komentari na tekst: Imam dozvolu Ministarstva kulture

Gdje ste sada "velki dušebriznici"?
Prvo ste izbrisali moj komentar, ali ću ga po sjećanju ponoviti:
Kako Vas ne smeta fontana koja je bez ikakove dozvole napravljena na sred raskršća, koja je nas građane koštala 200.000 kuna i još košta 2000 kn mjesečno. Gdje je nestala sirena ispred muzeja (postavljena temeljem javnog natječaja), a umjesto nje napravljeno je remek djelo elektriog ili sl. ormarića. Tko je za to dao dozvolu? To nije kulturocid?
I na kraju, reklama spominjana u tekstu može se skinuti za sat vremena sa dva čovjeka i dvije lojtre, a posebno je uspjela jer je rijetkost da nacionalni tele-opertaer koristi tipično samoborske elemente. Nije od lesonita i iverice ko ove fašničke.

komentar od: Samo Borec

komentirano: 07.02.2012.

Zapravo je to sasvim zgodan prilog fašniku pod uvjetom da se skine iste sekunde kad fašnik svrši. Inače su Gregor i sama ta kampanja Tele 2 nešto najgluplje što sam ikada vidio.

komentar od: Danijel Kalaica

komentirano: 07.02.2012.

Stvarno ste pošteni do kraja. :-) Klevetanje bila glavna vijest danima i prva vijest kad se otvori stranica s ogromnom slikom, a demantij red teksta (link) na dnu strane :-))).

komentar od: Marko Šahečimović

komentirano: 07.02.2012.

Ništa tu nije demantirano.
Jedino je činjenica da je postavljanje idiotske reklame na Sudnikovu kuću kulturocid koji je "amenovao" neki idiot u državnoj upravi.
Baš kao što je jedna općepoznata glupača iz istog ureda svojedobno dozvolila gradnju onog staklenog majmunjaka ispod same crkve, kod mosta, na Trgu kralja Tomislava.
A Fašnik i njegova veza s teladi i ovcama?
Fašnik traje od 10. - 21. veljače (12 dana), idiot iz ministarstva dozvolio je reklamiranje cijenjenog operatera na javnom mjestu - 30 dana.
Pametnima dosta, a budalama očito premalo.

komentar od: Duboka Gradna

komentirano: 07.02.2012.

Po meni je istina u sredini. Tj istina da je reklama preočito kulturocid i da je to ziher nekaj sumljivo, pa onda bi svi mi mogli tak si postavit reklame i od toga živjet al kak bi onda Smb izgledal, ko centar NY. S druge strane u potpunosti razumijem postavljača reklame, jer ak bu čekal da grad ili zaštitari pomognu u obnovu fasade, prije bu se kuća zrušila. Zato je to jedini način da se zaštiti nekretnina od zuba vremena trenutno u smb. Zato opet ponavljam, tu najveću krivicu imaju grad i zaštitari. Oni će normalno igrati ping pong međusobno, prebacivati odgovornost, samo da niš ne naprave. A trebalo bi stvarno se potrudit, koordinirati akcije; ministarstvo i grad. I pomoči vlasnicima nekretnina na bilo koji način. Ak već ne daju novce, mogli bi pomoč sa stručnim savjetima, dozvolama... Ak se hoče delat, može se puno napravit. Ne bi se onda desilo da se urušavaju stare kuće po smb.

komentar od: Samoborski Poskok

komentirano: 07.02.2012.