25.04.2017.

Teren za "ljetni" hokej premješten na prostor u bivšoj vojarni

"Inline" hokej od sada kraj Bunkera

Teren za

Teren za "inline" hokej, koji je do nedavno imao svoje mjesto kraj Sportske dvorane Samobor premješten je u bivšu vojarnu, tik uz Centar za mlade Bunker.

Tako će se u toplijim mjesecima ovdje odvijati "ljetni" hokej, dok se za hladnijih dana ovo igralište pretvara u klizalište.

Na ovaj način samoborskim hokejašima omogućeno je produljenje sezone, a novi sportski sadržaj zasigurno će privući još više rekreativaca i sportaša koji u bivšoj vojarni imaju različite mogućnosti za bavljenje sportom.

Ovaj je teren uređen na inicijativu samoborskog Hokejaškog kluba Srake, uz potporu Ustanove Sportski objekti Samobor, Samoborskog športskog saveza i Grada Samobora.

Za više informacija obratite se Vladimiru Čerkezu, ravnatelju Ustanove Sportski objekti Samobor.

P.A.

 
25.04.2017.

Gradi se cesta između škole i vrtića u Bregani

Dodatna sigurnost učenicima u prometu

Gradi se cesta između škole i vrtića u Bregani

Ovih dana krenula je gradnja ceste između škole i vrtića u Bregani (izvođač radova je V.M. Gradnja iz Bregane), odnosno produžetak Ulice Grigora Viteza koji će se spojiti s Ulicom Tina Ujevića. Kao što je poznato, godinama je velik sigurnosni problem u prometu predstavljao upravo taj završetak ceste tik do samog ulaza u školu. Mnogobrojni automobili, a posebice autobusi, kada su djeca išla na terensku nastavu, upravo zbog nemogućnosti parkiranja uvelike su ugrožavali sigurnost pješaka, prvenstveno onih najmlađih učenika naše škole.

Novom cestom omogućit će se roditeljima da nesmetano dovoze svoju djecu pred školu (predviđena su i parkirališna mjesta sa strane), a škola će potom na svom ulazu moći napraviti rampu, kako bi školsko parkiralište koristili samo djelatnici škole.

Škola zahvaljuje Mjesnom odboru Bregana na podršci u rješavanju problema te Gradu Samoboru, koji su prepoznali školsku inicijativu i omogućio dodatnu sigurnost svih učenika u prometu.

I.M.

 

Teren za "ljetni" hokej premješten na prostor u bivšoj vojarni

Gradi se cesta između škole i vrtića u Bregani

Arhiva 2017

2019

2018

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002