komentari na tekst: Pogodovanja nije bilo

Masten je zaboravil reći da je treći natjećaj koji je objavljen u jeku godišnjih odmora bitno različit od prva dva. Kao slučajno! Također je neistina da je po važećem planu tu predviđena gradnja višestambenih objekata, a to svaki građanin može provjeriti u uredu državne uprave. Isto tako, napravljen je presedan i kupcu je dozvoljena uknjižba vlasništva prije isplate ugovorene cijene, a kupac bu cijenu isplatil kad mu naprave ono kaj su obečali!! Nek navedu jedan primjer gdje je i prema kome postupano na ovakav način. Nema ga. Ovo je presedan! Ovo je pogodovanje poznatom kupcu.

komentar od: vatrogasac

komentirano: 07.02.2007.

Moram priznati da mi ti javni natječaji nikad nisu bili najjasniji(tek me to čeka),ali je jučer bio zgodan i poučan članak objavljen u jednim dnevnim novinama(neći ih reklamirati sada) o tome kako se pogoduje određenim osobama prilikom tih natječaja.i dalje ne znam puno,ali i dalje sam čvrstog uvjerenja da svi vlastodršci to rade,onako potiho,a mi laici možemo im staviti soli na rep jer smo neznalice, a oni nam se smijulje i uživaju u plodovima svog rada.Daj Bože da nemam pravo u ovom našem samoborskom slučaju.

komentar od: esdepeovka

komentirano: 07.02.2007.

“Na rubu gluposti” I dio
Gospon Masten je izrecitiral toliko neistinitih tvrdnji da je nadmašil do danas nenadmašenog “baruna Larija”.
Isina je da su bila tri natječaja za prodaju gradskog zemljišta.
Natječajem se prodavalo zemljište za izgradnju obiteljskih kuća po važećem detaljnom planu naselja “Perivoj”. Na treći ponovljeni natječaj, kao jedini ponuđač, javila se tvrtka “Koning.
Kupac je poznat i Gradsko Poglavarstvo nastavlja s “uobičajenom” procedurom. Pristupa se izmjeni važećeg detaljnog plana i prenamjenjuje se prodano zemljište iz zone obiteljskih kuća u višestambenu zonu. Takovom akrobacijom podupla se cijena zemljišta za račun budućeg kupca. Neznam dali Masten tak gospodari i sa svojim gruntom.

komentar od: Ringe ringe raja....

komentirano: 07.02.2007.

“Na rubu gluposti” II dio
Na javnoj tiskovnoj konferenciji faraon Masten iznosi neistinite tvrdnje da je to zemljište oduvjek namjenjeno za višestambenu izgradnju. U navedenoj zoni oduvjek je bila dozvoljena izgradnja isključivo obiteljskih kuća. Gospon Gajšek kak gradski ministar financija tvrdi da ni štetan ugovor, ak dozvoliš budućem kupcu da se upiše u gruntovnicu, a platil bu kad grad promeni važeči detaljni plan. Koga to oni hraniju na tiskovnim konferancijama. Zgleda da im jedino novinari veruju. Oni prenosiju samo činjenice. Gradski faraoni mlatiju praznu slamu a novine prenosiju.
Gospon urednik poluknite se usput na sud i urbanizam, bute i sami vidli ko tu koga farba.

komentar od: Ringe ringe raja....

komentirano: 07.02.2007.

Dečki, ak tak nastavite tirat loptu po terenu, mogli bi novu tiskovnu konferenciju organizirat v Remetincu

komentar od: Levo krilo

komentirano: 07.02.2007.

Zgodno pitanje mastenu "da li tak gospodari sa svojim gruntom". Pa kojim, lepo prosim? Ima 30 let, još je student a prvo radno mesto mu je ovo di je sad i tu već ima leto i pol staža. Ovo je, kak je neko rekal privatizacija na hdz-ov način, a neki tek moraju napraviti "prvobitnu akumulaciju kapitala". A novinari im veruju na reč!

komentar od: vatrogasac

komentirano: 08.02.2007.

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=339125

Ti novinari stvarno nisu normalni. Pa valjda im mora biti čast da su bili kod jednog gradonačelnika.

komentar od: razočarani

komentirano: 08.02.2007.

