06.02.2011.

Skupština HVIDR-e Samobora i Svete Nedelje

Novi predsjednik Željko Vukić

Skupština HVIDR-e Samobora i Svete Nedelje

Željko Vukić novi je predsjednik samoborske i svetonedeljske HVIDR-e. Odlučili su to članovi ove udruge okupljeni 4. veljače na 18. izvještajnoj i izbornoj skupštini. Naime, nakon iznenadne smrti Velimira Prosolija, na ovoj se skupštini morao obaviti izbor novog predsjednika, a Predsjedništvo je predložilo da do kraja mandata i redovnih izbora ranije izabrana radna tijela ostanu u istom sastavu, što je i prihvaćeno. Za novog predsjednika kandidirali su se Marijan Habljak, Miljenko Komes i Željko Vukić, a nakon tajnog glasovanja Vukić je dobio 33, Habljak 21, a Komes 17 glasova.

Po izboru za predsjednika Udruge HVIDR-a Samobora i Svete Nedelje Željko Vukić rekao nam je kako je udruga i do sada dobro funkcionirala, jer je jedna od najboljih u Zagrebačkoj županiji, s dobro organiziranim sekcijama, a posebno su bili dobri rezultati u sportskoj sekciji.

- Tu ne mislimo stati, već još bolje organizirati sportske sekcije, gdje bi se ljudi još više družili i napredovali. Smatram da treba jače naglasiti i humanitarnu crtu, raditi i pomoći još više našim članovima, ali i građanima te pomoći i Udruzi civilnih invalida. Vidimo da oko nas postoji dosta sugrađana i obitelji kojima je potreban bilo koji vid pomoći – rekao je Željko Vukić i dodao da će poticati članove Predsjedništva i cijele udruge da se još više tome posveti pozornost. Rekao je kako će se nastaviti suradnja s ostalim braniteljskim udrugama, s kojima već imaju odličnu suradnju, osobito s udrugama HVIDR-e iz cijele Zagrebačke županije.

- Ako smo ujedinjeni i ako zajednički radimo na principima i programima koji će nas unaprijediti, može nam samo biti bolje, i nama i onima oko nas – zaključio je Vukić.

Na skupštini je odana počast minutom šutnje za sve poginule branitelje i preminule članove HVIDR-e te je prihvaćeno izvješće o radu u proteklom razdoblju koje je podnio zamjenik predsjednika Marijan Habljak. Rad skupštine pozdravili su i brojni gosti. Među njima su bili i gradonačelnik Grada Samobora Krešo Beljak i gradonačelnik Grada Svete Nedelje Drago Prahin.

M.Š.

 

Skupština HVIDR-e Samobora i Svete Nedelje

Arhiva 2011

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2002