06.02.2018.

Svetu Nedelju posjetili učenici Graditeljske tehničke škole iz Zagreba

Učili na svetonedeljskom terenu

Svetu Nedelju posjetili učenici Graditeljske tehničke škole iz Zagreba

Učenici 4. razreda Graditeljske tehničke škole iz Zagreba, u pratnji svojih profesora, u utorak, 6. veljače, posjetili su Svetu Nedelju. Na početku su zajedno s višom savjetnicom za prostorno-komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Svete Nedelje Renatom Rožek obišli novoobnovljenu zgradu Turističkog informativnog centra kao primjer značajnog prostornog i vizualnog povijesnog središta naselja.

U prostorijama gradske vijećnice primio ih je gradonačelnik Dario Zurovec sa svojim zamjenicima Marijom Hršak i Davorom Nađijem te pročelnicom Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biserkom Delač. Gradonačelnik je pozdravio sve okupljene i zahvalio profesorima na organizaciji posjeta i dolasku, uz nadu kako će ih današnji obilazak zainteresirati za određena područja graditeljstva. Također, zahvalio je i na primljenim poklonima koje su pripremili za Grad.

Nakon govora gradonačelnika, viša savjetnica Renata Rožek održala je učenicima dvije prezentacije, tijekom kojih ih je upoznala s procesom energetske rekonstrukcije i obnove TIC-a prema posebnim uvjetima Ministarstva kulture, obzirom da se radi o zgradi upisanoj u Registar kulturnih dobara RH, te o energetski održivom razvitku Grada Svete Nedelje, kao i o energetskoj politici Grada. Detaljnije je objasnila i izgradnju niskoenergetskog objekta OŠ Vladimir Deščak i sportske dvorane, kao i energetsku rekonstrukciju i obnovu zgrade gradske uprave te Društvenog doma Strmec, čija je obnova u tijeku. Nakon završetka prezentacija učenici su obišli još i OŠ Vladimir Deščak i Rimac automobile.

A.B.B.

 
06.02.2018.

Privremena regulacija prometa za Svetonedeljski fašnik

Uz opreznu vožnju uključite i strpljenje

Privremena regulacija prometa za Svetonedeljski fašnik

Ovogodišnji Svetonedeljski fašnik održat će se 10. veljače pa iz Grada upozoravaju sve građane i posjetitelje na privremenu regulaciju prometa na području Grada Svete Nedelje, kako slijedi:

- od 10,50 do 11 sati za sav promet se zatvaraju Ulica Marijana Stilinovića, Plešivička ulica od raskržja s Ulicom dr. Franje Tuđmana do raskrižja s ulicom M. Stilinovića, Ulica Ribnjak, Trg A. Starčevića, Ulica V. Nazora od raskrižja s Ulicom A.G. Matoša do raskrižja s Ulicom M. Stilinovića i Ulica A.G. Matoša.

- od 12 do 12,10 sati bit će zatvorene Ulica M. Stilinovića, Plešivička ulica od raskržja s Ulicom dr. Franje Tuđmana do raskrižja s Ulicom M. Stilinovića, Ulica Ribnjak, Trg A. Starčevića, Ulica V. Nazora od raskrižja s Ulicom A.G. Matoša do raskrižja s Ulicom M. Stilinovića i Ulica A.G. Matoša.

A.B.B.

 

Svetu Nedelju posjetili učenici Graditeljske tehničke škole iz Zagreba

Privremena regulacija prometa za Svetonedeljski fašnik

Arhiva 2018

2019

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002