03.12.2020.

Dario Zurovec stavio mandat u mirovanje i u potpunosti se posvećuje Gradu Sveta Nedelja

Davor Nađi je novi saborski zastupnik FOKUS-a

Dario Zurovec stavio mandat u mirovanje i u potpunosti se posvećuje Gradu Sveta Nedelja

Saborski zastupnik stranke FOKUS Dario Zurovec stavlja svoj mandat u mirovanje i od danas će FOKUS u Hrvatskom saboru predstavljati Davor Nađi. Unatoč tome što je stranka FOKUS osnovana netom prije parlamentarnih izbora i osvojila jedan mandat, u Hrvatskom saboru se otpočetka jasno postavila kao principijelna stranka, čiji je fokus borba za bolju Hrvatsku i pozitivne promjene.

- Ovih, nešto više od četiri mjeseci rada u Hrvatskom saboru bili su za mene vrlo dinamično razdoblje, jer sam paralelno obnašao i dužnost gradonačelnika Svete Nedelje. Projekti i zakoni koji su već u prvim danima raspravljani bili su od iznimne važnosti, a FOKUS je od prvog dana postao glas razuma u Saboru, pogotovo kada smo se kao stranka jedini usprotivili ovakvom lošem načinu obnove Zagreba. Poveli smo inicijativu i za razrješenje ministra gospodarstva Tomislava Ćorića, što su podržale i druge oporbene stranke. Istovremeno, puno sam radio u Svetoj Nedelji, u kojoj smo prije dva dana uveli u potpunosti besplatan gradski prijevoz, realiziramo ključne projekte i već treću godinu zaredom smo proglašeni najboljim gradom za gospodarstvo te smo u samom vrhu gradova po kvaliteti života u Hrvatskoj – izjavio je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i objasnio kako je razlog ove promjene njegova želja da sav rad i energiju preusmjeri u dužnosti koje ima prema građanima Svete Nedelje, kojima namjerava ponuditi nove ideje i viziju za sljedeće četverogodišnje razdoblje.

Stranku FOKUS u Saboru će od sada predstavljati predsjednik stranke Davor Nađi, magistar ekonomije i donedavni zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje.

- Kao stranka centra ne bavimo se ideološkim sukobima ljevice i desnice, već naš rad usmjeravamo isključivo prema ekonomskim mjerama i restrukturiranjima koja su nužno potrebna našoj zemlji. Naš je slogan "Fokus na bitno" i to je snažna odrednica u svim našim stavovima. Sada vidimo da je FOKUS jedini bio u pravu s upozorenjima za obnovu Zagreba, koja se pretvara u instrument promocije HDZ-a i Milana Bandića za lokalne izbore u Zagrebu – rekao je Davor Nađi i naglasio da Hrvatska može bolje te da to nisu tako dugotrajni procesi, pogotovo ako se iskorijene nerad i nemar.

T.I.

 

Dario Zurovec stavio mandat u mirovanje i u potpunosti se posvećuje Gradu Sveta Nedelja

Arhiva 2020

2021

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002