zahtijevaju da se stvar raščisti a ne gurne pod tepih u nekoj kancelariji, pa opet isti iznova. Ko sutkinja Domić iz Supetra koja je pokrala pola otoka prije no što je netko uopće o tome javno progovorio! Internet je tu da barod pita, a vlast je dužna dati odgovore. Ne se samo braniti da je ona postupila po Zakonu, nego DATI ODGOVORE!

komentar od: Sudac

komentirano: 12.09.2006.

Imati kruh u rukama danas više ne predstavlja sreću.BITI POŠTEN,pa kome je to koristilo.Imati zdravu obitelj-ni to nije neka sreća.,milion-dva eura-E TO VEĆ DA.
ZAPITAJTE SE DRAGI OCI I MAJKE NAŠEGA GRADA ŠTO VIŠE IMA DOBRO I KAKO ĆE SE TO VAMA VRATITI.KO TEBE KAMENOM TI NJEGA KRUHOM ILI ĆE BOG JOŠ RAZMISLITI O TOME.?Imate i Vi svoje obitelji,a pravda je tu-nekad prije nekad kasnije,ALI NEĆETE NI ZNATI KAD ĆE ISTINA ISPLIVATI I O GLAVU VAM SE OBITI.A SVE VAM JE TANJA
VAŠA PRIĆA.DRAGI ČITATELJI BRZO PIŠITE SVOJE KOMENTARE DOK I OVE NOVINE NE UGASNU KAO I ONE SAMOBORSKE-NEŠTO SU IZDALE ŠTO NISU SMJELE,PA EVO IM PACKA.

komentar od: PREVARENI SAMOBORCI

komentirano: 18.09.2006.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid