03.09.2005.

Otvoren samoborski maloprodajni centar Super Konzuma

Potrošački stampedo u Super Konzumu

Otvoren samoborski maloprodajni centar Super Konzuma

Samobor je 2. rujna dobio još jednu mega prodavaonicu. Uz prigodnu svečanost otvoren je Super Konzum. Ovo je 551. prodavaonica Konzuma u Hrvatskoj, što ga promovira u najrasprostranjeniji trgovački lanac u Hrvata.

Prije službenog početka rada u prodavaonici su se okupili brojni poslovni partneri i suradnici, novinari i ugledni znatiželjnici. Rijetko kad je viđen tolik broj kravata među bijelom tehnikom, suhomesnatim proizvodima i špecerajem.

Kratkim govorom okupljenima se prvo obratila Ljerka Puljić, izvršna potpredsjednica strategijske poslovne grupe Agrokor, koncerna u čijem je sastavu i Konzum. Ona je, zahvalivši se prvo svim zaslužnima za otvorenje mega-dućana, naglasila značaj strateškog partnerstva u suprotstavljanju konkurenciji koja dolazi.

Drago Munjiz, predsjednik uprave Konzuma otvorio je službeno objekt i gradonačelniku Filipcu uručio vrijednu donaciju od 30 računala osnovnim i srednjim školama Samobora.

Gradonačelnik je zahvalio na donaciji te predložio da se u samoborskom Super Konzumu napravi "samoborski kutak" gdje bi se prodavali proizvodi napravljeni u Samoboru.

Nakon što su Novi fosili otpjevali promotivnu Konzumovu poruku otvorena su dva ulaza pred kojima se skupio velik broj Samoboraca željnih šopinga i degustacija. Uz odbrojavanje na kojemu bi im pozavidio i Cape Canaveral prvi su kupci uletjeli u žuđeni prostor.

Inače prostrana prodavaonica ubrzo je grcala u gužvi prepunih kolica za kupovinu i prigodnog davanja autograma Novih fosila. Brojne degustacije i dijeljenje prigodnih poklona privuklo je djecu i penzionere, a redovi na blagajnama i puna šoping-kolica samo su pokazali da nofcih još ni nestalo.

Performanse novog Super Konzuma

Novootvorena prodavaonica u Samoboru, na adresi Ulica grada Wirgesa bb, jedna je od najvećih maloprodajnih objekata u gradu i okolici. Prodavaonica ima 1912 m2 prodajne površine i zapošljava osamdesetak novih djelatnika. Kupcima se nudi više od 13.500 prehrambenih i neprehrambenih artikala. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do subote, od 8,00 do 21,00 i nedjeljom od 8,00 do 13,00 sati. Uz osiguranih 190 parkirnih mjesta u prostorima Super Konzuma možete koristiti i dodatne sadržaje i usluge kao što su igraonica, cvjećarnica, foto usluge, kemijska čistionica, caffe bar, mjenjačnica i prodajno mjesto Hrvatske lutrije.

N.K.

 
03.09.2005.

Obnovljen drežnički društveni dom, a radi se i igralište

Fasada i igralište u Drežniku

Obnovljen drežnički društveni dom, a radi se i igralište

Stavljanjem i bojanjem fasade zadnjih su dana kolovoza završeni radovi na Društvenom domu u Drežniku. Napravljene su i pripreme terena za malonogometno igralište ispred doma. Ako vrijeme dozvoli, Drežničani će već ove jeseni moći napikavati loptu na svom terenu.

N.K.

 
03.09.2005.

Rekonstrukcija Hebrangove pred završetkom

U školu po novom asfaltu

Rekonstrukcija Hebrangove pred završetkom

Jesen i nova školska godina su na pragu, a s njima i povećani promet Hebrangovom ulicom. Cijelo je ljeto trajala njena rekonstrukcija, a sada se privodi i kraju.

Prema ugovoru koji je Grad sklopio s izvođačem, poduzećem Hvar, dio Hebrangove od Šmidhenove do škole trebao bi biti gotov do 5. rujna, a kompletna bi prometnica trebala biti gotova do 10. rujna.

N.K.

 

Otvoren samoborski maloprodajni centar Super Konzuma

Obnovljen drežnički društveni dom, a radi se i igralište

Rekonstrukcija Hebrangove pred završetkom

Arhiva 2005

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2004

2003

2002