Zna se da je Radomir Čačić pohlepni kriminalac.I more celo Poglavarstvo kupiti, i hoće
A tobože nema veze s Coningom

komentar od: Fašnik

komentirano: 08.02.2007.

Zna se da je "fašnik"četnik. Jebiga, nemem dokaza, ali...

komentar od: Ranjeni Vukovarac

komentirano: 08.02.2007.

"SAMOBORSKI gradski čelnici, među njima prvenstveno gradonačelnik Antun Dubravko Filipec i njegov zamjenik Tomislav Masten, u srijedu su doslovno namamili nekolicinu novinara u Gradsku upravu Grada Samobora, ne bi li im "održali bukvicu" o tome kako i o čemu trebaju pisati."
hahahaha... svi su ih prokužili samo im jedan (novinar) još uvijek drži lojtre...

komentar od: zna se

komentirano: 08.02.2007.

Sve samo neke zkulisane igre i neistine, pogledajmo samo nešto 1; trovanje pastrva, 2; obilaznica-građevinska inspekcija zatvorila radove makar se gospoda klela da imaju sve dozvole 3: Šmidhen, 4. Coning, 5; -25% itd, itd. Pitam se tko to vodi Grad; zaljubljeni gradonačelnik kojega drže u šaci; dogradonačelnik- vječiti student koji, uz najbolje želje i volju, ne zna i ne može. Zato mislim da bi jedino rješenje bilo da se zahvaliti biračima, ispričaju se i prepuste svoje pozicije povjereniku Vlade, da odradi svoj dio posla.

komentar od: Tu

komentirano: 08.02.2007.

SAMOBORSKI gradski čelnici, među njima prvenstveno gradonačelnik A.D. Filipec i njegov zamjenik Tomislav Masten, u srijedu su doslovno namamili nekolicinu novinara u Gradsku upravu Grada Samobora, ne bi li im "održali bukvicu" o tome kako i o čemu trebaju pisati.

Ovakav izljev čelničke samodopadnosti novinarima ne bi bio nimalo čudan (jer isti su većinom svjesni svog posla i sklonosti političara da vrijeđaju inteligenciju novinara i građana svojom bahatosti bez pokrića), da u Samobor nisu došli zbog potpuno drugačije teme od one o kojoj se na konferenciji raspravljalo - a došli su kako bi saznali nešto više o nadolazećem Samoborskom fašniku.

Pod izlikom da ih samoborski gradonačelnik "želi pozdraviti" uoči spomenutog fašnika, nekolicina novinara pozvana je, naime, u Gradsku upravu, i na opće iznenađenje uz poslužene krafne - umjesto o programu nadolazećeg Samoborskog fašnika, slušala o postupku prodaje 2,4 hektara zemljišta u Perivoju varaždinskoj tvrtki Coning.

komentar od: lijepo se o Samoboru piše

komentirano: 08.02.2007.

Nakon što su gradonačelnik i njegovi suradnici, unatoč upozorenjima od strane novinara da oni nisu na konferenciju došli slušati njihovo demantiranje glasina o "slučaju Coning", bezobrazno nastavili izlagati svoje "argumente", podijelivši čak i press materijal koji nije imao nikakve veze sa Samoborskim fašnikom, nekolicina novinara poželjela je demonstrativno napustiti konfereciju.

Nakon što su novinari upozorili gradske čelnike da ne razumiju o čemu je riječ na konferenciji na kojoj im očito nije bilo mjesto, zamjenik gradonačelnika Tomislav Masten nonšalantno im je obrazložio kako Gradska uprava ne želi "abdicirati" (i predati vlast u ruke maškara), a da pri tomu "ne očisti svoj obraz".

Gospodin Masten i njegova gradska družina nastavili su tako brutalno i nekorektno zloupotrebljavati medijsku pozornost koja im ionako nije bila namjenjena, trateći vrijeme sada već isprovociranim novinarima, te naklapajući o tome kako su neke tiskovine objavile kako se kupcu zemljišta

komentar od: lijepo se o Samoboru piše 2

komentirano: 08.02.2007.

...tvrtki Čačića, pogodovalo da bi član Poglavarstva Mladen Guliš bio stavljen na HNS-ovu izbornu listu na predstojećim parlamentarnim izborima, te kako oni takve insinuacije demantiraju.

"Ja sam predsjednik samoborskog HDZ-a i sigurno ne bih pogodovao Čačiću koji je kandidat za premijera." - izjasnio se Masten, ponovivši za svojim kolegama kako je za sporno zemljište tri puta raspisivan natječaj. Prva dva puta na isti se nitko nije prijavio, dok se treći put prijavila varaždinska tvrtka Coning. Treći put natječaj je objavljen javno, u Jutarnjem listu, i prilikom toga uvjeti kupoprodaje zemljišta, kažu iz Uprave, nisu bili ništa pogodniji u odnosu na objavu prva dva natječaja.

Nakon što su novinare uputili u argumente čijem iznošenju na toj "trik" konferenciji (koju je samoborski gradonačelnik besramno iskoristio kako bi pred većim brojem okupljenih novinara pustio svoj glas)samoborski čelnici, na svu sramotu svojih sugrađana, okupljenima se nisu udostojali

komentar od: lijepo se o Samoboru piše 3

komentirano: 08.02.2007.

...poželjeti ni dobrodošlicu na festival, zaštitni znak grada Samobora, a koji je - zahvaljujući egoističnosti njegovih vođa - ovaj put završio u drugom planu.

index.hr

komentar od: lijepo se o Samoboru piše 4

komentirano: 08.02.2007.

1.) Ako hoćete nešto prodati znači da vam to više ne treba, da mislite da bi netko drugi to bolje iskoristio i da vam trebaju novci.
2.) Ako u dva navrata (na dva zakonski propisana javna natječaja) to ne prodate (nema zainteresiranih) onda promijenite uvjete (smanjite cijenu ili date druge pogodnosti). Dapače, i van natječaja tražite (zovete telefonom, koristite sva poznanstva...) moguće kupce.
Tako se to inače radi.
3.) Ovima gore jalnima, koji bi to radije pokrali, treba poručiti da su se mogli javiti na natječaj i sa zemljom raditi što im je drago u okvirima zakona.

komentar od: Janko

komentirano: 08.02.2007.

vatrogasac ne laprdaj i pročitaj tekstualni dio DPU Perivoj!
komentar od: Pero

komentirano: 08.02.2007.

Isusek, Isusek, siroti novinari nisu mogli verovati kaj im se događa. Filipec i Masten su ih prevarili, oni su "želeli" pobeći, onda su ih ovi valjda zvezali i zakuglali z lancima, onda ovi nisu mogli verovati, onda pak ovi njima nisu mogli verovati, onda je pak neki velki novinar na "indexu" napisal kak je to sve bilo strašno...
Je, strašno je kaj postoje takvi novinari i strašno je kaj postoji ovakva država u kojoj takvi i njima slični dobivaju posel.
Sad su pak svi krivi zato kaj grad nekaj hoće prodat.
Valjda je nekaj pisalo i u press pozivu.
Dakle, dragi "velki" novinari, držte se Bandića i Sanadera; oni vam valjda znaju lepše i važnije stvari pripovedat.
A ko je, lepo prosim, glasal? Ili nije?!
Janko, u pravu si.komentar od: dudek

komentirano: 08.02.2007.

Ti novinari uopće nisu bili pozvani zbog Coninga već zbog Fašnika tako da nije toliko čudno da su bili iznenađeni takvom pressicom. Druga stvar je da se inače objavljuje demantij u novinama u kojima su objavljene krive insinuacije, ako su krive,znači u Večernjem listu, a ne da se zbog toga saziva konferencija za medije. Tako se taj posao ne radi kao što si ni jedan gradonačelnik ne može dozvoliti da proziva sve prisutne novinare i njihovu profesiju zbog jednog članka u Večernjem listu.

komentar od: Samoborka

komentirano: 08.02.2007.

Jankić, Jankić, imaš praf. Mi smo si u Samoboru jalnuši. Zaboga milog, nemremo si bit Čačići. U zadnjih trideset let je čuda samoborcih kupilo gradilišta i izgradilo prek 500 obiteljskih kuća u naselju Perivoj. U zoni kaj ju je kupl Čačić, naravno bez penez, po važećem planu iz 1996 godine predviđena je izgradnja cca 120 obiteljskih kuća. Da su Mastenu trebali penezi za gradsku kasu, mogel je isparcelirat zemljište po važećem planu i prodat 120 gradilišta za izgradnju obiteljskih kuća. Se bi planulo na prvom natječaju. Pozdravi Mastena i lepo ga zamoli nek zapali sveto, debelo si mu se zavlekel v guzicu, a tam vlada kmica.

komentar od: Ringe, ringe, raja..

komentirano: 08.02.2007.

ringe,ringe,raja...zaigrao si se kao djetešce sa svojim glupim komentarima(neka mi djeca oproste).

komentar od: Čačića za Premijera

komentirano: 09.02.2007.

Janko, ti očito ne znaš o čemu se radi. Zemlja je prodana i prenesena, a nije plaćena. Plaćena bu kad bu... Pored toga ovom kupcu je obečana i izmjena plana, on radi prijedlog plana a ovi će ga formalno donijeti. To je presedan u ovom gradu, i ne samo u ovom gradu nego i šire.

komentar od: vatrogasac

komentirano: 09.02.2007.

Čačić ne bu premijer! Taj film nebute gledali
Prije ću dat glas bilo kojoj drugoj stranci

komentar od: Bojkot

komentirano: 09.02.2007.

Tema nije bila na naslovnici niti jedan dan. Ovo je rekord u brzini odlaska u bespuca povijestne zbiljnosti.

komentar od: samo vas gledam...

komentirano: 09.02.2007.

Nemoj samo gledat. Možeš malo i popušit za to vrijeme...

komentar od: haenesovac

komentirano: 09.02.2007.

Nedojebani haenesovac, dobro si rekel, tebi se more samo malo popušit. Kad ti ga tvoj Čačić nabije v guzicu, motri buš progledal, al nebuš niš bolje jebal.

komentar od: Ringe, ringe, raja..

komentirano: 09.02.2007.

ringe ringe raja...kaj pa ti siroče znaš o j***** ?:)

komentar od: Čačića za Premijera

komentirano: 10.02.2007.

HNS ja najjača stranka u Hrvatskoj! Ne smijemo dozvoliti da nam stranka ratnih zločinaca kao što je HDZ opet soli pamet. Dosta je bilo zločina nad Srbima i Hrvatima od strane HDZ-a.

komentar od: Čačić Zakon

komentirano: 11.02.2007.

pour cette édition, chrome suédois industries un motif de camouflage et superposition de m90 géométrique avec une pluie camouflage pour qui incorpore une bille de verre spécial finir qui reflete la lumiere jusqu'a 100 metres.au cours de la journée, ces sacs semblent etre couverts dans la nuit et m90 acom et géométriques # 8212;Adidas Yeezy Boost 350 V2 sous une lumiere & # 8212;ADIDAS ULTRA BOOST SNS ils refletent la superposition de pluie camouflage créé.ADIDAS CAMPUSdéveloppé en quantités limitées,ADIDAS SPRINGBLADE DRIVE 2 victor,NIKE AIR FORCE 1 07 HIGH citoyen et chrome sont maintenant disponibles au barrage de sacs avec des prix de 95 $us.ADIDAS YEEZY BOOST 550la top model kate moss a une nouvelle fois devant l'objectif de terry richardson.ADIDAS ORIGINALS PRIDE PACKsemblable a son récent travail avec supreme, le modele est de fumer une cigarette pendant qu'elle tire avec le photographe de new york.il y a quelque chose a propos de kate moss.elle a besoin d'une cigarette et ça les rend plus sexy avec son look que la plupart des autres des le début.vérifiez la tige apres le saut.notre dernier highsnobiety révélateur est l'un de nos préférés, venant de gens bien baignade a stussy et un singe!ADIDAS ACE 16.3 TFnous avons trois prix disponibles pour les trois gagnants de la vendu stussy x bape collaboration.ADIDAS STAN SMITH M SCHUHEvoici les éléments qui pourraient etre gagné:entrée: suivez @ highsnobiety et @ stussy sur twitter et tweet le texte suivant:suivez @ highsnobiety & # 038; @ stussy & # 038; rt ce message pour gagner un stussy x bape les experts!# increasethetweets : quiconque porte ou le bape dans leur photo de profil stussy a une meilleure chance de gagner!concours se termine feb 17, 2011.bonne chance!ADIDAS YEEZY 950voir les deux autres prix boîtes apres le clic.
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid
Friend link:Nike Huarache Mens Shoes,Nike Air Jordan Sky High OG Shoes,Nike Air Max 1 Ultra SE Shoes,Nike Air Max 2016,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 Mid